Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 31 of 31

Thread: Sony lanseaza un telefon cu diagonala de 6.4"

1. #21 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Superb. Ce-mi place e diagonala: 6.4", gandita perfect ca sa strice Note III-ul care (dupa zvonuri) va avea "doar" 6.3"

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by andreiaka View Post
    Gusturile nu se discuta cum tie iti place i****5 mie Lumia ! Am butonat si eu i5 la viata mea si pot sa spun ca e acelasi ***** ca 4S & 4 dar l-au intins sa para a telecomanda in rest nu vad ceva ce m-ar face sa trec la el.
    E simplu.

La fel ca si la tudy nu ma intereseaza grosimea si greutatea in alegerea unui telefon.
    No offense, dar de-aia a ajuns Nokia unde a ajuns... pt. ca inca au clienti ca si tine carora nu le pasa de greutate, grosime, marime, design, functii, performanta, software... Tot ce conteaza e sa fie Nokia. Asta da fanboysm

P.S. A nu se intelege gresit... am avut 3-4 telefoane Nokia. Eram fan. Dar sincer, daca nu aparea o concurenta serioasa, cred ca si acum aveam Nokia cu procesor la 500Mhz si Symbian cu 10 aplicatii.

3. #23 SP
    Junior Member h3rm35's Avatar
    "strugurii la care nu ajungi sunt acri"este valabila in continuare pentru unii asa zisi formatori de opinie,e clar un singur lucru insa,ineptii astia de la SONY au ingenuncheat concurenta deocamdata, indiferent de gusturile mai mult sau mai putin "rafinate" ale unor carcotasi.

4. #24 SP
    Member andreiaka's Avatar
    ............

5. #25 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Fanboys... i see fanboys everywhere

Asta este guys... trebuie sa ne obisnuim cu ideea. Unii isi iubesc gadgeturile mai mult decat ar trebui.

6. #26 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    F****** madness

But then again, daca ne luam ditamai SUV-urile ca sa compensam pt ... ahem ... chestii mici, de ce n-am lua si telefoane gigantice?

Phablets.. because nothing is big enough anymore

7. #27 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Soo..detinatorii de iPhone-uri sunt mai bine dotati decat cei cu Galaxy ? Comparatia nu e destul de buna pentru ca unii isi iau SUV-uri ca au familie ceva mai mare and stuff(Maybe OFF Road) but i see your point.

8. #28 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am ecran de 3.1 la telefon. Beat that!

9. #29 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Superb. Ce-mi place e diagonala: 6.4", gandita perfect ca sa strice Note III-ul care (dupa zvonuri) va avea "doar" 6.3"
    Dupa ultimele zvonuri Note III va avea display de 5.7". Mai circula un zvon cu 6" insa e mai putin probabil. Insa in nici un caz 6.3".
    Am avut Note 1 si mi s-a parut prea mare. Ma refer mai ales la portabilitate. Era greu sa-l gasesc comod in buzunar.
    Deja S4 mi se pare limita maxima pentru cine vrea un ecran cat mai mare dar totusi sa il poti baga in buzunar.
    Asa ca acest sony ca si telefon este cam mult. poate daca esti genul care umbla tot timpul cu geanta/rucsac merge. Insa daca iti place sa circuli fara astfel de accesorii mi se pare foarte incomod.

10. #30 SP
    Member Snake's Avatar
    Mie chiar imi place nebunia asta dar ca tableta. Din cate am vazut are performante de invidiat, e si waterproof. Doar pretul va decide daca se va vinde sau nu. Telefonul de pe el eu il consider ca pe un bonus.

11. #31 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla0874 View Post
    Soo..detinatorii de iPhone-uri sunt mai bine dotati decat cei cu Galaxy ? Comparatia nu e destul de buna pentru ca unii isi iau SUV-uri ca au familie ceva mai mare and stuff(Maybe OFF Road) but i see your point.
    Excludem familistii..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2