Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 32 of 32

Thread: Urmatorul iPhone va avea scanner de amprente!

1. #21 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Sunt oarecum de acord cu ce s-a zis legat de furatul amprentei. Inteleg sa aiba statul/politia amprentele mele desi sunt convins ca in momentul de fata nu le are nimeni, dar de ce as vrea sa le aiba si o companie privata gen google/apple?

Oricum daca iti fura telefonul si este cineva care se pricepe o sa iti fure datele de pe el chit ca ai pin, amprenta sau scanare a retinei

2. #22 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by HollowMan View Post
    Sunt oarecum de acord cu ce s-a zis legat de furatul amprentei. Inteleg sa aiba statul/politia amprentele mele desi sunt convins ca in momentul de fata nu le are nimeni, dar de ce as vrea sa le aiba si o companie privata gen google/apple?
    Si eu inca odata vin si intreb: cine a spus ca amprenta ta se duce la Apple/Google? E pe device-ul tau. Ca tu iti faci backup in cloud, faci sincronizare in contul tau pe net... asta e problema ta

In aceeasi ordine de idei, ar trebui sa fie mort Facebook-ul de mult, pentru ca deja are o baza de date care depaseste cu mult ce are NSA sau altii.

In ziua de azi, privacy-ul e "overrated". N-ai vazut ce fericiti sunt americanii de noul Kinect 2? Sau de noul Always Listening de la Motorola? Astia or sa se bucure si cand or sa le implanteze chip-uri... Asa o sa mearga mai usor chestiile gen matchmaking.com
    Quote Originally Posted by HollowMan View Post
    Oricum daca iti fura telefonul si este cineva care se pricepe o sa iti fure datele de pe el chit ca ai pin, amprenta sau scanare a retinei
    Nu e chiar asa simplu. Cu un TPM de 2 lei legat de BIOS/Boot... daca e o cheie de encriptare serioasa, cam plange cel care vrea sa sparga asa ceva. Au fost n cazuri in US in care au confiscat laptopuri encriptate cu module (care costa 20-30 USD, nu sunt cine stie ce) si unde acuzatul a refuzat sa dea parola... N-au avut ce sa faca autoritatile (bine, probabil ca nici nu au fost cazuri de terorism sau cine stie ce nebunii).

Noi am instalat un modul de genul asta la un client. Scria mare negru pe alb ca in cazul in care se respecta conditiile si totusi este spart, firma producatoare se obliga sa plateasca daune pana la suma de 50.000 USD. Asta inseamna ca au incredere in jucariile alea... altfel nu cred ca arunca nimeni cu banii pe geam.

Oricum, divagam. Mie imi place ideea. Cui nu-i place, poate dezactiva... Sunt curios ce alte goodies mai vin (in afara de iOS7).

3. #23 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    hai prieteni ca e cool.. ....si cand te gandesti ca chris nolan n-are telefon mobil si nici mail(ambele personale desigur)....
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Acum depinde si cat de rapid functioneaza. In toate filmele in care super agentii secreti isi folosesc degetul pentru a trece de usile blindate care adapostesc arme albe, scanarea dureaza vreo 5 secunde. Sa deblochez aifon-ul acum imi ia 1 secunda. Deci nu imi convine. Sunt curios cum va functiona incat sa ia locul acelui swipe.
    ce invatam de aici ?..mai nou poti folosi telefonul drept card prin google wallet(parca ?)

4. #24 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Merge la s4 dar inca nu am incercat. Parca e prea risky oricum momentan am incredere doar in paypal pt tranzactii pe net

5. #25 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    @MonkY - tu ai iphone? scuze pt offtopic, dar ce telefon ai de-ti tine bateria 4 zile?

6. #26 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post
    @MonkY - tu ai iphone? scuze pt offtopic, dar ce telefon ai de-ti tine bateria 4 zile?
    Da, iPhone am. Asta de-aici: http://www.consolegames.ro/forum/f81...-ipod-si-ipad/.
    A ajuns si la 5 zile, dar era for "testing purposes only"
    Iar fara WiFi Always On nu pot eu trai... ca altfel cred ca s-ar duce la o saptamana or so.

7. #27 SP
    Am avut batterydoctor din cydia, care imi inchidea 3g cand telefonul era in standby. Doar asa am reusit sa-mi duc i5-ul la o zi intreaga. M-a mancat undeva sa-l actualizez la LTE, iar acuma nu mai stie sa mi-l puna pe GSM.
    I4 a fost singurul device care ajungea la 2 zile de uz.

8. #28 SP
    Admin MonkY's Avatar
    i5 doar o zi? Inseamna ca-l butonezi non-stop... bagi jocuri in draci, te uiti la 10 ore de film pe zi sau faci browsing 10 ore, ca altfel n-are cum. Sau poate are bateria troznita. Uite: Apple iPhone 5 battery test is complete, find the results inside - GSMArena Blog.
    Finally we come to the Apple iPhone 5 endurance rating and we got a mind-blowing 51 h score.This means that you will only need to charge your iPhone 5 once every 51 hours if you use it for an hour of web browsing, an hour of video playback and an hour of talk time per day.
    Attached Images Attached Images iphone_5_battery_life.jpg

9. #29 SP
    Da. asta cu toate trucurile aferente. Nu ma joc si nicinu ma uit la filme pe telefon. 2 conturi Exchange, convorbiri aprox. 1 ora, mesaje whatsapp, rss feed, etc etc. Ce-i drept,il am jailbreak-uit cu cateva tweak-uri, dar chiar si asa, 4 zile mi se pare un vis umed . Niciun iphone nu am reusit sa-l duc mai mult de o zi intreaga.

10. #30 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu tocmai am descoperit ca la mine WhatsApp consuma vreo 25% din baterie... si asta desi eu nici macar nu-l foloseam. Incearca si fara el (daca rezisti). Macar cateva zile, de proba. Chiar sunt curios.

11. #31 SP

Urmatorul iPhone va avea scanner de amprente!

Aplicatia whatsapp chiar e un bloatware. Lenta, crashuri etc etc, din pacate nu pot renunta la ea. Am grupuri cu care tin legatura zilnic. Sper ca Line sa devina si mai popular. Chiar sunt curios si am sa fac un test cu un i4.
    Ontopic: abia astept sa vad cum o sa fie implementat cititorul de amprente din i5s. Deblocare telefonului cu cod e lenta. Eu pt. Asta am apelat la Applocker unde blochez doar anumite aplicatii. Sper sa fie la fel de rapida ca si "swipe to unlock" .

12. #32 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Whatapp consuma mult, dar tot iMessage consuma cel mai mult.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2