Salut Don, caut sa cumpar un Private CID pentru PS3, am fost banat si nu are rost sa iau alta consola. Da-mi un PM daca ai de la vre-o consola stricata care nu a fost banata si cam care ar fi pretul. Merci.
Stie cineva cum pot copia fisiere pe hardul ps3-ului daca am modat-o cu E3ode ? La internet nu o pot conecta . Merge doar prin router ? Daca da , cum ? Am incercat , insa nu imi iese deloc . Multumesc anticipat !
200 ron
Aici pe forum-ul producatorului E3 ODE, poti gasi informatiile necesare.
http://e3forums.net/index.php?board=11.0
Ok , o rezolvam spre sfarsitul lunii. Inca o chestie , sursa mi se pare ca face un zgomot ciudat , amplificat odata cu incarcarile din joc. Merge perfect si asa , led-ul sta pe verde cand e deschis..e problema ?
sal man! am un ps3 slim model CECH-3004A, versiune de FW 4.60
se poate downdraga si instala Rebug sau Rogero? care sunt variantele de modare?
si cat ma costa man? ms
salut, am un ps3 slim cech 3004a firmware actualizat 4.60, cum se poate moda?
ce pot sa fac sa joc jocurile care cer FW 4.55 sau chiar 4.60? ps3 superslim cech 4004A cu modarea E3 Ode cu Cfw 4.53 facuta de tine.
Salut, Donely .. am si eu o intrebare tu fiind in tema cu toate chestiile astea de modari si ce mai faci tu eu nu ma pricep... dar sunt curios.
Se aude ceva de modatul la PS4? nu ca as vrea ... sunt doar curios daca s-a reusit ceva ... ? vre-un zvon ca se poate cumva printr-o metoda?
Buna Donely!
Mi-am luat de curand un xbox 360 modat, cu cateva jocuri care au mers perfect dar cand am incercat alte jocuri luate de mine mi-a cerut un update la consola sa ruleze jocul. Afecteaza cu ceva update-ul la modare?
Salut, am un xbox 360 de 4 giga, data de fabricatie 06-08-2014, daca il modez rgh2 pe ce voi instala jocurile?
Bookmarks