Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 6 of 6

Thread: Polaroid nu a murit! Welcome Zip Mobile Printer!

  1. #1 SP
    Admin MonkY's Avatar

    Polaroid nu a murit! Welcome Zip Mobile Printer!

    Dupa zece mii de probleme din care credeam ca nu mai exista o cale de scapare pentru Polaroid, se pare ca au reusit totusi sa salveze mare parte din companie. Si nu doar ca au reusit sa se salveze, dar au inceput sa-si revina, aducand pe piata noi produse. Unul dintre aceste produse incearca sa integreze ideea de instant photo-printing impreuna cu lumea nebuna a smartphone-urilor si a tabletelor. Acest nou produs se numeste Polaroid Zip Mobile Printer si este exact ceea ce se intelege din nume: o imprimanta extrem de portabila care se conecteaza la un smartphone sau tableta via Bluetooth sau NFC.

    Pe langa avantajul portabilitatii (Zip Mobile Printer masurand 7.3 x 11.9 x 2.2 cm si doar 205 grame), aceasta mai are avantajul ca foloseste tehnologia ZINK (zero ink printing), care nu are nevoie de cartuse, riboane sau toner. Tot ce va trebuie este hartia speciala ZINK de 2" x 3". Aici trebuie sa recunosc ca dimensiunea e un pic cam mica, insa faptul ca poti tipari orice, oricand direct de pe mobil, e priceless.

    Imprimanta are aplicatie dedicata pentru iOS si Android (nu vad Windows Mobile pe lista) si asa cum am spus se poate conecta via Bluetooth sau NFC. Pretul oficial este de 129$. Pagina oficiala o puteti gasi aici.

    Update: am gasit imprimanta pe amazon.co.uk la 109 Lire: http://www.amazon.co.uk/Polaroid-Mob...dp/B00TE8XKIS/ iar media (100 de pagini) la 15 lire: http://www.amazon.co.uk/Polaroid-Pri...dp/B0038RM5K0/.

    Update #2: cei de la CNET au si un review pentru Polaroid Zip Mobile Printer. Here it is:

    Attached Images Attached Images polaroid_zip_mobile_printer.jpg

  2. #2 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Foarte dragut . Si pretul e foarte decent.

  3. #3 SP
    Senior Member cashonly's Avatar
    sunt curios cat de rezistente sunt pozele, cat o sa dainuie in albumul familiei pana sa se stearga....

  4. #4 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Tehnologia ZINK nu e prea renumita pt. testul in timp (la urma urmei e inventata prin 2007), dar pe de alta parte ma indoiesc ca vrei sa faci poze instantanee care sa tina forever. Mai ales ca sunt extrem de micute... Insa de fun, pentru copilul din tine (sau pentru copiii tai), cand esti plecat si ai nevoie de ceva "pe hartie", mi se pare o solutie superba. Sau poate ai avut vreodata un Polaroid si vrei sa simti din nou senzatia aceea... ca ai facut o poza si iese direct in mainile tale... That's priceless!

    Exista multe alte imprimante portabile, chiar si Polaroid are variante mai mari... insa aceasta e cea mai noua si mai compacta. Oricum, eu ma bucur ca numele Polaroid nu a disparut, si sper sa vedem chestii si mai interesante de la ei.

  5. #5 SP
    Banned Templier's Avatar
    so cool

  6. #6 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by sexbobomb91 View Post
    pretul e foarte decent.


    Stai tu linistit ca-si scot ei banii cu hartia aia ii exact ca la imprimante. Imprimanta ii 200-300 de lei si 2 cartuse is 200+

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 16 Last Post: 15-02-2013, 13:15
  2. Replies: 0 Last Post: 12-01-2012, 13:49

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts