Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 40 of 61

Thread: Samsung Galaxy S6

  1. #21 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa mai spuna cineva ca Apple exagereaza cu preturile... Nici nu vreau sa ma gandesc cat va costa S6 Edge cu 128GB

  2. #22 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu prea vad legatura. E un device de top, cu specs de top, un design extrem de reusit, construit din materiale premium si cu o inovatie excelenta cum sunt acele margini curbate. Nu stiu daca te-ai jucat cu el sau nu, dar te asigur ca e unul dintre cele mai deosebite si indraznete telefoane de pe piata in momentul asta. E prima bijuterie facuta de Samsung iar cel putin la capitolul design, sterge pe jos cu tot ce ofera Apple in momentul de fata.

  3. #23 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Asa e MonkY, sunt de acord cu Tudor aici. Build quality este chiar foarte bun si se simte excelent in mana (pentru o paleta de ping pong, pentru ca este la fel de mare ca 6+, cel putin asa mi s-a parut mie), dar este normal sa fie un pret premium pentru materiale premium.

    Deja nu trebuie sa te mai gandesti la diferente de design/materiale. Deja sunt la fel. Singura diferenta este sistemul de operare.

    Eu nu inteleg de ce, pentru exact aceleasi componente interne si basically, acelasi design, doar ca Edge-ul are margini curbate, dar care nu te ajuta la nimic in mod special, cum era Edge-ul dinainte, este o diferenta de aproape 200$.

  4. #24 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar
    Nu vezi legatura pentru ca nu vrei sa o vezi, sau te faci ca nu vrei. MonkY s-a referit strict la pret, care pentru un telefon e astronomic, lol.
    @tudy: de acord cu tine, aifon 6, 6+, intra in aceeasi categorie, extrem de scump momentan.

  5. #25 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    6+? Vezi ca e cu foarte putin mai mare decat i6, nu i6+.

    Eu am 6+ si inghite Samsungul de la edge la edge

    @iry: Nu stiu despre ce vorbesti, ia uite aici: http://www.altex.ro/iphone-6-plus-ap...p-wi-fi-silver 3.899RON

  6. #26 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Este putin mai inalt decat iphone 6 insa cu ecran de 5.1 vs 4.7. Eu am Note4 (care e cam cat i6+) si S6 chiar se simte micut in comparatie.
    http://www.gizmag.com/galaxy-s6-vs-g...phone-6/36445/

  7. #27 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Dintotdeauna am fost impotriva Samsung si fanboy Apple, insa trebuie sa recunosc ca S6 asta sterge pe jos cu noul iPhone. Cred ca asta a fost si ideea celor de la Samsung: sa faca un telefon cat mai asemanator cu cel al concurentei ca sa arate ca pot mai bine. Si pare ca au putut mai bine.

  8. #28 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    A incercat cineva ambele telefoane? Pe hartie multe lucruri par bune, mai ales telefoanele romanesti cu quad-core.

    Nu sunt fanboy Apple/Samsung, dar vorbitul asta din burta ca sterge pe jos cu x... De ex. si Macbook-ul/ Mac OS cica sterge cu Windows pe jos... Nu si in cazul meu.

  9. #29 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Bre, eu cand am zis ca sterge pe jos m-am referit strict la design. Desigur ca fanboys vor fi de ambele parti, dar Apple a facut cel mai urat iPhone de pana acum, e greu sa nu faci ceva mai reusit, mai ales cand folosesti materiale bune. Cat despre telefoane in sine, eu nu am vazut cine stie ce la S6, e acelasi lucru iar de miscat se misca ca orice alt telefon de top. S-a ajuns la un nivel la care diferentele sunt aproape insesizabile. Ce m-a impresionat pe langa constructia celor doua, a fost camera care mi s-a parut in sfarsit la nivelul din iPhone. Saptamana ce vine pun mana pe un S6 si vad exact cum se comporta comparativ cu 6+, dar prima impresie data de camera a fost wow, se poate si la altii.

  10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Man, eu chiar nu inteleg cum "sterge pe jos la design" un telefon care in 2015 vine cu spatele din sticla (care sticla nici macar nu este Gorilla Glass). A facut si Apple greseala asta, a facut-o si Sony... Apple si-a reparat-o, Sony am inteles ca la Z4 va incerca aluminiu, HTC e la zi. Poc vine Samsung cu aceeasi duda: sticla! Dupa care camera: o comite Apple, HTC si Sony reusesc sa scoata "la nivel", vine Samsung cu o camera care iese si mai mult in afara. De lipsa microSD, acces la baterie ioc nici nu mai vorbesc.

    Da, bravo lor ca in sfarsit au inlocuit rama din plastic cu aluminiu... in sfarsit au facut un pas bun! Dar de aici pana la a veni cu un super design, e cale lunga. Edge-ul recunosc ca arata mult mai bine, dar din pacate e useless si e un chin de tinut in mana (cel putin mie asa mi s-a parut - aveam tot timpul impresia ca acum il scap din mana - plus ca are marginile mai putin rotunjite decat S6 si simti ca te "taie" la mana). Insa S6 care ar fi clasic-ul lor flagship, e un S5 cu rama metalica si cu lipsuri mari (o sa repet microSD si baterie fixa pana innebunesc, pentru ca Samsung se lauda cu asta). Eu unul nu vad acel super mega design de care vorbiti, dar poate gresesc. La naiba, arata mai bine Huawei P8 & Co.

    P.S. Nu mai vorbim ca au mintit cu nerusinare in toate teaserele... de unde a disparut subit camera ce iese in afara. Voi o vedeti?
    Attached Images Attached Images 243705d1424768668-samsung-galaxy-s6-galaxy-s6-metal-instagram-tease-650-80.jpg

  11. #31 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Doar pentru ca tie nu iti place sticla, nu inseamna ca e proasta. Mie mi-a placut pe 4/4S si pe seria Z. Mi-a placut mai mult decat aluminiul la care s-a trecut. Nu o fi la fel de rezistenta, e mai grea, alte alea, dar e vorba de preferinta, iar doar pentru ca tie nu iti place nu inseamna ca e proasta. Camera a fost intotdeuna iesita la telefoanele Samsung, la toate, iar acum nu e nicio exceptie. Nu e fail din cauza asta.

    Ma rog, tu oricum te iei de unele chestii doar ca sa demonstrezi ca Samsung e sh!t, asa cum faci cu orice e non-Apple.

    Cat despre design, n-am vazut/citit review pana acum care sa nu-l laude si sa nu-l numeasca probabil cel mai reusit design de pe piata in momentul asta. Vorbesc desigur de Edge, dar si S6 arata bine. Asa cum zici ca S6 e un S5 cu rama metalica, putem spune ca iPhone 6 e un 5S batut ca aluatul incat s-a intins si s-a subtiat, in rest acelasi rahan. Dar daca spun asta iar imi dai exemple care n-au legatura cu nimic si fanii Apple sar in sus. Haleluia, noi sa fim sanatosi.

  12. #32 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Si cei de la apple pe site la aparita Iphone 6 aratau poze in care brusc nu mai aparea camera in afara. Asa ca ce incercam sa aratam? Ca si Samsung procedeaza la fel? De acord. Dar hai sa ii blamam pe toti. Nu doar pe Samsung sau doar pe Apple. Pana la urma oamenii vor sa vanda. Iar pe noi nu ne obliga nimeni sa cumparam. E alegerea noastra sa alegem ce marca vrem. Aparam atat de mult o marca si blamam alta de parca ne ofera telefoane moka.

  13. #33 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Doar pentru ca tie nu iti place sticla, nu inseamna ca e proasta.
    Ba e proasta... uita-te la toate testele in care la orice cazatura se sparge sticla de pe spate. Ce rahan ai facut daca sticla pe fata e super rezistenta, dar se sparge spatele?!?
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Camera a fost intotdeuna iesita la telefoanele Samsung, la toate, iar acum nu e nicio exceptie. Nu e fail din cauza asta.
    E un mare fail... de ce la Apple ar fi si la Samsung nu? E fail la amandoua... doar ca la Samsung fail-ul are dimensiunile mai mari (ca deh, iese mai mult in afara). Cat despre "camera a fost intotdeauna iesita la telefoanele Samsung", ma mir ca spui asa ceva tu, care ai avut Note 3 (ca si mine). La Note 3 iese atat de putin in afara, incat poti schimba cover-ul si gata... e la nivel (cel putin asa e la mine). Mai schimba back cover-ul acum la S6 daca poti...
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Ma rog, tu oricum te iei de unele chestii doar ca sa demonstrezi ca Samsung e sh!t, asa cum faci cu orice e non-Apple.
    Ai tras o concluzie complet ilogica, atata vreme cat am spus si la Apple ce e de rahat, si la HTC, Sony & Co... Spre deosebire de altii, daca ma deranjeaza ceva eu chiar spun... nu stau sa pup pe nimeni undeva, doar ca sa nu se supere fanii.
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Cat despre design, n-am vazut/citit review pana acum care sa nu-l laude si sa nu-l numeasca probabil cel mai reusit design de pe piata in momentul asta.
    Daca sunt aceiasi review-eri care si la i6 si i6+ spuneau ca sunt cele mai reusite telefoane de pe piata... atunci sa fie sanatosi! Am mai citit eu unele in care incercau fanboii sa explice ca in sfarsit Samsung are un avantaj acum ca nu mai suporta microSD si nu mai poti schimba back cover-ul sau bateria (doh). Ba mai era unul care chiar se bucura ca S6 nu mai e waterproof ca S5-ul. FFS... inteleg eu ca fanii Apple sunt dusi rau cateodata, dar iata ca se poate si mai rau.
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Asa cum zici ca S6 e un S5 cu rama metalica, putem spune ca iPhone 6 e un 5S batut ca aluatul incat s-a intins si s-a subtiat, in rest acelasi rahan. Dar daca spun asta iar imi dai exemple care n-au legatura cu nimic si fanii Apple sar in sus.
    Pai cam ai dreptate, i6 e un i5 mai mare si rotunjit... cu o camera scoasa prost in afara si cu un design de 2 lei pe spate. Din pacate Samsung in loc sa le dea peste nas (chiar mi-am dorit asta), n-a reusit decat sa scoata o rama metalica. Dar vorba aceea, cu rama metalica au venit deja de anul trecut la Alpha... si Note 4.
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Haleluia, noi sa fim sanatosi.
    Amen!

    P.S. Daca mi-ar oferi cineva acum la un super pret (sa zicem 50% discount) si as avea de ales dintre un S6, S6 Edge si Note 4, as alege Note 4 fara pic de regret.

  14. #34 SP
    Senior Member Razzosinni's Avatar
    La Apple pe site e stupid de-a dreptul.
    Pe o parte arata, pe alta nu.
    Attached Images Attached Images screen-shot-2015-04-19-1.55.28-pm.jpg

  15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Razzosinni: bine, daca ar trebui sa fim corecti, la ambii gasesti pe site imagini cu acea camera nesimtita... dar eu nu-mi aduc aminte ca Apple sa fi facut teasere in care sa nu se vada camera iesita in afara... Oricum, ambele telefoane nu respecta nicio regula de design cu acele camere. Dar cea de la S6 mi se pare monstruos de mare... Ma gandesc cum se va "balangani" telefonul stand pe spate (nu ca la i6 ar fi mai frumos, stand stramb ).
    Attached Images Attached Images 2015-04-19_140158.png 2015-04-19_140159.png

  16. #36 SP
    Admin MonkY's Avatar

  17. #37 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Lasa ca e roz dincolo

    Si sa nu uitam de Bendgate.

    Esti exagerat ca de obicei in ce spui. Telefonul abia s-a lansat, are probleme care vor fi rezolvate prin update-uri ulterioare. Uite mai sus linkuri spre probleme ale iPhone-ului, multe dintre ele inca nerezolvate nici azi la atatea luni de la lansare. Dar e usor sa arunci 3 linkuri si sa zici ca gata, e mai prost decat marele Apple. Si n-am zis ca e perfect, am zis ca are un design mai reusit decat ce ofera Apple. Esti ca un Sith din Star Wars, categoric. Omu' ori e cu tine ori e impotriva ta, iar daca unu' are alta parere fata de tine deja n-are dreptate si e in tabara opusa tie. Discutam si noi si nu au toti parerea ta. Ar fi anormal sa vedem toti lucrurile la fel.

  18. #38 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Diferenta dintre noi doi e ca eu vorbesc on-topic despre Galaxy S6 pe cand tu m-ai plictisit explicandu-mi ce te doare pe tine la iPhone si cat de fanboy Apple sunt... Jeez... Nu inteleg ce te deranjeaza ca am o opinie legata de S6, chiar daca e contra? Sau trebuie sa pup si eu dosurile ca altii ca sa fie totul intr-o armonie perfecta?

    Bine man, fie ca tine! Galaxy S6 face pipi pe orice, are cel mai bun design... Bravo Samsung ca l-ati facut din sticla! Multumesc Samsung ca ati scos suportul de card extern ca mai mult incurca! Nota 10 Samsung pentru pentru non-replaceable battery! Excelenta ideea de a renunta la waterproof! Btw, la S7 sa scoateti camera si mai mult in afara, ca e un super design! Bravos si pentru micsorarea bateriei fata de S5 - superba decizie! Sar'na pentru pretul perfect!

    Gata, tac... Am obosit deja.

  19. #39 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu am vorbit doar de Samsung, am laudat preturile din Ro dupa care tu ai fost primul care a mentionat Apple, nu eu. De la tine a pornit discutia de versus.

  20. #40 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 23 Last Post: 18-04-2013, 11:03
  2. Replies: 2 Last Post: 17-08-2012, 19:52
  3. Replies: 7 Last Post: 24-05-2012, 14:04
  4. Replies: 2 Last Post: 25-11-2011, 16:27

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts