Incearca un full wipe si fa install cu factory images. Asa am realizat update-urile si n-am nicio problema de la 5.0, acum avand 5.0.2 ...
Incearca un full wipe si fa install cu factory images. Asa am realizat update-urile si n-am nicio problema de la 5.0, acum avand 5.0.2 ...
S-au grabit cam mult sa dea drumul la update, intradevar. Mai bine era lansat in februarie si rezolvau problemele astea.
Eu am un s5 si nici acum nu am primit update ul, am vazut ca sunt unele s5 care au primit.
Pt. cei cu Sony Xperia Z3:
- Xperia Z3 - February - all things Xperia Z3 update related
- Android 5.0 Lollipop for Sony Xperia Z3, Moto G, Moto X, HTC One M8 and M7 | Christian News on Christian Today
- Sony Xperia Z3 Android Lollipop update: when can I get it? [updated: Sony confirm Z3 update ETA] - AndroidPIT
---------- Post added 13-01-2015 at 23:04 ----------
Extra info:
Urmatorul update pentru Lollipop o sa se numeasca 5.1 si este deja disponibil in India pe telefoanele cu Android One. Urmeaza gama Nexus.
Nu-mi vine sa cred... in sfarsit am primit si eu pe Nexus 7 2013 update la 5.0.2... Ptiu drace
Are cineva Z3 de aici? Cand vine 5.0? Deja...
---------- Post added 11-03-2015 at 01:20 ----------
haha, ni ce-am gasit (publicat acum cateva minute):
Nu am mai fost niciodata atat de dezamagit de un update Android de cand ma stiu. Nu pot vorbi din pacate despre mai multe versiuni ale altor dispozitive, unii par a fi multumiti de update, dar ce se intampla la Moto X e teroare. Desi ma asteptam sa primesc update-ul super repede, l-am primit dupa o luna, acum dupa 3 luni cu el, telefonul e cu 50% mai incet, are lag si stutter constant, aplicatiile dau crash cu nemiluita si e absolut stresant uneori. Parca m-am intors la Android 3.0. Desigur ca l-am resetat deja de cateva ori, fara sa folosesc vreun backup, incat sa fie totul cat mai curat, dar nici asa nu e ok. Se misca greu pentru versiunea de Android rulata si specificatiile telefonului. Un M8 sau G3 cu Lollipop, desi au ambele skinuri foarte greoaie, mai ales LG, se misca mult mai bine. La mine e absolut teroare, iar Motorola nu a schimbat mare lucru la OS.
Parerile pe net par a fi impartite, jumatate sunt multumiti de Lollipop, cealalta jumatate in care ma aflu si eu e dezamagita. Telefonul e un dezastru si nu ma pot baza pe el pentru mare lucru. Car oricum si un 6+ dupa mine pentru iMessage, dar cred ca in curand voi renunta la Moto X si il pun frumos in cutie si il depozitez. E mare pacat felul in care ruleaza la cum arata telefonul. E de departe cel mai frumos telefon al meu din ultimii ani, iar la cate am schimbat e clar ca m-a impresionat design-ul daca spun asta.
Sa mai pomenesc ca e absolut varza camera foto? Iar cea frontala inca sacadeaza si se vede oribil?
Ciudat. Eu am un Samsung S4 si de vreo 2 saptamani 5.0.1. stock. Fara probleme, baterie cu 10 procente mai buna, se misca cursiv si imi place UIul. Poate Chinezii de la Motorola s-au lasat pe tanjeala. Ca tot ce-i chinezesc de fapt.
Ai varianta stock , poti sa imi zici care? Vreau sa trec si eu pe un i9500 de la 4.4.2 la 5.0.1 si cum nu mi-a aparut update-ul prin kies sau ota, as pune varianta din Rusia prin Odin dar mi-e teama de buguri, lag, etc. Oare merita trecerea? M-ar cam interesa ce-i drept sa-l folosesc la redarea 4k, voi ati incercat, merge fluent?
...o scos ei optiunea de "close all". Amu' tre sa le inchid pe toate una cate una
Nu exista ceva app care sa "implementeze" functia "close all"? Eu am gasit un singur "artificiu" insa n-am root pe telefon :/ (si nici n-am timp de prostii aka sa-mi fac).
Azi dimineata ~ ora 3, am primit un update (Am Sony Xperia Z3). S-a adaugat fix optiunea de care vorbeam mai sus si probabil altele mici fix-uri No asa da!
Bookmarks