Salut Donely eu am un ps3 fat caruia nu ii mai merge bluray-ul si vreau sa il modez se poate?
Ps3-ul are seria cechg04 date code 7d
Salut Donely eu am un ps3 fat caruia nu ii mai merge bluray-ul si vreau sa il modez se poate?
Ps3-ul are seria cechg04 date code 7d
Salut Donely,
Am un 360 modat RGH (nu la tine) ce a dar rrod. Cat m-ar costa reparatia + un update de dashboard?
Mersi
Salut Don, ai cumva un wiikey fusion de vanzare? Am mare nevoie pt. wii-ul baietelului. Nu vreau sa o modez soft, drive-ul fiind D3-2. Multumesc anticipat.
Am un ps3 modat la tine cu E3ODE.Merita sa ii fac update la E3ODE v2,12?Ce avantaje as avea?Acum cred ca e versiunea 1.3
Si pentru titlurile ce imi cer versiune de soft 4.55 iar ps3ul meu e modat la 4.53 ce pot sa fac? 4,53
De mai multa vreme ma intereseaza modarea unui PS3, dar modurile de modare si versiunile de firmware ma incurca. Tot nu pot sa imi dau seama care anume este procedura si de ce am nevoie. Am un PS3 Fat de 80 de GB, CECHK04, are update facut la ultimul firmware. Se poate face ceva pt ea si daca da, ce anume si la ce pret?
Multumesc anticipat.
Salutare baieti, caut si eu un chipmod pt sega saturn (version 1 cu butoane ovale) daca are cineva si ma poate ajutaDanke !
Salut. Pentru PS3 Slim CECH 3004A V4.60, se mai poate face ceva? Din cate am vazut 4.60 a dezactivat ODE. Multumesc anticipat.
Bookmarks