Salut! Imi poti spune te rog daca pot pune un hdd intern de laptop model Western Digital WD3200LPVT 320 GB pe XBOX 360?
Salut! Imi poti spune te rog daca pot pune un hdd intern de laptop model Western Digital WD3200LPVT 320 GB pe XBOX 360?
Mi s-a stricat blocul optic la un PS3 SLIM CECH-2004A (120GB). Consola a mai fost desfacuta pentru curatare. Nu citea CD-urile, am inlocuit odata blocul optic (doar lentila!!!) insa tot nu functioneaza cum trebuie, tot nu citeste, lentila pe care am montat-o este si ea uzata ( de la un PS3 de 320). Cat ma costa inlocuirea lentilei?
pot veni luni cu ps3-ul la tine? am 3.55 pe el, modat tot de tine si sa-i faci un update la ultimul firm. problema e ca doar luni pot veni si as vrea sa-l iau tot luni. astept rasp tau. ms
Donely,
A aparut LTU v1.2 pt XBOX 360, c4eva Speaks! | automated irc logs, updated instantly whenever and wherever c4eva speaks
Care sunt avantajele fata de LT+ v3?
Si inca o intrebare, e safe sa stai online cu LT+ v3.
Mersi!
Salut lume!
S-a intors Dony? Ca as vrea sa il pun la treaba
Am un Xbox slim si vreau sa il aranjez putin . A, si sa nu uit, inainte de modare, pot intra cu xboxul pe live? Ca imi cere nu stiu ce up-grade daca vreau sa intru... ( sunt incepator.. aveti mila ).
Bookmarks