Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 28 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 550

Thread: RCS & RDS lanseaza cel mai rapid internet din Romania la 1Gbps!

  1. #81 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Da, te poti inscrie prin contul tau personal RCS (Digicare). De acolo iti poti comanda noile servicii de 500 si 1000, cat si decodorul CI+ si routerul oferit de ei (si alte noi optiuni gen DNS dinamic, control parental samd).
    Pentru fiecare serviciu pe care il alegi iti va sosi o confirmare pe mail: pentru DigiNet FiberLink cu un id; pentru decodor CI+ atat pe mail cu un id, cat si o notificare in contul tau Digicare.
    Desigur, ele sunt momentan precomenzi, de aceea probabil merg doar prin Digicare si nu la vreun sediu (desi pentru decodoare trebuie sa alegi un sediu pentru a le ridica).
    In ambele situatii se precizeaza ca vei fi contactat pentru modificarea serviciului de internet (de catre un angajat RCS la tine acasa), ori cand va fi disponibil decodorul (maxim 2 zile lucratoare).

  2. #82 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Quote Originally Posted by biagyydog View Post
    da, te poti inscrie prin contul tau personal rcs (digicare). De acolo iti poti comanda noile servicii de 500 si 1000, cat si decodorul ci+ si routerul oferit de ei (si alte noi optiuni gen dns dinamic, control parental samd).
    Pentru fiecare serviciu pe care il alegi iti va sosi o confirmare pe mail: Pentru diginet fiberlink cu un id; pentru decodor ci+ atat pe mail cu un id, cat si o notificare in contul tau digicare.
    Desigur, ele sunt momentan precomenzi, de aceea probabil merg doar prin digicare si nu la vreun sediu (desi pentru decodoare trebuie sa alegi un sediu pentru a le ridica).
    In ambele situatii se precizeaza ca vei fi contactat pentru modificarea serviciului de internet (de catre un angajat rcs la tine acasa), ori cand va fi disponibil decodorul (maxim 2 zile lucratoare).
    what? Ci+ ??? De unde ?!?!?!?!?

    EDIT: Nevermind am gasit insa ieri nu erau la precomanda, ciudat este ca la mine la servicii asociate exista doar Analogic desi am acasa decodor HD, SD si pachet MAXPACK....

  3. #83 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Din 22 Octombrie la RDS
    Puteţi avea 5 echipamente digitale / locaţie ( prin echipament înţelegem CAM CI+, decodor HD sau SD), astfel:
    • Primul echipament este inclus în pachetul Digital (CAM şi SD sunt în custodie; pentru HD mai există o chirie suplimentară de 3 ron).
    • Echipamentele 2 - 3 pot fi în chirie ( CAM - 3 ron, SD - 5 ron, HD - 8 ron )
    • Echipamentele 4 - 5 trebuie achiziţionate / cumpărate ( CAM - 100 ron, SD - 150 ron, HD - 250 ron )
    La o locaţie putem să vă asigurăm maxim 2 decodoare HD
    Attached Images Attached Images ci-rds.jpg

  4. #84 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Imi cer scuze ca intreb din nou.Cei care au facut pre-comanda la pachetul 1Gbps,au primit reducerea de 10RON?

  5. #85 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by HollowMan View Post
    EDIT: Nevermind am gasit insa ieri nu erau la precomanda, ciudat este ca la mine la servicii asociate exista doar Analogic desi am acasa decodor HD, SD si pachet MAXPACK....
    La toata lumea este Analogic la servicii asociate. Asociaza cardul serviciului analogic. Am impresia ca trebuie sa dai inapoi decodorul SD/HD.

    @JeNeI Eu nu am telefonie de la ei. Ai incercat in digicare sa vezi cum iti apare tie?(daca esti abonat la toate serviciile lor)

    Am impresia ca TV-ul meu nu are CI+ (Sony KDL 32V4500)

  6. #86 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    La toata lumea este Analogic la servicii asociate. Asociaza cardul serviciului analogic. Am impresia ca trebuie sa dai inapoi decodorul SD/HD.

    @JeNeI Eu nu am telefonie de la ei. Ai incercat in digicare sa vezi cum iti apare tie?(daca esti abonat la toate serviciile lor)

    Am impresia ca TV-ul meu nu are CI+ (Sony KDL 32V4500)
    Eu am CI+ pe un Samsung seria 8000 (UE40ES8000) deci vine la fix, nu de alta dar am tot cautat provideri cu CI+ si in afara de UPC nu mai exista altceva pe piata la noi.

  7. #87 SP
    Member biagyydog's Avatar
    Nu stiu nimic de acea reducere aplicata abonamentului de internet; cand ma vor contacta voi spune exact (din ce am vazut acum nu se aplica asa ceva).
    Singura reducere ar fi pentru CAM CI+, daca schimbi decodoarele pe care le ai deja (fie SD ori HD), fiindca chiria ar fi mai mica (3 lei fata de 5 lei ori 8 lei - a scris Givingi mai sus detaliile).
    Legat de lista de TV-uri cu modul compatibil CI+: http://ci.upc.ro/doc/ci24.pdf (ultima oara updatat la data de 20 mai 2013). Sper sa vina si RCS cu o lista a lor.

  8. #88 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Quote Originally Posted by biagyydog View Post
    Nu stiu nimic de acea reducere aplicata abonamentului de internet; cand ma vor contacta voi spune exact (din ce am vazut acum nu se aplica asa ceva).
    Singura reducere ar fi pentru CAM CI+, daca schimbi decodoarele pe care le ai deja (fie SD ori HD), fiindca chiria ar fi mai mica (3 lei fata de 5 lei ori 8 lei - a scris Givingi mai sus detaliile).
    Legat de lista de TV-uri cu modul compatibil CI+: http://ci.upc.ro/doc/ci24.pdf (ultima oara updatat la data de 20 mai 2013). Sper sa vina si RCS cu o lista a lor.
    Nu inteleg pentru ce romanii au nevoie de liste de genul. Ai net si manual al tv-ului deci poti sa cauti, atata timp cat televizorul tau este compatibil CI+ (adica ai si slot-ul respectiv) nu vad de ce nu ar functiona!

  9. #89 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Aia este lista pentru care UPC acorda suport. Daca TV-ul tau nu e lista ii suni degeaba sa le zici ca ai probleme cu modulul (chiar daca ai un TV care suporta CI+).

    Cei care comandati abonamentul de 1Gb, asigurativa ca aveti un ruter corespunzator.(daca folositi)
    Attached Images Attached Images digi-fiberlink-1000.jpg

  10. #90 SP
    Junior Member Str3S's Avatar
    daca download ul e 1gb,upload ul c am cat o sa fie?stie careva?

  11. #91 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Uploadul va fi de 100Mbps pentru Fiberlink 500&1000.

  12. #92 SP
    Junior Member Str3S's Avatar
    multumesc mult de raspuns!!
    ma gandeam ca poate nu e avantajos sa trec de la 100mb la 1gb si uplod ul sa ramana acelasi.

  13. #93 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    La toata lumea este Analogic la servicii asociate. Asociaza cardul serviciului analogic. Am impresia ca trebuie sa dai inapoi decodorul SD/HD.

    @JeNeI Eu nu am telefonie de la ei. Ai incercat in digicare sa vezi cum iti apare tie?(daca esti abonat la toate serviciile lor)

    Am impresia ca TV-ul meu nu are CI+ (Sony KDL 32V4500)
    La mine scrie "Digital". Am comandat si eu un Ci+, merci gvingi

    PS bănuiesc ca am tv-ul compatibil, in lista UPC imi apare, deci nu cred ca voi avea probleme cu RDS

    PPS pt internet mai astept, poate dupa ce iau un PS4 cu SSD

  14. #94 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Str3S View Post
    daca download ul e 1gb,upload ul c am cat o sa fie?stie careva?
    Upload-ul va fi tot pe acolo..cel putin asa au aratat in video-ul lor demonstrativ..vezi pe rds-rcs.ro la Fiberlink 1gbps..sunt acolo 2 video-uri..eu la fiberlink 100 am upload 100

  15. #95 SP
    Gameboy Pisboy's Avatar
    Cu ce ma avantajeaza cardul CI+ ?? Momentan nu am decodor dar folosesc tunner-ul DVB-C al televizorului si prind posturi HD.ma avantajeaza cu ceva acest card? Singurul lucru care ma deranjeaza e ca pe digital nu mai prind canalul Hystory, doar pe analog.

  16. #96 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Pt HBO HD si alte programe care sunt codate

  17. #97 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    Cu ce ma avantajeaza cardul CI+ ?? Momentan nu am decodor dar folosesc tunner-ul DVB-C al televizorului si prind posturi HD.ma avantajeaza cu ceva acest card? Singurul lucru care ma deranjeaza e ca pe digital nu mai prind canalul Hystory, doar pe analog.
    Inlocuieste decodorul HD/SD ca sa poti folosi toate functiile televizorului direct.

  18. #98 SP
    Gameboy Pisboy's Avatar
    Pai decodor nu am, iar Hbo sau alte canalelatite eu nu le am in grila pentru ca nu am optiuni extra la abonament. Intrebarea se mentine.

  19. #99 SP
    Member HollowMan's Avatar
    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    Pai decodor nu am, iar Hbo sau alte canalelatite eu nu le am in grila pentru ca nu am optiuni extra la abonament. Intrebarea se mentine.
    Ti-am raspuns foarte clar, inlocuiesti decodorul... o sa ai programele codate... DECODATE!

  20. #100 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by HollowMan View Post
    Ti-am raspuns foarte clar, inlocuiesti decodorul... o sa ai programele codate... DECODATE!
    Nu o sa aibă programele codate gen hbo, cinemax digi film s.a.m.d, trebuie sa plătească in plus pt aceste programe

    Quote Originally Posted by Pisboy View Post
    Pai decodor nu am, iar Hbo sau alte canalelatite eu nu le am in grila pentru ca nu am optiuni extra la abonament. Intrebarea se mentine.
    Nu iti foloseşte la nimic acel card, eu il vreau pt hbo hd

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 28 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast

Similar Threads

  1. Replies: 17 Last Post: 07-01-2016, 22:37
  2. Replies: 0 Last Post: 31-12-2014, 15:00
  3. Replies: 4 Last Post: 16-12-2013, 18:00
  4. Replies: 2 Last Post: 26-09-2013, 17:33
  5. Kinect-Cel mai ieftin pret din Romania By nebunu1 in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 53 Last Post: 19-01-2012, 14:53

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts