Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 112

Thread: Nexus 5

1. #21 SP
    Junior Member ciuflingar's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    De pe Play Store se poate comanda momentan.
    Mie imi apare:
    Sorry! Devices on Google Play is not available in your country yet.
    We're working to bring devices to more countries as quickly as possible.
    Please check back again soon.
    Exista ceva metoda si pentru Romania, fara sa depinzi de cunostinte externe si cu garantie la noi in tara?

2. #22 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    ^^^ Nu exista pe moment.Doar in tarile suportate.Va fi si in Romania dupa lansare,dar la pret mai mare (cum a fost si Nexus 4) pe siteuri gen. eMag,PCGarage,etc.

Eu imi voi lua din America (cand va fi si pe Amazon.com).

3. #23 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    L-am commandant din Franta, insa nu am primit mail-ul de confirmare. Dupa ce am finalizat comanda, mi-a spus ca procesarea dureaza vreo 15 minute, insa mail nu am primit. Habar n-am daca s-a inregistrat sau nu iar acum stocul este zero si in Franta.

4. #24 SP
    Imagini camera sample (luate de pe G+,deci nu la rezolutie nativa)
    Attached Images Attached Images img_20131016_223412.jpg img_20131017_154854.jpg img_20131018_111911.jpg img_20131018_130322.jpg

5. #25 SP
    is the man! trickz's Avatar

6. #26 SP
    Bateria tine bine zic eu (pentru cei care se plangeau ca 2300mAh este putin) :

https://www.dropbox.com/sc/nea4arfhhvhh3ys/C0gEssk0QT#/

https://www.dropbox.com/sc/ww0uwt5fo8tbuk9/mw_LPAcrB3#/
    Attached Images Attached Images uploadfromtaptalk1383437901699.jpg uploadfromtaptalk1383437914255.jpg

7. #27 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Benchmarks:

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    JeNeI: mie nu mi se pare deloc ca tine bine... dar in fine...

tudyniuz: da mai putin decat Note 3? How in the world?!? Ca sunt fix aceleasi specificatii. Ah, gata... mi-am adus aminte ca Samsung "manareste" benchmark-urile. Sorry

9. #29 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pana la urma, conteaza cum se comporta in viata de zi cu zi. Dintre toate telefoanele cu Android cu care am umblat eu, Nexus 4 e cel mai stabil. Chiar peste Note 3 care inca are acel stutter. La Nexus 4 e minim (cand zic minim, e minimul dintre ce am testat eu). Nexus 5 ar fi mult mai rapid si unii au zis ca nu mai exista acel stutter. Lag in Android nu mai e de mult, doar stutter. Eu habar n-am ce s-a intamplat cu comanda mea, poate se ocupa azi de ea ca incepe saptamana, dar as vrea sa pun mana pe telefon ca sa ma conving daca se poate si pe Android sau nu.

Pana la urma, BB OS10 a fost super fluid, niciun stutter, niciun lag, niciun freeze, niciun restart si nicio problema. Intreaba-l si pe Mo. De ce sa nu se poata si pe Android?

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudyniuz: stiindu-te pe tine (si semanand cu mine in oarecare masura), pot sa-ti spun de-acum ca nici Nexus 5 nu va fi telefonul perfect. Dar, daca-l gasesti la pret bun (real), poate merita pana la urmatoarea iteratie. Sincer, daca se comporta la fel de bine precum Nexus 7 2013 (pe care sunt "fortat" sa-l folosesc de mai bine de o saptamana)... atunci poate sa il vanda si la 100 EUR, ca pentru mine tot nu merita. Mi s-a acrit sa tot pun battery savers, battery statistics, sa stau sa verific wakeloks si alte aberatii pentru ca se consuma bateria de zici ca-si bate joc de mine. Pui aplicatii de auto brightness (pt. ca default se duce atat de jos incat nu vad nimic), pui alt browser (pt. ca se misca acel Chrome de zici ca e o gluma - fata de altele), dezactivezi functii de baza (locations, sync si alte alea)... Si toate astea imi strica toata experienta. Repet, e cazul meu... nu trebuie sa va luati dupa toti nebunii (ca mine)...

11. #31 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Problema mea in momentul asta e lipsa de alternative.

HTC One e vechi si gros.
    iPhone 5S vine cu iOS7 care e varza.
    Note 3 nu m-a convins iar S4 pare ieftin.
    Nokia...
    Sony nu imi plac deloc.
    LG nu as cumpara pentru ca nu imi plac ei.
    Motorola nu vinde Moto X aici, ca l-as fi luat facut custom.
    Blackberry l-am avut in ultimele 4 luni dar m-am plictisit.

Ramane Nexus 5. Sa il incerc si pe asta pana apare altceva. Sau pana fac aia ceva cu iOS7.

12. #32 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    HTC One vechi si gros? De curiozitate ai tinut in mana vreunul? Diferenta este de 0.7 mm.

In afara pretului destul de mic (doar in state), telefonul asta nu are niciun avantaj. Prefer oricand un telefon "vechi si gros" din aluminiu in dauna unei plasticarii ieftine.

13. #33 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    L-am tinut in mana. Desi e din aluminiu, e mai gros decat majoritatea telefoanelor si mi se pare prea mare pentru un telefon cu ecranul de 4.7". Si da, este vechi si are stutter constant. Interfata gen Flipboard e foarte ok si daca o folosesti doar pe ea nu vei avea probleme, daca faci si altele vei intampina acel stutter constant. Asta a fost experienta mea cu telefonul.

Daca tie nu ti se pare un mare plus ca Nexus 5 ruleaza Android pur, ca primeste primul update-uri, toate astea fiind mari plusuri pentru un telefon Android, inseamna ca nu ai avut experiente cu astfel de dispozitive. Pana si Note 3 are stutter din cauza Touch Wizz-ului. Nu doar pretul e atractiv la Nexus 5, ci faptul ca ruleaza un OS fara niciun skin pus peste.

Ti-as recomanda sa incerci macar intr-un magazin un Nexus 4 sa vezi ce diferente exista fata de orice alt telefon cu Android, chiar si astazi la mai bine de un an de la lansare.

14. #34 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Nu stiu ce telefon ai avut in mana, eu detin One si nu am niciun stutter, nu am simtit niciodata nevoia sa trec de la stock la vreun custom rom nici macar la google play edition (echivalentul android pur). La updates ai dreptate dar pentru mine primeaza build quality.

The Nexus 4 packs a quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro chipset at 1.5GHz -- arguably the most powerful chip of 2012. The HTC One takes a step beyond this with a Snapdragon 600 SoC, said to be 20-30 percent faster than the S4 Pro, with a faster-clocked Adreno 320 GPU to boot. In practice the HTC One is a little snappier than the Nexus -- apps seem to load faster and the device seems more responsive to touch.
    HTC One versus LG Nexus 4 | Android Central

15. #35 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Primul review mai consistent. Problema cea mai mare pare a fi camera.

Nexus 5 review | The Verge

16. #36 SP
    Member mof990's Avatar
    Mie camera mi se pare mai mult decat ok, mai ales la pretul asta.

17. #37 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Na ca mi l-au trimis

Acum trebuie sa ajunga in Franta si de acolo pleaca spre mine, dar in maxim o saptamana ar trebui sa il am.
    Attached Images Attached Images photo.png

18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa-l stapanesti sanatos! Te asteptam cu un review "pe bune"

19. #39 SP
    Junior Member ciuflingar's Avatar
    Tocmai am ridicat telefonul si am avut surpriza sa imi ceara update, noroc ca am access la wifi.
    Se pare ca este necesara o conexiune activa si un pic de rabdare pentru a trece de setup-ul initial: Link

20. #40 SP
    Cat ai dat pe el? Si de unde l-ai comandat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast