Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Results 1 to 9 of 9

Thread: Intrebare garantie tableta

1. #1 SP
    Member AndyTiME's Avatar

Intrebare garantie tableta

Salut. De aproape 2 ani am o tableta Acer care intr-una are probleme cu bateria, lag si alte chestii. Pana acum am dus-o de vreo 4,5 ori la garantie. Astazi mi s-a stricat iarasi si anume numai functioneaza display-ul, touch-ul (pur si simplu nu am trantit-o sau ceva). Din moment ce am avut atatea probleme cu ea si intr-o luna se duce garantia poti cere direct nagatia(respectiv returnarea banilor) fara a mai sta inca juma' de luna cu ea in service si pe urma iar sa ma trezesc cu alte probleme ??

2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu nu stiu cum de ai rezistat sa te duci cu ea deja de 4-5 ori la garantie. Sa-ti dea banii inapoi... Acum depinde si la ce service mergi. Ar fi bine sa scrii si un email oficial la Acer.

3. #3 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Eu nu stiu cum de ai rezistat sa te duci cu ea deja de 4-5 ori la garantie. Sa-ti dea banii inapoi... Acum depinde si la ce service mergi. Ar fi bine sa scrii si un email oficial la Acer.
    Stiu ... Service-ul se numeste Samabit acolo mi-au spus cei de unde am luat-o (Altex) sa o duc. Dar ma intrebam daca exista vreo lege cu garantia produselor legata de problema mea ...

4. #4 SP
    Junior Member Asadar's Avatar
    In pricipiu trebuia reparata de maxim 3 ori ca sa obtii negatia...plus ca perioada maxima in care un produs poate sa stea in service este de 15 zile calendaristice(legal).

5. #5 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Am fost azi la ei .... Degeaba m-am certat cu ei ca tot o ''verifica'' din nou.

6. #6 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cred ca e timpul sa suni la OPC. Dar nu azi... Luni

7. #7 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Multumesc pentru ajutor Asadar si Monky insfarsit au cedat ''bajetii''.

---------- Post added 06-01-2014 at 20:46 ----------

First of all excuse me for double post dar numai e valabil edit-ul ....
    Cei de la Acer s-au pus pe capul meu sa imi recomande un alt model de petarda de tableta (ca inlocuire) in valoare de ~800 ron eu dand pe fosta tableta 1300 ron. Desigur eu vreau sa iau banii pe ea ca sa achizitionez o noua tableta (iPad) si vreau sa va intreb daca eu sunt obligat de lege sa le accept ''recomandarea''.

8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Nu te poate obliga nimeni man sa iei un alt produs, doar pentru ca e de la aceeasi firma. Odata acceptata negatia, trebuie sa-ti dea banii inapoi - simple as that. Poti sa le spui direct ca ti-a facut prea multe probleme un produs Acer si vrei sa iei un produs de la o alta companie. Sau ca experienta cu o tableta a fost dezastruoasa si vrei banii. Bafta!

9. #9 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Nu te poate obliga nimeni man sa iei un alt produs, doar pentru ca e de la aceeasi firma. Odata acceptata negatia, trebuie sa-ti dea banii inapoi - simple as that. Poti sa le spui direct ca ti-a facut prea multe probleme un produs Acer si vrei sa iei un produs de la o alta companie. Sau ca experienta cu o tableta a fost dezastruoasa si vrei banii. Bafta!
    Mersi din nou pentru raspunsul rapid.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.