E acelsai lucru pt. ca 3000 e seria is 4 de la sfarsit indica versiunea 4-europa,1-US,si asa mai departe.
ihaaaa \:d/ \:d/ in germania nu sa descoperit inca
PSonely o sa apelez la tine saptamana viitoare cand imi vine PSP-ul din germania
Cheers mate
salut din cate am citit vad ca esti cel mai bun si as vrea sa apelez si eu la tn daka as vrea sa imi modezi si mie un psp 1004 phat cat mar costa si unde ar trebui sa ne intalnim
Mi-a facut si mie in dimineata asta upgrade-ul la un XBOX 360 de la fw 1.5 la 1.6.Ce sa spun,decat ca este cel mai bun din bransa.De 2 ani de zile am apelat la servicile lui si intodeauna am fost multumit.
Apelati cu incredere.
Multumesc inca o data Donely
Salut Donely, revin cu o intrebare daca se poate sa ma luminezi putin. Am un x360 care nu de mult a inceput sa afiseze pe ecran in jocuri sau meniu artefacte, sting consola dau sa o reaprind, ledurile is versi si da semn ca se aprinde ar nu am semnal nici video nici audio, in rest pare totul normal nu rrod. Cred ca tot gpu e devina fiindca daca ii scot ventilatoarele si supraincalzesc gpu consola isi revine si merge catva, joc pe ea cateva ore dar daca o sting si reaprind deja vin artefactele. Am schimbat si xclamp-urile, poate sa dau sa strang mai bine suruburile? Am lasat destul de lejer radiatorul strans caci daca il strangeam mai tare aparea e74 sau 3 ring of death. Se poate remedia problema asta? Sa incerc rashina, ce rezultate ai cu rashina?
Oricat de mult as vrea sa o duc la tine nu pot, sunt din Oradea si as ieshii cu cheltuieli prea mari, curierat tur retur ........ manopera ta si rambursul, wuof. Multumesc oricum.
P.S. E f important sa folosesc arctic silver? Nu am gasit pe aici si am folosit pasta thermala de 2-3 bani .
Cum aflu daca psp 3004 car il am are placa asta de baza? sau alta?Multumesc.
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
sunt din constanta, si as vrea daca se poate moda sa stiu cum continuam..?
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:31 PM ----------
sun?
Heloo Donely nu vreau sa deranjez da am o intrebare : cand bag discul in Xbox 360 imi apara imaginea Xbox si meniul ca si cum as vrea sa vad un film. Problema asta am intampinat-o la X-men si la Prototype. Din cate stiam la Lite-on ai bagat Fw 1.6, dar este posibil sa ma insel. Ai ceva idei ?
deci pana la urma se poate moda PSP 3004(deoarece pe codul de pe el scrie 3004)?sau se pot moda numai unele cu o anumita placa(ca din cate stiu psp 3004 au toate aceeasi placa)?
da au aceeasi placa. scrie mai sus ca se modeaza toate seria 3000 (si 3004 si 3001,2,3 etc. e acelasi psp oameni buni).
Bookmarks