Salutare,
Card de 8GB pt PSP2 Sony 3004 ai? Si daca da faci livrari si in tara (Brasov)? Sunt noua abia mi-am luat o jucarie iar cardul este vital.
Salutare,
Card de 8GB pt PSP2 Sony 3004 ai? Si daca da faci livrari si in tara (Brasov)? Sunt noua abia mi-am luat o jucarie iar cardul este vital.
buna, Donely. am o problema cu un PSP Fat, in sensul ca din greseala i-am plesnit displayul. ma intereseaza cat ma costa o inlocuire de display. sunt din Bucuresti, deci pot veni oricand zici. multumesc.
Ma gandesc sa ti trimit si eu consola sa o modezi un xbox 360 cu fan curier dar nu stiu cum au grija astia de pachete si poate am surprize cu ea
Gata , l am trimis azi la tine prin fan curier maine ar trebui sa ti ajunga , si mai am o mica problema daca poti sa ma ajutii , nu stiu exact ce sa intamplat dar clapeta de la memorie sa dus putin in spate si nu se mai inchide calumea si imi e cam ciuda ca consola are 3 zile de cand am cumparat o
te-am cautat la telefon luni si m-ai rugat sa te sun joi dimineata in legatura cu displayul ala. daca sun maine pe la 10 si ceva, e devreme? nu de alta, dar as vrea sa stiu cum imi organizez drumurile maine. si mai am o intrebare: displayul il schimbi pe loc, sau vin dupa el ziua urmatoare, respectiv cand imi spui tu sa vin?
astept un raspuns. multumesc frumos.
Donely, probabil te-am mai �ntrebat: ai �ncercat așa ceva? :: InFeCtuS ::
...sunt curios cum se comportă
Am văzut prin listele alea...X360 DUAL DVD DRIVER, X360 "DOWNGRADE software" + diagrams... :: InFeCtuS ::
Aduc si eu o lauda unui om care lucreaza ca un profesionist. Am achizitionat o consola xbox 360 acum 3 zile si nu stiam cum sa o modez. Citind pe acest forum am vazut ca e o persoana care se ocupa cu asa ceva . La inceput nu am stiut ce sa cred deoarece eu eram din alt oras si nu din buc,trebuia sa o trimit prin fan curier la el si sa o modeze .Sunt sigur ca multi s-au gandit ca nu cumva sa-si ia teapa sa mai dea si banii si sa ramana si fara consola. Dar in cele din urma am hotarat sa o trimit si nu imi pare rau .Donely a modato si mi-a trimis-o inapoi si totul este ok .Ii multumesc pentru ajutorul dat .
sall Donely! Poate sunt insistent,dar...
Consolele 3004 se mai aude ceva? k deja sau umplut de praff.
Ceva concret sau renuntam la ele?
Mersi mult!!
![]()
Bookmarks