Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 5 of 5

Thread: Opinii achizitionare tableta Nexus 7 vs Galaxy Tab 2 7.0

 1. #1 SP
  Member momi's Avatar

  Question Opinii achizitionare tableta Nexus 7 vs Galaxy Tab 2 7.0

  Salut , dupa o perioada de cautari m am decis asupra achizitionarii unei tablete de 7" cu un pret de aproximativ 200 euro .Din punctul meu de vedere ies din discutie tabletele no name din cauza lipsei suportului tehnic si a fiabilitatii produselor , asa ca m am hotarat la doua marci cu oarece renume in domeniu : ASUS - Tablet- ASUS Nexus 7 16 GB WI-FI la pretul de 210 euro si Samsung Galaxy Tab 2 7.0-inch - WiFi - Android 4.0 - Samsung UK - TECH SPECS 8 GB WI-FI la pretul de 180 euro + 10 , 20 euro pentru un card micro sd de 8,16 sau 32 GB.

  Am urmarit numeroase recenzii si comparatii pe diferite site uri de specialitate dar a s dori si o opinie a posesorilor de produse galaxy tab / nexus 7 si a utilizatorilor de android 4.0 ics / 4.1 ,4.2 jb.

  De mentionat faptul ca sunt interesat mai mult de partea de entertainment si portabilitate a tabletei (jocuri , redare audio/video , ebooks ,internet browsing ,gps) si mai putin de partea business (prezentari , conexiune la diferite device uri , s.a.m.d) .In trecut am folosit un dell streak 5 care pe o scara de la 1 la 10 ar ramine fara probleme corigent la multe capitole privind fiabilitatea asa ca orice comentariu vis a vis de acest capitol este bine venit, multumesc anticipat si astept comentariile voastre.

 2. #2 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Eu as alege Nexus 7 (avand o groaza probleme de-a lungul timpului cu produsele Samsung, in special tabletele si smartphone-urile lor). Mergi pe Nexus 7 pentru ca are un Android curat, direct de la Google!

 3. #3 SP
  Member momi's Avatar
  ...merci de sfat ...rog un moderator sa mute thread ul pe aria forum\gaming\general gaming \android ...vad ca in zona asta nu e prea multa activitate ,multumesc.

 4. #4 SP
  Member momi's Avatar
  o.k ...se poate inchide ...multumesc celui care a sters avatarul meu dar nu au reusit sa mute acest thread .

  am optat pina la urma pentru nexus 7 32 gb la 220 euro cu livrare la domiciliu ...pentru cei interesati am sa mi exprim parerile despre tableta pe thread ul dedicat .

 5. #5 SP
  Admin MonkY's Avatar
  Data viitoare cand vrei sa comunici cu un moderator, foloseste butonul de Report...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

 1. Opinii despre GOCLEVER TAB A93 By eneea in forum Hardware
  Replies: 0 Last Post: 18-10-2012, 17:27

Bookmarks

Posting Permissions

 • You may not post new threads
 • You may not post replies
 • You may not post attachments
 • You may not edit your posts