Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 18 of 18

Thread: Recomandari aplicatii Android

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Recomandari aplicatii Android

    Well, sunt siguri ca fanii Android stiu ca device-ul lor este tot atat de bun pe cat software-ul folosit. Si cum pe Google Play exista de obicei zeci/sute de alternative la aceeasi aplicatie, ar fi bine sa postam recomandarile fiecaruia. O sa incerc sa incep eu.
    • Titanium Backup Pro - desi nu este free, este o aplicatie de baza pentru backups si restore la aplicatii. In plus, are o groaza de functii pentru tweakuit un Android (si cel mai important, are functia de freeze si defrost la aplicatii, inclusiv cele din ROM)
    • WiFi Analyzer - o aplicatie free must have pentru a vedea cat de ok va functioneaza WiFi-ul
    • Market Enabler - e free si va permite sa va conectati la Google Play pe alte tari
    • Viber, Skype, Yahoo Messenger, Trillian, Facebook, Twitter - personal recomand aplicatiile oficiale
    • Tapatalk - exista si in varianta free si paid. Buna pentru forumuri (cum este CG-ul) pentru a folosi un bandwith cat mai mic pentru browsing pe forums
    • IMDb - best movie database ever. Mai nou trailerele de pe Android merg si in 720p
    • Pulse - my daily news reader
    • Opera Mobile (nu Mini) - dupa parerea mea, unul din cele mai bune browsere. Incercati si Dolphin Browser in caz ca nu va place Opera. Sau Chrome daca sunteti pe ICS
    • Go Launcher EX - launcherul meu de baza (si free) care e super customizabil. Exista sute de widgets/apps care incep cu Go (dedicate acestui launcher). Majoritatea sunt free
    • ES File Explorer - unul din cele mai bune file managere. Incercati si Astro File Manager sau Total Commander in caz ca acesta nu va place
    • SystemPanel - exista si free si paid. Foarte bun pentru a vedea ce aplicatii consuma resurse (CPU/RAM). E ok si ca Task Manager
    • AutoStarts - free si bestial pentru a oprit aplicatiile care vor sa porneasca la startup (si nu numai)
    • BetterBattery Stats - bun pentru a vedea exact ce waterblocks consuma resurse
    • Tasker - super tare aplicatia. Iti poti defini task-uri care sa ruleze in functie de anumite actiuni (de exp. cand opresti telefonul, sa porneasca aplicatia X sau Y)
    • TuneIn Radio Pro - best radio ever. Exista si in varianta free (dar nu stie recording si are bannere)
    • BSPlayer Lite & VPlayer - cele mai bune playere pentru videos (cu accelerare hardware). Incercati si MXPlayer in caz ca nu aveti rezultate optime cu cele 2

    Cam atat pentru azi. Promit sa revin!

  2. #2 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Va recomand aplicatia app2SD.Este free, si va ajuta sa mutati aplicatiile care se instaleaza in telefon,pe cartela SD(asta in cazul in care aveti o memorie interna mica).
    MXVideo Player este cel mai bun player(dupa parerea mea),pentru android,din cate am testat.Dar atentie ca va trebuie un codec la aceasta aplicatie.Acel codec trebuie sa se potriveasca cu tipul procesorului(ARMv6 in cazul meu).
    Va recomand deasemenea si iGO.Din pacate nu-l gasiti la Google Play.Eu nu mai stiu sigur de unde l-am luat,dar daca-mi aduc aminte ,va voi spune.
    Cam astea ar fi aplicatiiile pe care vi le recomand.Sper sa va fie de ajutor!

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Va recomand deasemenea si iGO.Din pacate nu-l gasiti la Google Play.Eu nu mai stiu sigur de unde l-am luat,dar daca-mi aduc aminte ,va voi spune.
    iGo din pacate nu functioneaza pe device-uri gen Galaxy Note (datorita rezolutiei). Poate vor scoate un update... Ultima varianta nu suporta sigur 1280 x 800. Si din pacate nici nu porneste pe jumatate de ecran or something, ci nu porneste deloc

  4. #4 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Pai da.Prin iunie scot un update.Sa speram ca va updata rezolutiile.

  5. #5 SP
    Senior Member calin_kalf's Avatar
    Eu recomand AndROtaxi. Aveti toate numerele de taxi din tara (Romtelecom, V, C, O), iar aplicatia selecteaza automat reteaua pe care sunteti si numerele de telefon, asa ca nu mai trebuie sa sunati de pe mobil pe Romtelecom. Daca nu ati inteles va dau un exemplu: eu sunt pe Vodafone. Aplicatia selecteaza de la toate taxiurile numerele Vodafone, fiind mai iefin pentru mine.
    Recomand si Gauge Battery Widget, pentru a va arata cata baterie mai aveti.
    Altceva: JuiceDefender. Un program must-have daca vreti sa va tina mai mult bateria dar nu numai. Daca puteti luati varianta Ultimate.

  6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by calin_kalf View Post
    Altceva: JuiceDefender. Un program must-have daca vreti sa va tina mai mult bateria dar nu numai. Daca puteti luati varianta Ultimate.
    La mine a fost mai ok GreenPower decat JuiceDefender. O spun ca alternativa... Plus ca GreenPower mi s-a parut mai configurabil si mai usor de folosit.

  7. #7 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Hyper Alarm Clock - pt. cei ce se trezesc mai greu - trebuie sa bagi un cod de 8 cifre ca sa taca alarma. Codul se schimba la 12 secunde parca. Ce-i rau ca nu poti selecta sa se repete alarma. Tre' pusa manual zilnic da' eu zic ca merita.
    8Tracks - daca aveti net nelimitat sau wi-fi peste tot e foarte bun. Prefer sa ascult mixuri de pe 8tracks decat muzica de pe telefon/radio.
    Wifi File Explorer - perfect pt. transfer wireless intre pc si telefon. Mai bine folosesti asa ceva decat sa legi cablul la telefon.
    gStrings free - pt. acordat chitara
    CamScanner - daca vreti sa pozati cursurile de la colegi face un enhancement foarte bun
    3G Watchdog sau My Data Manager pt. tinut evidenta la cati mb ati consumat.
    Ca file explorer doar Astro am folosit si mi se pare foarte bun.

    Sunt curios ce tastaturi recomandati(eventual cu swipe si eventual free) si browser. Am incercat dolphin, opera si firefox. Opera mi s-a parut cel mai bun.

  8. #8 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Am intrat si eu in hora. Am nevoie de vreun task killer sau ceva de genul ? Momentan telefonul e cam stoc si vreau sa stiu daca merita un task manager separat fata de cel pe care il are ICS. (HTC One X)

  9. #9 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    La ICS nu mai ai nevoie de niciun tweak, root, fix, etc., crede-ma. Mergi pe aplicatiile stock si vei fi multumit. Ca extra iti recomand asa:

    Google Currents - news
    Google Drive - file sharing
    AirDroid - wifi sync
    Cinemagia - program TV si cinema
    Zedge - wallpapers si ringtones
    Office Suite Pro - xls, doc, pdf...
    Navigon Europe - navigatie (dar poti merge si pe Google Maps care este free, daca ai abonament de date ok)

  10. #10 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Apropo de ringtones and stuff, sunt absolut retardat , cum naiba setez un sunet diferit pentru SMS-uri ? Momentan am doar o simpla bazaiala si ma cam seaca, ca s-ar putea sa nu aud .

  11. #11 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Am rezolvat cu ringtone-ul. Am cumparat cateva aplicatii cu o certa dificultate, legata de cardul de credit. Ati intampinat si voi probleme?

    De asemenea, eu am cumparat vazand sugestia lui MonkY de pe aici pe undeva, Green Power, care pare ca stie sa faca multe lucruri destul de bune. Eu nu as vrea sa mi se sincronizeze chestii aiurea deoarece momentan sunt pe prepaid si nu am decat 100 mb trafic inclus. Luna urmatoare voi face cu siguranta trecerea la un abonament de date mai serios, insa momentan as vrea sa ma limitez la browsing and stuff.

    Spre exemplu, as vrea sa porneasca netul doar atunci cand accesez aplicatii care cer net. Se poate face asta ? Sau, dimpotriva, cand nu e nevoie de 3g sa il taie, ma gandesc pt. a economisi bateria.

    Legat de aplicatiile free, mi-a fost imposibil sa nu observ ca, acestea sunt pline de reclame. Consuma mult trafic ? Ar trebui sa tai 3g-ul cand le folosesc?

  12. #12 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Aplicatia:Easy MP3
    Va ajuta sa downloadati muzica,pentru telefonul vostru(este de precizat ca melodiile se aud extrem de bine).Si inca un plus este faptul ca primiti si lyrics la melodia respectiva.Un minus ar fi ca nu gasesti char toate melodiile.Hope it helps!!

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    x2z: pe langa GreenPower, ai putea incerca si Tasker. E un program cu care poti pune o groaza de conditii and stuff. De exp. il poti seta cu chestii gen: "If aplication X is started, turn on WiFi". Give it a try... din cate am vazut, e super tare aplicatia.

  14. #14 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Flipboard, anuntat time-exclusive pentru Galaxy S3, il gasiti cu un mic search pe Google
    Notificarea pentru varianta oficiala o puteti face aici http://flipboard.com/android/
    Attached Images Attached Images screenshot-1.png screenshot-2.png

  15. #15 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Recomand Google Currents(aplicatie de stiri), foarte usor de folosit si mult mai rapid decat daca ai intra direct pe site-urile respective.

  16. #16 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    Battery HD - o aplicatie care iti arata exact cata baterie ti-a mai ramas, poti schimba culoarea indicatorului, si ceea ce este cel mai folositor iti arata cat timp mai tine bateria daca asculti muzica, vezi filme, internet, jocuri, facut poze. De asemenea iti arata si temperatura bateriei si durata incarcarii AC/USB.

  17. #17 SP
    Junior Member sercanu's Avatar
    Sall.a aparut Igo primo pentru Galaxy Note.Merge super.
    PowerAmp,un player exceptional!

  18. #18 SP
    Member SkyBorg's Avatar
    MX Player PRO - Este primul player care l-am luat de cand am telefonul si sunt extrem de multumit. Cred ca este ca orice alt player dar ce m-a dat pe spate este ca nu trebuie sa introduci subtitrarea in film de pe PC daca vrei sa te uiti la un film, ci o poti incarca in player de pe telefon.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Jocuri si aplicatii cu preturi bune - PC By Alexandru in forum Jocuri PC
    Replies: 626 Last Post: 08-04-2024, 12:13

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts