Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 15 of 15

Thread: Totul despre Microsoft Surface RT

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Totul despre Microsoft Surface RT

    De cel putin 6 luni auzim zvonuri, presupuneri si franturi de informatii despre ceea ce Microsoft doreste a fi un concurent direct al tabletelor cu Android si iOS, si anume de Surface for Windows RT. Mai exact, este vorba despre o tableta ce va veni cu varianta Windows 8 RT, cea care nu este dedicata pentru cod x86 asa cum eram obisnuiti pana acum, ci pentru cod ARM. Ei bine, in sfarsit pleiada zvonurilor si a presupunerilor au luat sfarsit, Microsoft si partenerii sai trecand totul la modul oficial. Prin urmare, haideti sa vedem ce am aflat pana acum.

    In primul rand, sa detaliem partea hardware. Noile tablete Micrososft Surface RT vor veni cu o diagonala de 10.6", folosind panouri de tip ClearType (personal cred ca aceasta este o functie a Windows-ului, si nu tine de panou, dar sa mergem pe mana Microsoft intre timp). Aceste panouri vor avea rezolutia de 1366 x 768 pixeli (mult prea departe de Retina Display sau FullHD). Procesorul va fi nVidia T30, ajutat de 2GB RAM. Storage-ul va fi asigurat de variantele in 32 si 64GB, optional putand folosi slotul microSDXC. Camerele sunt anuntate ca fiind 720P (no X megapixels?) iar ca porturi avem un USB 2.0, 3.5mm headphone jack, cover port (magnetic) si un "HD video out" (presupunem ca HDMI sau miniHDMI). Pe partea audio avem 2 microfoane si stereo speakers, iar pe partea de conectivitate avem WiFi (802.11a/b/g/n) si Bluetooth 4.0 (no 3G?). Bineinteles ca avem clasicul senzor de lumina, accelerometru, giroscop si compas. Toate acestea la o greutate de 680 grame.

    Pe partea de software, acestea vor veni desigur cu Windows RT, iar aplicatiile incluse vor fi: Microsoft Office Home & Student RT Preview (contine Word, Powerpoint, Excel si OneNote), Windows Mail, Windows Messaging, SkyDrive, Internet Explorer 10, Bing, Xbox Music, Xbox Video si Xbox Games.

    Partea frumoasa este ca aceste tablete deja sunt disponibile la preorder, livrarile fiind facute in data de 26 Octombrie 2012. Ca preturi, avem practic 3 categorii de produse: 499 USD pentru varianta de 32GB fara Touch Cover, 599 USD varianta de 32GB cu Touch Cover si 699 USD pentru varianta de 64GB cu Touch Cover.

    Personal, nu stiu daca Surface RT va face fata concurentei. Pretul si faptul ca vine cu un OS nou pe piata, nu atrag deloc. Nici partea hardware nu are nimic impresionant. Si sa tinem cont de faptul ca desi avem interfata metro si un engine de Windows 8, acesta practic nu va avea nicio legatura cu Windows 8 Pro (x86 sau x64). Aplicatiile sunt la fel de incompatibile cum sunt cele de Android cu Windows 7-ul. Insa Microsoft are mare incredere si ne anunta ca este pregatit sa livreze pana la 5 milioane de unitati pana la sfarsitul anului (cei de la Wall Street Journal confirma ca vorbim de 3-5 milioane).

    Mai jos aveti preturile anuntate atat in US cat si in UE si Australia/Canada.
    • United States - $499 for 32GB no cover, $599 with Touch Cover, $699 for 64GB with a Touch Cover
    • United Kingdom - £399 for 32GB no cover, £479 with Touch Cover, �559 for 64GB with a Touch Cover
    • Germany - €479 for 32GB no cover, €579 with Touch Cover, €679 for 64GB with a Touch Cover
    • France - €489 for 32GB no cover, €589 with Touch Cover, €694 for 64GB with a Touch Cover
    • Canada - $519 for 32GB no cover, $619 with Touch Cover, $719 for 64GB with a Touch Cover
    • Australia - $559 for 32GB no cover, $679 with Touch Cover, $789 for 64GB with a Touch Cover

    Mai multe detalii puteti gasi pe pagina oficiala: Surface with Windows RT includes Microsoft Skydrive. Aveti mai jos o reclama la Surface (impresionanta dealtfel) plus ceva extra. Enjoy!





    Chiar sunt curios despre ce credeti referitor la Microsoft Surface RT. Will you buy one? Mai ales avand in vedere ca Microsoft se va concura singur, scotand pe piata si "Surface with Windows Pro", care desi vor fi puse in miscare de procesoare i5 si 4GB RAM, vor avea dezavantajul placilor video onboard (Intel HD Graphics 4000) precum si o greutate mult mai mare (peste 900 grame, un lucru de neconceput pentru o tableta in 2012).
    Attached Images Attached Images microsoft_surface_rt.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ceva extra imagini si full specs pentru Microsoft Surface RT:

    OS Windows RT; Microsoft Office Home and Student 2013 RT Preview (Word, PowerPoint, Excel, and OneNote). Works exclusively with apps available in the Windows Store.

    Exterior 10.81 x 6.77 x 0.37in
    1.5lbs
    VaporMg casing
    Dark Titanium color
    Volume and Power buttons

    Storage 32GB*, 64GB
    *1GB = 1 billion bytes; formatted storage capacity may be less

    Display 10.6" ClearType HD Display
    1366x768 pixels
    16:9 (widescreen)
    5-point multi-touch

    CPU Quad-core NVIDIA Tegra 3
    2GB RAM

    Wireless Wi-Fi (802.11a/b/g/n)
    Bluetooth 4.0 technology

    Battery 31.5 W-h

    Cameras and A/V Two 720p HD LifeCams, front- and rear-facing
    Two microphones,
    Stereo speakers

    Ports Full-size USB 2.0
    microSDXC card slot
    Headset jack
    HD video out port
    Cover port

    Sensors Ambient light sensor
    Accelerometer
    Gyroscope
    Compass

    Power Supply 24W power supply

    Warranty 1-year limited hardware warranty

    Apps (included) Microsoft Office Home and Student 2013 RT Preview1 (Word, PowerPoint, Excel, OneNote); Windows Mail and Messaging; SkyDrive; Internet Explorer 10; Bing; Xbox Music, Video, and Games.
    Attached Images Attached Images microsoft_surface_rt_1.jpg microsoft_surface_rt_2.jpg microsoft_surface_rt_3.jpg

  3. #3 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Si ultimul detaliu cu care va mai deranjez... o imagine comparativa cu specificatiile tabletei Microsoft si a concurentilor, precum si un screenshot de pe site (cu pre-order leak):
    Attached Images Attached Images microsoft-surface-rt-pricing-leak.jpg surface_and_its_rivals_compared.jpg

  4. #4 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cel mai mare plus mi se pare faptul ca vine cu Office incorporat, care in alte cazuri te costa pana la 100 de euro. Dar mi se pare butucanoasa. Si sunt convins ca alea 680 de grame sunt fara acel cover. Si atunci ajunge pe la 750g. Nu mai bine un Ultrabook daca greutatea e aceasi?

  5. #5 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Avand in vedere ca scrie la coada ceva de genu Preview(la office ma refer), ma gandesc cao fi ceva de genu trial.

  6. #6 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Eu sincer cred ca tableta Surface va fi un mare fail.Nu vreau sa ma cert cu nimeni,dar va mai amintiti la conferinta unde s-a anuntat,s-a blocat cel pe care il folosea Steve Ballmer? Daca asa se va comporta si versiunea finala? Iar partea de OS cu totii stim cum ii Windows-ul,nu? Nu mai are rost sa spun cum este.La pretul asta gigant,iar spatiul de stocare ajungand undeva la 12-16GB liberi (am citit recent undeva ca Windows-ul ocupa 8GB si Office inca vreo 12GB,nu merita.

    Un specialist in displayuri a testat un LCD ClearType de la Asus parca,si a afirmat ca NU este mai bun decat Retina Display.

  7. #7 SP
    Member solaru's Avatar
    Tinad cont ca MS au produs 5 mil. buc pt lansare din toate modelele si ca varianta cea mai ieftina este sold out la o zi dupa ce au dat drumul la precomenzi e greu sa spui ca va fi un fail.
    Daca ne mai gandim ca atat Apple cat si Google au programat "mari anunturi" chiar in preajma datei de lansare a produselor Microsoft (vorbim aici de Windows 8, Windows 8 RT si Windows Phone 8) e un semn ca iau foarte in serios produsele Microsoft.

    Nu cred ca stii cum e Windows-ul. S-a schimbat f mult de la XP . Toti cei care au testat W8 au afirmat ca e mai bun decat 7 in toate privintele, iar "marile defecte" sunt acelea ca a fost gandit pt touch (ca sa vezi!?), ca nu mai are butonul de start si ca ca nu porneste in modul desktop.
    Dar si acestea sunt valabile pentru Windows 8 nu pt Windows 8 RT care vine pe Surface sau Windows Phone 8. Windows 8 RT si Windows Phone 8 sunt pe arhitectura ARM.
    In ceea ce priveste spatiul ocupat de Win8 RT si Office cu siguranta nu ai citit bine. A nu se confunda cu cele de pe arhitectura x86 (nici acelea nu ocupa 20GB).

    in ceea ce priveste display-ul... aveti aici mai multe info: iPad Retina display trumps Microsoft Surface, display expert says | PCWorld

    in mare este vorba de perceptia imaginii care este si cea care conteaza. acelasi expert a confirmat ca imaginea afisata pe displayul Asus este perceputa ca avand pana la de 3 ori rezolutia reala, si ca opinia lui de espert este ca displayul lui Surface va fi semnificativ mai bun decat cel al lui Ipad 2 dar semnificativ mai slab decat cel din noul IPad. Acelasi expert a afirmat ca este posibil ca Surface Pro sa aiba un display mai bun decat noul IPad.
    Cert este ca toti cei care au vazut Surface au afirmat ca imaginea afisata este deosebit de "crisp and vivid"... ceea ce e de bine!

    in cele din urma, daca MS va scoate un produs bun... consumatorii vor fi cei care vor avea de castigat...

    ---------- Post added 20-10-2012 at 04:26 PM ----------

    Office-ul RT nu este trial.
    Are si suport pentru Pen dar nu vine la pachet la fel ca in cazul lui Surface Pro.
    La cei 32 Gb onboard se adauga si 7 GB spatiu pe Skydrive(online).
    Ar mai merita amintit ca Surface-ul va fi compatibil cu controllerele de XBOX (nu stiu dca vor merge wireless, dar pe cablu sigur merg).
    Va avea suport pentru Flash, dar acesta este integrat in IE10, nu poate fi instalat separat.

  8. #8 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Solaru, ai zis bine de toate cele, mai putin 5 milioane pentru lansare, care au fost sold out. Microsoft va produce 5 milioane in TOTAL pana la sfarsitul anului, in nici-un caz la lansare. Fiind vorba de atat de putine device-uri, e si normal sa fie sold out. Gandeste-te ca au fost smartphone-uri care s-au vandut mai bine (si in timp de 10 ori mai scurt)... ceea ce mie nu-mi inspira incredere. In Microsft, desigur. Mai mult, mi se pare aiurea sa scoti acum Surface cu Windows RT si de-abia peste cateva luni sa vii cu Surface Pro. E ca si cand le-ar fi frica sa nu se vanda Pro-ul iar RT-ul sa zaca pe rafturi. Ceea ce cred ca s-ar fi intamplat daca le lansau simultan... Sa fim seriosi, cine ar fi ales intre un Windows "crippled" si care nu poate rula nici-o aplicatie x86, si unul care ruleaza orice aplicatie existenta deja pt. Windows 7... varianta crippled? Eu sigur nu, choar daca vorbim de 200 grame in plus...

    Cat despre W8 mai bun decat W7 in toate privintele... asta ramane de vazut. Pe mine RP-ul nu m-a convins. Iar Metro il consider un pas inapoi in tot ceea ce inseamna design. E ca si cand Microsoft ar trece printr-o criza de designeri si ar alege sa mearga pe Minimalist in lipsa de altceva. Ar fi de inteles in cazul unor distro-uri de Linux unde buget nu prea e... dar nici macar acolo nu vedem un minimalist absolut. Probabil se va intampla asa cum s-a intamplat si la Xbox 360. Ne placea la toti sistemul de Blade-uri... si ce daca? Daca Microsoft a zis "gata, Minimalist sa fie!" atunci asa a ramas.

    Referitor la Office 2013 de pe Surface RT, Microsoft deja a anutat (ahead of schedule) ca au trecut varianta Office 2013 finala via Microsoft Updates. Deci in momentul in care veti achizitiona Surface RT, veti putea upgrada linistiti la Final (acum e Preview). Din pacate, ceea ce nu spune Microsoft este faptul ca Office 2013 RT este o varianta "taiata" a lui Office 2013 PRO. Cat de taiata, ramane de vazut.

  9. #9 SP
    Member solaru's Avatar
    Nu am zis ca au fost sold out 5 mil buc. Am zis ca au fabricat 5 mil in total si ca doar modelul cel mai ieftin a fost soldout dupa prima zi, deci doar o fractiune. in legatura cu cele 5 milioane de buc fabricate, primul articol pe aceasta tema care a aparut zicea ca acestea vor fi "ready for launch", dar tinand cont ca se bazeaza pe estimari si zvonuri putea fi interpretat. Ulterior au mai aparut altele care ziceau ca vor fi 5 mil in Q4, altele ca vor fi 3 milioane, etc. Microsoft nu a facut publica nici o cifra.
    In legatura cu designul... ce sa zic de gustibus...ca posesor si utilizator de Windows Phone nu pot sa zic decat ca imi place maxim. Sunt constient ca nu e pe placul tuturor, dar diversitatea este un lucru bun.
    Office-ul va fi o versiune "light", normal, si la fel ca si versiunea Office 365 (online) va fi suficient sau mai mult decat nevoile a 95% din utilizatori.
    Office Home & Student RT Preview - Office.com

    Surface Pro tinteste alta categorie de utlizatori, pe de alta parte, partenerii Microsoft nu au nici o limitare in a scoate tablete sau hibrizi cu Windws 8 Pro din prima zi...deci ai de unde sa alegi...

  10. #10 SP
    Senior Member siNcE's Avatar
    Daca PRO are un pret decent pana in 1000� la varianta 128G atunci este ca si cumparata, pre-order in secunda 2 cum s-a anuntat. Daca are un pret mai mare atunci mai bine ma arunc la un macbook retina.
    Sunt foarte curios daca vor merge si aplicatii care nu sunt luate de pe store pe varianta PRO, este windows deci ar trebui sa nu fie probleme. Sunt foarte curios de ce va fi in stare placa video de pe PRO. Nu am pus mana pe Intel HD graphics 4000 pana acum, dar dupa nume nu cred ca va fi ceva puternic.
    Dar sa pot juca un League of Legends pe o tableta ar fi cea mai tare chestie pentru mine in materie de gaming Daca nu va merge atunci astept cu sufletul la gura Heroes of order and chaos

    In alta ordine de idei:

    How they stack up: Surface RT vs. Surface Pro

    Here’s a point-by-point comparison of Surface for Windows RT and Surface for Windows 8 Pro:
    Operating system

    Surface RT: Windows RT (32-bit)
    Surface Pro: Windows 8 Pro (64-bit)
    Software compatibility

    Surface RT: Metro-style apps, bundled desktop applications only (includes Office RT)
    Surface Pro: Metro-style apps, all desktop applications
    Size

    Surface RT: 10.81 x 6.77 x 0.37 inches
    Surface Pro: 10.81 x 6.81 x 0.53 inches
    Weight

    Surface RT: 1.5 pounds
    Surface Pro: 2 pounds
    Storage

    Surface RT: 32 GB or 64 GB of eMMC storage
    Surface Pro: 64 GB or 128 GB of eMMC/SSD storage (this isn’t clear yet, sorry)
    Display

    Surface RT: 10.6 inch ClearType display running at 1366 x 768 with 5 point multi-touch
    Surface Pro: 10.6 inch ClearType display running at 1920 x 1080 with 10 point multi-touch
    Pen support

    Surface RT: Capacitive pen supported (but not included)
    Surface Pro: Includes pen (likely active digitizer-based but not specified)
    CPU

    Surface RT: NVIDIA Tegra 3 T30
    Surface Pro: Intel Core i5 (third-generation, “Ivy Bridge”) with Intel HD graphics 4000
    RAM

    Surface RT: 2 GB
    Surface Pro: 4 GB
    Wireless

    Surface RT: 802.11a/b/g/n Wi-Fi and Bluetooth 4.0
    Surface Pro: 802.11a/b/g/n Wi-Fi and Bluetooth 4.0
    Cameras

    Surface RT: Two 720p HD cameras, front-and rear-facing
    Surface Pro: Two 720p HD cameras, front-and rear-facing
    Ports

    Surface RT: USB 2.0, microSDXC card slot, headset jack, HD video out port (proprietary), cover port
    Surface Pro: USB 3.0, microSDXC card slot, headset jack, mini DisplayPort (proprietary), cover port
    Sensors

    Surface RT: Ambient light sensor, accelerometer, gyroscope, and compass
    Surface Pro: Ambient light sensor, accelerometer, gyroscope, and compass
    Battery

    Surface RT: 31.5 Wh
    Surface Pro: 42 Wh
    Power supply

    Surface RT: 24 W
    Surface Pro: 48 W (with USB 3.0 port doubling as a powered 5 W port for accessories)

    Looking over this list, a few things stand out to me:
    Size, weight. The Surface Pro is noticeably thicker and heavier than the RT version. So you’ll pay for Intel compatibility.
    Battery life. It’s not mentioned for either device. If the RT version doesn’t obtain at least 8 hours of battery life, this is a major fail. I’m looking for at least 5-6 hours for the Intel version, preferably more. UPDATE: Readers tell me that Microsoft claims "up to 8 hours of battery life" for Surface RT. Nothing yet on Surface Pro.
    Storage expansion. A number of readers are confused by the small storage allotments on the RT device. Remember that you can easily and inexpensively add another 32 GB of storage via the microSDXC card slot, as I’m doing now on the tablet I’m testing. UPDATE: Tim H. tells me the card slot actually supports up to 64 GB of additional storage. Even better!
    Pen. A number of readers were worried that Surface RT/Windows RT didn’t support pen input. It does.
    How they screw up: Features missing from both device types

    As good as the Surface devices look, they are both inexplicably missing some key functionality. And depending on your needs, these missing features could pretty much remove either Surface from your buying consideration. Some of the key missing features I’ve identified include:
    Mobile broadband. Windows 8 and RT bring Windows firmly into the age of cellular-based mobile broadband. Unless, of course, you’re using a Surface. Neither device even offers cellular broadband as an option, which I find amazing. You should be able to buy these things with AT&T or Verizon choices in the US. And I suspect you will be able to do so … in 2013. That said, it’s important to realize that both Windows RT and Windows 8 support native class drivers for USB-based mobile broadband antennas. So you can add this feature, if you don’t mind giving up the one and only USB port.
    GPS. A Surface device would make for an absolutely incredible in-car GPA with navigation … if it only included a GPS sensor. Given Microsoft’s constant droning on about the sensor capabilities of Windows 8 and RT, and the otherwise excellent bundled Maps app, this omission is surprising.
    NFC. And speaking of missing sensors, Microsoft has been talking about NFC (Near Field Communications) ever since it first revealed Windows 8 and yet there’s no mention of this crucial new feature in either Surface. How is that possible? (Thanks to Aaron H. for the reminder on this one.)
    Desktop docks. How could Microsoft possibly sell the Surface without some way to dock it to the desktop and add additional ports (USB 3.0, etc.), a big display, and a real keyboard and mouse? This is inexcusable, but I bet we see such an accessory when Surface for Windows 8 debuts.

  11. #11 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Laurentiu View Post
    Daca PRO are un pret decent pana in 1000� la varianta 128G atunci este ca si cumparata, pre-order in secunda 2 cum s-a anuntat. Daca are un pret mai mare atunci mai bine ma arunc la un macbook retina.
    Sunt foarte curios daca vor merge si aplicatii care nu sunt luate de pe store pe varianta PRO, este windows deci ar trebui sa nu fie probleme. Sunt foarte curios de ce va fi in stare placa video de pe PRO. Nu am pus mana pe Intel HD graphics 4000 pana acum, dar dupa nume nu cred ca va fi ceva puternic.
    Dar sa pot juca un League of Legends pe o tableta ar fi cea mai tare chestie pentru mine in materie de gaming Daca nu va merge atunci astept cu sufletul la gura Heroes of order and chaos
    Intel HD Graphics este varza (so to speak) fata de orice placa mai scumpa de 100 USD. Ca idee, stiu ca pe un i7-3820QM cu 16GB RAM (atentie, nici macar i5), tin undeva in jur de 30-35 FPS in StarCraft 2 la 1360x768 (medium quality) si The Elder Scrolls V: Skyrim (pe low). In Battlefield 3 cu greu scoate 30 FPS in 1024x768 cu totul pe low.

    Referitor la aplicatii si jocuri de care sa te bucuri in modul tableta... cam slabe sanse. Pentru simplul motiv ca daca nu sunt optimizate pt. tablet mode, nu ai sanse fara mouse. Si tablet cu mouse si tastatura numai laptop nu e Sau te folosesti de pen input (desi sa fiu sincer n-am vazut pe niciunde detalii despre pen input pe Windows RT).

    Stiu ca acum multi ani (sa fie mai mult de 5) cand aveam Tablet PC, cea mai mare frustrare pe Windows XP Tablet Edition erau aplicatiile ne-optimizate pentru touch, unde fara pen eram mort (era aproape imposibil sa selectezi un folder de exp. doar cu degetul - trebuia sa intri in mouse emulator mode, sa ai siguranta ca apesi unde trebuie). De fapt, e simplu de testat daca ai un iPad. Intra cu un TeamViewer, VNC sau orice alt soft de administrare remote pe desktop-ul tau de la Windows 7, si vei vedea de cate nebunii te vei lovi incercand sa tot faci zoom ca sa nimeresti un click unde trebuie.

    Desigur, Windows RT va avea meniurile si toate cele optimizate pentru touch... insa eu vorbesc strict de aplicatii vechi sau native de Windows 7... Acelasi lucru valabil si pentru jocuri clasice de Windows care necesita mouse.

    Sincer in momentul de fata n-as da 1000 de Lire pe un Surface cu Windows Pro, nici sa ma bati. Dar, vom vedea in timp...

  12. #12 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Hai ca nu e Intel HD 4000 atat de varza, majoritatea Ultrabook-urilor si chiar si Macbook Air si unele Pro vin cu placile astea, deci varza nu sunt. Si pentru o tableta care are pret asemanator unui iPad, placa e mai mult decat buna. Plus ca nu mai exista nicio tableta atat de puternica. Dar la cum stau lucrurile de obicei, pana reusesc astia sa lanseze Pro, apare iPad 4, sau cum i-o zice, mai repede pe piata si uita toata lumea de Microsoft Surface Pro.

  13. #13 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudyniuz, din pacate nu prea ai cum sa compari un PowerVR SGX543MP4 cu un Intel HD 4000 (in special la jocuri). E ca si cand ai compara mere cu pere. PowerVR-ul este cel mai tare in lumea lui (ARM/OpenGL) pe cand HD 4000 este cel mai slab in lumea lui (x86/DirectX).

    Da, la 2D le poti compara, insa cand vine vorba de gaming... n-au nici-o legatura. E ca si cand ai compara solutia de top de pe o platforma (iOS/Android), cu cea mai slaba solutie de pe alta platforma (PC/Mac). Am dat rezultatele mai sus (imi pare rau ca n-am testat si Diablo 3)... Si mie mi se pare extrem de slab (si asta pe un procesor i7 de top). Imi imaginez ca orice casual game (cum sunt Angry Birds & Co.) vor merge perfect. Insa ma indoiesc profund ca o sa vedem chestii gen Real Racing 2 HD.

    Later edit: Intre timp am aflat.. in 1366 x 768, pe medium/low, Diablo 3 are 25 FPS average pe Intel HD 4000. Cu alte cuvinte, e "nejucabil". Si ganditi-va ca pe ARM nu merge... deci ramane in picioare doar varianta Pro. Ori eu din cate am inteles, Pro-ul va veni cu rezolutie 1920 x 1080. In rezolutia aceea... nu are nici cea mai mica sansa (scoate cam 11-13 FPS).

  14. #14 SP
    Member solaru's Avatar
    Nu stiu de ce tot ii dati atat cu gamingul pe Surface Pro. De la bun inceput Surface Pro a fost conceputa pentru alta categorie de utilizatori - Enterprise, Corporate,sau alte denumiri ...
    Sunt sigur ca unii din partenerii Ms vor scoate si tablete/hibrizi cu "capabilitati" de gaming. Sony, Asus, Samsung, Acer, Toshiba, Fujitsu, HP si altii vor scoate produse proprii in segmentul tablete/hibrizi cu Win 8 Pro. sigur unii dintre ei vor fi tentati sa scoata si ceva pe parte de gaming. Va mai aduceti aminte acum vreo 2-3 ani scosesera placi video externe... cat de greu ar fi sa integrezi o placa video in baza tabletei (presupunanc ca e din 2 buc... ecranul fiind tableta propriu-zisa, iar baza integrand o placa video externa de exemplu) ?
    Problema cu jocurile pe PC nu este ca nu ar merge pe configuratii mai slabe (vezi jocurile de pe XBOX si PS3) ci aceea ca nu sunt optimizate deloc, developerii fac munca de mantuiala, scot jocurile inainte de termen, netestate suficient, etc. Daca tabletele cu Win 8 vor prinde si se vor vinde bine... sunt convins ca vor fi si jocuri optimizate pentru ele...

  15. #15 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Probleme...




Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Microsoft Surface Pro By MonkY in forum Hardware
    Replies: 29 Last Post: 07-05-2015, 02:38
  2. Totul Despre Emulare pe PC... By Strike105X in forum Jocuri PC
    Replies: 3 Last Post: 09-12-2014, 18:08
  3. Replies: 8 Last Post: 27-11-2013, 17:22
  4. Surface de la Microsoft By AndRewqp in forum Console Club
    Replies: 9 Last Post: 30-07-2012, 23:44
  5. Totul despre WoW By Razvan in forum Stories & Other News
    Replies: 0 Last Post: 10-12-2009, 20:30

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts