Ps4 s are upgrade de hardware?
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
E posibil sa aiba, nu cred ca au schimbat doar carcasa pentru a starni ****storm pe net
Sunt curios insa daca va fi vreo diferenta in materie de FPS.
De exemplu astia de la M$ au zis ca nu va fi nicio diferenta intre XBONE si XBONE S, dar datorita HW, in unele jocuri exista o diferenta de FPS (marginala, dar exista).
Sper sa nu vorbesc prostii dar daca nu ma insel baietii de la Digital Foundry facusera un comparisson.
Cel mai probabil acest slim este ca si xboxul slim, adica poate citi discuri UHD si face upscale la UHD si cu siguranta este mai buna decat un ps4 din prima serie (Cuh 1000)
acum comentam un mock-up facut de fani? bazat pe un desen al unui lucrator din fabrica? am avzut stirea asta de ceva timp pe ceva siteuri, dar tocmai din acest motiv nu am postat-o ca o sa zica lumea ca e urata pana apare rezltatul final, normal ca e odios ca e facut de niste fani, ce ar fi sa postam toate consolele imaginate de-a lungul anilot. si da inteleg ca e mai special ca e facuta dupa un desen.
mie mi s-ar parea ok sa fie asa , are dubla raciresigur e mai silentios asa , are si led pe logo
![]()
asta slim cred ca e mai inghesuit si o sa se incinga mai mult fata de ps4 de baza.
http://www.shopto.net/news/52211/PS4...iFi-says-owner
Sent from my iPad using Tapatalk
Doua console ps4 puse in crossfire!
Cui ii pasa cum arata cutia?
Ma intereseaza ce stie sa faca, cat costa si daca isi merita pretul.![]()
Eu văd altceva, chiar și acel logo de pe consola, nu ledul de la consola normala. În fine, fiecare cu piticii lui, prefer ceva urât cum a fost XOne dar sa aiba cooler sănătos și sa nu decoleze. Eu nu ies cu a mea consola la plimbare. Da, ideal ar fi sa vedem frumos si bun, poate când o sa lanseze Apple o consola.
PS Vezi si butoanele din schița aia, apoi compară schița cu un Slim. Normal ca seamănă cu versiunea veche...E cam același lucru în mare
https://www.twitch.tv/playstation
07.09.2016 12PM Pacific / 3PM Eastern inseamna maine dimineata la 10, ora noastra?
Bookmarks