Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 25 of 155 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 125 ... LastLast
Results 481 to 500 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #481 SP
    Member tudort's Avatar
    Nici nu a apărut bine Ps4 Neo sau Ps4 Slim şi deja este vorba despre Ps4 Neo S ? Ce mai este şi cu ăsta ? Eu m-am zăpăcit complet cu denumirile astea. Trebuiau să tină o generație 5 ani şi gata. Nu 10 nu 3 , ci 5-6 ani şi nu atâtea variante şi nebunii. E în defavoarea gamingului şi a consumatorilor o astfel de direcție fragmentată. Deja în loc să se concentreze pe a face jocuri bune ei vor trebui să le facă să ruleze pe vreo 3 configurații distincte. Coșmarul PC începe să prindă teren şi în aria consolelor iar mie nu mi se pare normal.

    Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk

  2. #482 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Tudor , o sa fie ca la telefoane, la un moment dat o sa fi nevoit sa iti iei model mai nou deoarece cel pe care-l ai desi ruleaza toate jocurile ce ies pe piata merge foarte prost

    treaba cu Neo S am bagat eu de la mine , urmand firul evenimentelor asta ar fi un pas logic pt Sony atunci cand o sa iasa Scorpio

    in rest , speculatii.

  3. #483 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Eu spun sa asteptam Tokio Game Show

  4. #484 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ce PlayStation 4.5... ce Terabytes...?!? Uitati aici cu ce vine Nintendo: http://www.consolegames.ro/forum/f7-...-noua-consola/

  5. #485 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    **** it, ce NX ?!

  6. #486 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    E asa de simplu, pe ce voi juca Horizon Zero Down, Last of Us 2 sau God of War 4? Imi ofera Scorpio asa ceva? In functie de asta voi alege viitoarea consola, niciodata puterea de procesare sau viteza de download, grafica, etc , pt mine, nu or sa fie decisive pt ca diferente foarte mari intre console, hardware, nu au fost niciodata si nici nu o sa fie. Adica, ce credeti voi, ca astia de la Sony, cand au auzit ce ofera concurenta, 6 Tflops, or sa stea cu mainile in san?

  7. #487 SP
    Member vladthegamer's Avatar

  8. #488 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    same HDD? nu era timpul ptr ssd?

  9. #489 SP
    Member tudort's Avatar
    E clar atunci . Cel târziu la anul avem un high-end ps4 disponibil.

    Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk

  10. #490 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Eu zic să nu vă luați după documentul ăla. Nici măcar nu este la zi

  11. #491 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    intr-adevar este mai vechi, chiar destul de vechi dar cica ar fi real

    ---------- Post added 15-07-2016 at 13:37 ----------

    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    same HDD? nu era timpul ptr ssd?
    ssd de 500 gb sau 1tb?

  12. #492 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by raducucosmin View Post
    same HDD? nu era timpul ptr ssd?
    Era timpul pentru un SSHD si un wifi dual band, cred că nu vedem așa ceva

  13. #493 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    din ce vad acolo nu e cine stie ce de consola aia

  14. #494 SP
    Member Buyk's Avatar
    Nu cred ca o sa bage SSD sub nici o forma, de ce ar creste ei pretul de vanzare inutil? cand poate sa lase la alegerea si posibilitatile fiecarui utilizator?! in orice caz ca idee de buget si performante mult mai indicat e un SSHD cum spune si Dant3.

  15. #495 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    pai plm, se dadeau unii pe aici cu capul de pereti ca vezi dom'le vine evolutia tehnologica peste noi. si chiar si sshd tot e mai ok decat un hdd la acelasi nivel cu produsele medii de pe piata de acum 5 ani de zile nu?

    nu spui ca scoti un produs high end si tu bagi in el 500 de gb la 5400 rpm, acelasi ca in produsul de acum 3 ani, ce *****? si dupa aia stai cate 1 ora sa ti se incarce un nivel sau un cutscene 4k.

    si da, ssd i-ar creste pretul. dar nu e ca si cum i l-ar dubla. credeti ca sony cumpara componente la supra pret? plus ca un ssd de 480 se poate cumpara acum in alte tari cu echivalentul a 500 de lei. asta pentru cumparatorul de rand. cu vreo 250 de lei mai mult decat un hdd de 500 din clasa celor incluse in ps4 standard. omul care vrea sa se joace high end, o sa se zgarceasca la 70 de dolari in plus?

    dar stai tu linistit, chiar si fara ssd sau sshd macar, pretul va fi high end sigur.

    @Dant3 - daca il scot si fara wireless ac standard, sa faca bine sa si-l bage in cur

  16. #496 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu ai dreptate vizavi de costuri. Diferenta este cel putin sesizabila, daca un HDD nu ii costa aproape nimic, la un SSD costurile se schimba considerabil. Exemplele tale nu sunt corecte, compari pretul unui HDD pe care il poti cumpara tu cu pretul unui SSD pe care il poti cumpara tu. Desi e adevarat ca Sony ar beneficia de preturi mult mai bune, diferenta de pret nu si-ar pastra proportia iar ei ar fi obligati sa creasca pretul mult mai mult decat i-ar avantaja.

    PS: Te rog sa te abtii de la injuraturi si limbaj de genul. Considera asta un avertisment.

  17. #497 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Mă scuzați ca intervin cu un pic de offtopic, nu mai folosiți acel vizavi ca sinonim pentru 'referitor la". Nu am vrut sa postez pe topicul cu Gramatica, nu mi se pare foarte grav, doar greșit.

    @poiuyt din păcate nu ai dreptate, e de vreo două ori mai puternică.

  18. #498 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Ca un om care lucreaza in achizitii de materii prime si componente de productie timp de 7 ani si lucrand cu diverse piete si categorii de produse, din perspectiva mea si-ar pastra proportia. Ei nu vor folosi ca si criteriu preturile pietei de retail in mod evident, dar costul aditional nu i-ar dezavantaja in ceea ce priveste price range-ul pentru ce ar marketa ei ca produs premium. Si cu atat mai putin daca ar alege sshd.

    Dar pe cine am injurat ca nu-mi dau seama? Sau mai curand ce e considerat limbaj de genul? Sa stiu ce elimin in viitor.

  19. #499 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Eu cred ca ei au un target destul de clar: suma de XXX $ (as spune vreo 300) pentru tot ce inseamna un nou PS (componente, asamblare, testare, r&d si transport). Orice le da peste, taie! Pentru ca altfel nu mai iese profit. Sa nu mai aud iar chestia cu "Sony vinde in pierdere"... e normal ca oamenii sa nu faca asta degeaba. Si avand acea suma limita... cand se uita ei la consola, oare din ce credeti ca ar taia? Ar lasa SSD-ul (care totusi e user replaceable) si ar taia din RAM? Sau ar pune un CPU/GPU mai slab (ca sa si-o fure iar de la Microsoft)? Eu cred ca ar scoate SSD-ul fara sa se gandeasca de 2 ori.

    Ce nu inteleg eu insa e altceva. Desi multi o sa ma injurati si o sa spuneti "Pai, e ca la PC atunci", eu intreb de ce Dzeu nu scot niste editii Premium, Exclusive sau cum vor ei sa-i spuna... pentru cei care si-ar dori o varianta cu SSD, eventual o alta cu spatiu foarte mare (3 sau 4TB)... Pentru ca nu toti isi doresc ca primul lucru pe care-l fac dupa ce cumpara o consola noua, sa-si ia si inca un HDD separat. Unde mai socotim ca in caz de service, trebuie sa pui la loc HDD-ul initial (deci nici nu-l poti vinde)... Eu cred ca n-ar fi asa de greu, avand in vedere ca oricum scot editii diferite de console la foc automat...

  20. #500 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    E simplu. Ca sa lanseze inca una cu sshd peste 2 ani. Si peste 4 una cu ssd si cu wireless calumea. Si tot asa

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 25 of 155 FirstFirst ... 15 23 24 25 26 27 35 75 125 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts