Mie imi place
Fara sa vreau sa supar pe cineva, o sa citez primul post pe care l-am vazut pe un site extern cand au aparut imaginile cu noul Nexus 5 Red:
If you really want to be noticed in a gay bar, that's the perfect phone you should get!
To be 100% sure you must also get a bluetooth to match it like Amazon.com: Samsung HM1300 Bluetooth Headset (Red): Cell Phones & Accessories
Satisfaction guaranteed!
Mie imi place ca se mai iese din standardul monocrom. Apple a venit cu telefoane colorate, Note 3 exista pe roz, 5S e auriu, toate Lumia sunt colorate si etc. Imi place mai mult ideea decat orice altceva, astept sa pun mana pe el sa vad daca imi place cu adevarat sau nu.
Man, daca era un picut mai inchis rosul ala (dark red), ar fi fost criminal (as spune unisex). Asa pentru mine unul pare a fi pentru gagici. Nu zic ca asta e un lucru rau... asa cum si Note 3 roz si Lumia galben sau rosu tot pentru gagici mi se pare. Initial asa am crezut si despre 5S Gold, pana l-am vazut in real life. Acela as spune ca e unisex... nu e nici bling-bling si nici "nu striga" la tine culoarea respectiva. Eu raman adeptul black & silver, dar recunosc ca-mi place sa vad extra colours - din pacate, atat de mult plastic... Uite la HTC am vazut niste culori bestiale, si totusi foloseau aluminiu.
De acord la partea cu plasticul, nu ma pronunt inca despre culoarea asta, imi place ca exista.
Ce se mai zice:
but it's definitely not red. It's a loud, gleaming orangeVarianta alba e alba doar pe spate, marginile fiind negre. Aici in schimb sunt rosii. Privit din fata mi se pare aiurea pentru ca se vede contrastul cu rosu in timp ce la varianta alba nu se vede. Nu stiu ce sa zic. O sa apara zilele astea in magazine si o sa merg sa-l vad.smooth sides and edges that feel better to hold than either of the other color options.
Am stat azi o ora ca sa ii dau un factory reset, cu cumparatorul langa mine (scz de cacao). Se pare ca e o problema generala si extrem de multi au intampinat problema asta atunci cand au facut pasul asta.
S-a blocat la partea cu erasing, apoi la formatting data. Bootloader-ul nu intra mereu, si nici cum trebuia. Imi venea sa dau cu el de pamant. In fine, rezolvarea:
Acum sa vad daca iau 5-ul rosu sau ma reorientez.
A iesit aseara un update pentru camera foto. Pe Nexus 4 se misca impecabil, multi ani lumina distanta fata de stock... In plus au adaugat si o functie de lens blur...
Sunt sigur ca pe Nexus 5 va fi si mai rapid.
Bookmarks