Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 8 of 8

Thread: Intel cumpara Basis Science

  1. #1 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar

    Intel cumpara Basis Science

    Intel a cumparat recent Basis Science, o companie care produce un fitness tracker high-end numit Basis band. Bratara Basis este mai mare si mai scumpa decat alte fitness trackere de pe market, insa ofera si mai multe caracteristici. "Basis Health Tracker has five sensors running all the time tracking the stuff you might expect like steps, calories, and things that other accelerometer devices do," CEO-ul Basis Jeff Holove a spus celor de la CNET. "But the important thing is at a sensor and algorithm level. We're getting beyond steps to real physiology. So things like skin temperature, perspiration, and heart rate."

    Intel vede aceasta ultima achizitie ca un mare punct de intrare in marketul de health-tracking devices. "The acquisition of Basis Science provides immediate entry into the market with a leader in health tracking for wearable devices", a declarat Mike Bell, vice-presedintele Intel. Din pacate nu au fost dezvaluiti termeni financiari.

    Intel a inceput sa investeasca in device-uri care pot fi purtate, anul trecut compania investind in rivalul Google Glass, Recon Instruments. Deasemenea compania a anuntat si noua linie de chipuri Quark pentru wearable devices.
    Attached Images Attached Images 1681046-poster-1280-basiswatch.jpg

  2. #2 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Erau interesante "ceasurile" lor, dar trebuie sa recunosc ca n-am auzit de ei pana i-a cumparat Intel
    Attached Images Attached Images basis_premium-band-threesome.jpg

  3. #3 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar
    Partea interesanta e ca fata de celelalte health trackere ei au si un display care le permite sa fie folosite si ca un ceas,nu numai ca si un accesoriu + ca iti poti vedea bataile inimii in real-time.Chiar sunt curios ce vor face cei de la Intel cu ei.

  4. #4 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Sunt urate de nu e adevarat. Si Samsung Gear arata mai bine. Au si astea boala de a avea numele producatorului chiar sub cadran, lucru care se vede si la Pebble. Dar Pebble arata totusi intr-un mare fel, mai ales cele cu bratari din aluminiu. Iar dupa ultimele anuntate, Samsung Fit, Motorola 360, etc, astea arata ca niste chinezarii.

    Not for me.

  5. #5 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar
    Totusi incurci putin ceea ce ar trebui sa faca.Gear,pebble si toate celelalte sunt smartwatchuri asta e health tracker.Sincer sa fiu mie chiar imi plac

  6. #6 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Avand in vedere ca si restul au functiile astea si au si un design mai reusit, chiar le consider ca fiind asemanatoare. Fata de celelalte, de astea nu a auzit nimeni, nu vin cu nimic nou si sunt extrem de urate si butucanoase.

  7. #7 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    Da ce seamana cu i'm watch

  8. #8 SP
    Member FlyingPotatoes's Avatar
    Nu stiu ce sa zic,avand in vedere ca ambele au fost anuntate cam in aceeasi perioada (sept 2011 - basis band/oct 2011 - i'm watch) nu poti spune ca una a copiat designul de la cealalta.
    @tudyniuz - Chiar nu inteleg de ce compari un smartwatch cu un fitness tracker.Chiar daca ambele au functii asemanatoare nu inseamna ca fac acelasi lucru plus ca basis band este considerat 'cel mai bun fitness trakcer de pe piata'.Da,exista chestii gen fitband insa ele nu au un display care sa iti arate in timp real.Daca nu ma insel ca sa vezi info. culese de fitband trebuie sa il sincronizezi cu telefonul printr-un cablu.Si da,nu pot spune ca un ceas de genul Moto360 nu este mai frumos ca basis band insa mie nu mi se pare ca basis arata chiar atat de rau.Tu ai spus si ca Gear-ul este mai frumos decat bandul,imho nu e o diferenta chiar atat de mare (vezi fig. 1 vs fig. 2) insa fata de pebble steel e chiar o diferenta foarte mare si trebuie sa recunosc ca steel-ul arata intr-un mare fel
    Attached Images Attached Images basis_carbon_steel_2-100224516-large.jpg samsung_galaxy_gear_smartwatch_sg_18-580x374.jpg vs01-04_1812mn_large_verge_super_wide.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Replies: 0 Last Post: 25-10-2011, 13:31
  2. The Science of Games Videos By RonanN1 in forum Videos
    Replies: 4 Last Post: 16-12-2010, 10:09
  3. Hellboy: The science of evil By MonkY in forum Videos
    Replies: 3 Last Post: 17-08-2008, 19:08

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts