Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 15 of 15

Thread: Intrebare

1. #1 SP
    Junior Member DenysrRonaldo's Avatar

Intrebare

Azi am comandat o tableta de pe net. Intrebarea mea e cum pun net la ea. Prin wireless stiu dar cum ? Nu are 3G. Am net prin cablu . Multumesc

2. #2 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Da, prin wi-fi. Pentru asta iti trebuie un router, daca nu ai. Sau cauta, dupa ce-ti vine, poate ai noroc la vreun vecin cu wi-fi fara parola.

3. #3 SP
    Un prieten(e coleg de clasa) are tableta si mi-a zis ca e bun si netul prin cablu. Acum nu stiu , cand ajunge luni ma voi uita. Nu vreau sa-mi iau router.

4. #4 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Nu poti avea net prin cablu pe tableta, doar WiFi sau 3G.

5. #5 SP
    You're PARROTS Dudel's Avatar
    Poate lua net prin cablul usb de la pc daca-i ca la telefoane da' si eu recomand wi-fi. O sa te chinui mult cu usbu'.

6. #6 SP
    @erik95 , nu sa bag cablul in tableta. Prin wifi fara router.

7. #7 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Prin WiFi fara router nu poti decat daca pe PC ai cumva o placa ce poate fi setata ca Acces Point sau functii de routing. Din pacate, va merge mai prost si nu merita efortul. Pentru 125 RON, ai ceva incomparabil: Router Wireless N 300Mbps D-Link DIR-615 cu 4 porturi 10/100 Switch DIR-615 - eMAG.ro

8. #8 SP
    Member Ares's Avatar
    vorbim discutii

9. #9 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Ares View Post
    vorbim discutii
    Poti fi mai explicit te rog? Eu chiar i-am spus cele 2 solutii prin care poate avea internet pe tablet de la un alt PC: Acces Point sau Router. Acces Point il poate face fie cu Acces Point dedicat, fie cu o placa wifi care stie asa ceva.

P.S. Mai poate pe wireless sa se conecteze si prin Bluetooth... dar, sa fim seriosi...

10. #10 SP
    O sa-mi iau router , dar mai intai incer sa vad daca am vecini prosti fara parola
    Altul mai ieftin nu exista?

11. #11 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Gasesti router la 90 ron. Chiar azi am fost cu un prieten la flanco si si-a cumparat un d-link la 90 ron. Cauta pe emag sau price.ro, poate gasesti si mai ieftin.

12. #12 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by DenysrRonaldo View Post
    O sa-mi iau router , dar mai intai incer sa vad daca am vecini prosti fara parola
    Altul mai ieftin nu exista?
    Eu ti-am recomandat DIR-615 ca fiind "best bang for the buck". Iti dai seama ca probabil gasesti si la 50 RON (SH eventual)... insa sigur nu va fi cu 2 antene, nu standard N, nu stabil... In fine, uite unul la 69 RON: Router wireless EDIMAX BR-6228nS BR-6228nS - eMAG.ro (dar nu-l recomand). Bafta la cautat vecini prosti fara parola!

P.S. Sunt curios cat ai dat pe tableta... de te zgarcesti la 50 RON... cu riscul de a pica netul oricand, sau a merge extrem de prost...

13. #13 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cine stie cum a "comandat-o". Nici eu nu am mai auzit pe cineva sa se zgarceasca la un router cand cheltuie de 10 ori mai mult pe o tableta, laptop, consola sau mai stiu eu ce.

14. #14 SP
    Senior Member Marinake's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Cine stie cum a "comandat-o". Nici eu nu am mai auzit pe cineva sa se zgarceasca la un router cand cheltuie de 10 ori mai mult pe o tableta, laptop, consola sau mai stiu eu ce.
    Ai dreptate.Si eu la Xbox de 1000 ron am luat si un amarat de router la 150 si nu regret nici macar 1 ban.

Sent from my GT-I5500 using Tapatalk 2

15. #15 SP
    Member Ares's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Poti fi mai explicit te rog? Eu chiar i-am spus cele 2 solutii prin care poate avea internet pe tablet de la un alt PC: Acces Point sau Router. Acces Point il poate face fie cu Acces Point dedicat, fie cu o placa wifi care stie asa ceva.

P.S. Mai poate pe wireless sa se conecteze si prin Bluetooth... dar, sa fim seriosi...
    nu m-am referit la tine,dar daca in 2012 cand "altii trag cu laser" pe strada ,noi intrebam cum ne legam la net cu o tableta,parerea mea este ca vorbim discutii

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.