Multam Donely pentru card si mega pretul oferit!
Donley, am un Wii nou cumparat de ceva vreme si vreau sa il modez.
Serialul de pe spate e : LEF117858419
Am verificat de 2 ori sa stiu daca e bun si e bun. M-am uitat la linkurile pe care mi leai dat si nu m-au ajutat prea mult.
Zimi te rog cum lucrezi in preioada urmatoare si cat m-ar costa modatul.
salut, kit play and charge de 360 -adica cablu incarcare si acumulator ma intereseaza daca ai si cat face, multumesc
Dupa seria care mi-ai dat-o poate sa fie versiune si fara rasina si cu rasina. Poate sa coste intre 150 si 200 ron. Vedem cand o sa il desfacem. 0722 766149 pentru o programare.
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
Costa 150 ron
Maestre Donely spune-mi te rog daca mi-as lua asa ceva PS2 SCPH-90000CW Japan version import console system - eBay (item 160346015744 end time Jul-31-09 20:47:00 PDT) se poate moda si ar merge ok jocurile pe ea indiferent de zona![]()
ups!recunosc ca japoneza nu prea stiu..am chiulit la ore..la naiba..DAR e vreo posibilitate sa aflu daca meniu e in japoneza?sau se poate modifica limba ,face un update ceva?intreb ca nu am mai avut ps2 pana acu si nu prea stiu...multzam!
Donely, n-am mai intrat de mult pe thread-ul tau, spune-mi sa mai auzit ceva de modare PS3?
Bookmarks