Azi am comandat o tableta de pe net. Intrebarea mea e cum pun net la ea. Prin wireless stiu dar cum ? Nu are 3G. Am net prin cablu . Multumesc
Azi am comandat o tableta de pe net. Intrebarea mea e cum pun net la ea. Prin wireless stiu dar cum ? Nu are 3G. Am net prin cablu . Multumesc
Da, prin wi-fi. Pentru asta iti trebuie un router, daca nu ai. Sau cauta, dupa ce-ti vine, poate ai noroc la vreun vecin cu wi-fi fara parola.
Un prieten(e coleg de clasa) are tableta si mi-a zis ca e bun si netul prin cablu. Acum nu stiu , cand ajunge luni ma voi uita. Nu vreau sa-mi iau router.
Poate lua net prin cablul usb de la pc daca-i ca la telefoane da' si eu recomand wi-fi. O sa te chinui mult cu usbu'.
Prin WiFi fara router nu poti decat daca pe PC ai cumva o placa ce poate fi setata ca Acces Point sau functii de routing. Din pacate, va merge mai prost si nu merita efortul. Pentru 125 RON, ai ceva incomparabil: Router Wireless N 300Mbps D-Link DIR-615 cu 4 porturi 10/100 Switch DIR-615 - eMAG.ro
Poti fi mai explicit te rog? Eu chiar i-am spus cele 2 solutii prin care poate avea internet pe tablet de la un alt PC: Acces Point sau Router. Acces Point il poate face fie cu Acces Point dedicat, fie cu o placa wifi care stie asa ceva.
P.S. Mai poate pe wireless sa se conecteze si prin Bluetooth... dar, sa fim seriosi...
O sa-mi iau router , dar mai intai incer sa vad daca am vecini prosti fara parola
Altul mai ieftin nu exista?
Gasesti router la 90 ron. Chiar azi am fost cu un prieten la flanco si si-a cumparat un d-link la 90 ron. Cauta pe emag sau price.ro, poate gasesti si mai ieftin.
Eu ti-am recomandat DIR-615 ca fiind "best bang for the buck". Iti dai seama ca probabil gasesti si la 50 RON (SH eventual)... insa sigur nu va fi cu 2 antene, nu standard N, nu stabil... In fine, uite unul la 69 RON: Router wireless EDIMAX BR-6228nS BR-6228nS - eMAG.ro (dar nu-l recomand). Bafta la cautat vecini prosti fara parola!
P.S. Sunt curios cat ai dat pe tableta... de te zgarcesti la 50 RON... cu riscul de a pica netul oricand, sau a merge extrem de prost...
Cine stie cum a "comandat-o". Nici eu nu am mai auzit pe cineva sa se zgarceasca la un router cand cheltuie de 10 ori mai mult pe o tableta, laptop, consola sau mai stiu eu ce.
Bookmarks