Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 35 of 155 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast
Results 681 to 700 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #681 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Stati un pic... Chiar e adevarat ca PS4 Pro va avea 4.2Teraflops fata de Scorpio cu 6Teraflops? That's... one shot in the leg, Sony!
    Stai calm, apare PS4 Elite anul viitor )))

---------- Post added 08-09-2016 at 02:28 ----------

Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Oreo Double
    Attachment 271509
    Deci Oreo e adevărat, trist si urât. Cum naiba sa nu arunci acolo ceva sa știe sa citească UHD Blu-ray? Stiu ca suna cretin, chiar cred că odată cu Scorpio vin cu PS4 Elite. Nu mi-a plăcut ce am văzut azi. Slimul are un pret mizerabil pentru ce oferă iar ăsta e un... O sa avem un an interesant...in 2017, noiembrie.

2. #682 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Pana la urma ce imbunatatiri aduce consola asta fata de PS4 in materie de hardware? Doar GPU-ul il vad mai puternic la specificatii, sau nu?

3. #683 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    De două ori si un pic mai puternică. Cam ca la Mec )) Exact ce am văzut în martie - aprilie
    img-20160904-wa0001.jpgimg-20160904-wa0002.jpg

4. #684 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Eu nu inteleg care e problema multora ca nu are Blu-ray player UHD? Cati din acestia care se plang de asta au in plan sa cumpere filme pe blu-ray UHD.
    Eu vad ca se fac comparatii gen: de diferenta de $100 iti iei doua jocuri, deci mai bine PS Slim, ce sa mai vorbim de dat banii pe blu-ray UHD.
    Ce nu cred ca inteleg multi este faptul urmator: vrei sa te joci jocurile la detalii Medii de PC, ramai cu PS4 sau PS4 Slim; vrei sa te joci la High/Very High/Ultra in functie de rezolutie, iti iei PS Pro. La fel si cu FPS-urile.
    Cu alte cuvinte, vrei mai multe detalii in jocuri pe PC si mai multe frame-uri, iti iei un PC mai scump. Esti multumit cu detalii medii si 30 FPS, iti iei unul mai ieftin.
    Mie mi se pare destul de mica diferenta de bani intre Pro si Slim, fie ea si 33%. Totusi nu este 33% din 1000 de euro. Tind sa cred ca cei de la Sony vor iesi putin pe pierdere sau nu vor avea prea mult de castigat de pe urma lui Pro, cel putin la inceput.
    Cred ca asta este strategia lor sa vanda Pro-ul si sa contracareze oarecum Scorpio de anul viitor, care cu siguranta va avea un pret destul de piperat.
    Pt mine este 1st day buy PS4 Pro. O sa fac aproape 3 ani de cand am PS4 si cred ca este ok un upgrade. Plus ca o parte din cei 1800 ron ii voi recupera din vanzarea actualei console.

5. #685 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    bineinteles ca Scorpio e mai puternic, intrebarea e, Pro-ul o fi el competitorul lui? Eu nu cred, in 2017 va fi anuntat un alt ps. Iar legat de faza cu minecraft vroiam sa zic ca pe langa 6 teraflops astept si jocuri. Cum o arata God of War in 4k, de abia astept.

6. #686 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Pentru ce oferă consola prețul este rezonabil.
    Nu vă mai plângeți de unitate uhd. Dacă exista se simțea în preț. Că doar nu era gratuit.
    Sony merg în continuare pe conceptul de unitate dedicată jocurilor și nu filmelor. Putere și totul simplificat.

---------- Post added 08-09-2016 at 07:55 ----------

Stati un pic... Chiar e adevarat ca PS4 Pro va avea 4.2Teraflops fata de Scorpio cu 6Teraflops? That's... one shot in the leg, Sony!
    Trebuie să iei în considerare prețul, perioada de un an între lansări și probabil jocurile exclusive.
    Dacă consola de la Microsoft o să coste de două ori mai mult să zicem, o să fie interesant.
    Oricum, competiția este mama lucrurilor bune în industrie.

7. #687 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Pana acum i-o dadeati non-stop lu' nea Microsoft ca are hardware ceva mai slab. Acum cand Sony vine cu ceva mult mai slab, o dati in Minecraft-uri. Hai sa fim seriosi... cand o sa apara iar discutiile gen "nu lua jocul pe Xbox One, ca e in 720p" sau "nu merge pe Xbox One ca de-abia duce in 20FPS", doar ca de data asta in sens invers si legat de 4K, n-o sa mai tina asta cu Minecraft.
    Bre, ps4pro se lanseaza maine-poimaine iar xbox scorpio abea toamna viitoare, deci pana una-alta tot ps4 rules, iar la anu gasim noi ceva ca tot ps4 sa rules.

8. #688 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Se pare ca multi dintre noi sunt putin debusolati de ce reprezinta 1 Teraflop si il traduc automat fiind unitatea de masura directa a diferentelor de performanta. PS4 in specificatii este cu 40% mai puternic decat Xbone , vorbind in teraflops ; vi se pare ca ps4 este cu 40% mai bun ?
    La fel si noua generatie de console, Scorpio , dupa specificatii, este cu 40% mai puternic decat PS4 Pro insa nu stim ce inseamna asta , exista prea multe variabile. Diferenta de performanta/pret poate sa fie cu mult in favoarea PS4 pro sau poate nu. Parerea mea este ca nu vor fi diferente prea mari.

Urmariti linkul pentru mai multe lamuriri

9. #689 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Comparatiile cu Xbox Scorpio nu isi au rostul. Aia nu e o consola anuntata oficial, e doar o idee a celor de la Microsoft care vor sa produca o consola cu 6 teraflops si cu extra mega performante. PS4 Pro are data de lansare, pret, specificatii complete si o vom putea cumpara si noi peste 2 luni. Ce a facut Sony cred ca a demonstrat din nou de ce in generatia asta au dus-o de doua ori mai bine la vanzari, si de ce vor fura si startul in noua generatie ce apare in noiembrie anul asta. Fara discutii si povesti despre proiecte viitoare, au aratat un produs gata construit si care se va livra cat de curand. Asta e diferenta.

Raman multe semne de intrebare vizavi de noul PS4 Pro, omiterea BD 4K iar e ceva la care nu au venit raspunsuri oficiale, dar cred ca din punctul lor de vedere deja sunt mult in fata celor de la Microsoft. Cat de bine e pentru noi ca deja avem inca o generatie noua nu stiu, ne vom da seama in timp probabil.

10. #690 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Toate ca toate dar eu nu stiu ce sa fac cu VR acum. Aveam de gand sa-mi iau. Nu ma intereseaza 4k or ****, am un TV de 80 cm Hd ready, cred ca nici macar nu e full HD. Dar cand aud cat va imbunatati Ps4 Pro experienta VR, deja nu ma mai simt prea increzator in experienta VR de pe PS4. So, din afacerea asta au pierdut o vanzare de VR

11. #691 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Indiferent de ce aduce noua generatie cert este ca va aduce o gaura in buzunar, consola in sine , Tv/monitor 4k pentru cine nu detine deja. Iar alta certitudine este ca in curand va veni un mare un val de vanzari PS4 Second hand

12. #692 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Platinum Elite Headset. Sper sa fie mai bine facute.
    http://www.playstationlifestyle.net/...dset/#/slide/1

Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk

13. #693 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Eu nu cred ca au lansat PS4 Pro pentru a contracara anuntul celor de la Microsoft. Eu cred ca au lansat PS4 Pro pentru a suporta PS VR si pentru HDR. Atat. Scorpio nici nu exista, este doar un zvon. Totusi, mi se pare hilar modul infantil in care cei din echipa Xbox trateaza aceasta lupta: posteaza tweeturi despre faptul ca ei, pe viitor vor scoate o consola asa de buna incat vor intrece consola deja aparuta de la Sony si cum ei ii vor strivi cu cei 6 teraflopi, etc. Repet, o consola inexistenta, fara pret, fara nimic. Doar zvonuri si promisiuni. Stim foarte bine cum s-au tinut cei de acolo de promisiuni si de cate ori au dat-o in bara. Cel mai bun exemplu este consola actuala Xbox One (ma refer in comparatie cu PS4).
    Atunci cand Xbox va avea o consola fizica, cu un pret real si cu o data de lansare, atunci sa vorbim despre o comparatie, pana atunci sunt doar zvonuri inutile.
    Nu numai ca actualul PS4 era mult peste Xbox One, dar cei de la Sony au scos deja o consola care este peste actualul PS4.
    In alta ordine de idei, daca actualul PS4 Pro deja se apropie de specificatiile fantasticului Xbox Scorpio(care nu exista), atunci cand cei de la Sony vor scoate urmatorul PS (probabil in acelasi timp cu Scorpio, sau o data apropiata), nu ii vad prea bine pe cei de la Microsoft...

14. #694 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Arata chiar bine, daca sunt negre simple si se aud la fel de bine pastrand pretul celor Gold, eu cred ca le iau si pe astea.

Mda

The Platinum Wireless Headset, which will be available at a MSRP of $159 USD, €179 and £129, is a high-end gaming headset that makes games on PS4 come alive with rich and immersive audio.
    Attached Images Attached Images headsetplatinum_beautyshot_0090_42926-nolegal.jpg platinum-headset-555x328.jpg

15. #695 SP
    Member Hider141's Avatar
    Quote Originally Posted by Zahpeter View Post
    ...am un TV de 80 cm Hd ready, cred ca nici macar nu e full HD. Dar cand aud cat va imbunatati Ps4 Pro experienta VR, deja nu ma mai simt prea increzator in experienta VR de pe PS4. So, din afacerea asta au pierdut o vanzare de VR
    Daca scrie doar "HD ready" fara "1080p" atunci are doar rezolutie de 1280×720.
    Cat despre VR, eu ma gandeam ca pe PS4 "normal" nu va rula cine stie cat de fluent avand in vedere ca in loc sa randeze imagine pentru un singur ecran (cum e TV-ul sau monitorul) va trebui sa randeze 2 imagini separate, si din cate stiu fiecare la rezolutie FullHD.

Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Indiferent de ce aduce noua generatie cert este ca va aduce o gaura in buzunar, consola in sine , Tv/monitor 4k pentru cine nu detine deja. Iar alta certitudine este ca in curand va veni un mare un val de vanzari PS4 Second hand
    Nu-i obligatoriu sa-ti iei Tv/monitor 4k. Si pe FullHD poti beneficia de sporul de performanta (din cate se lauda Sony chiar superior celor cu monitor/TV 4k) si chiar de imbunatatirea calitatii vizuale cu PS4 Pro.

16. #696 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    OK, voi de unde o cumparati? Aduc magazinele astea satesti de pe la noi?

17. #697 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    MEH....asta a fost reactia mea in mare parte la conferinta de aseara. Nu m-au convins deocamdata sa o cumpar. O tot dadeau in sus si jos cu 4k-ul si HDR-ul lor dar au cam uitat sa prezinte ce beneficii concrete am eu cu un TV HD la 1080p daca cumpar aceasta consola. Fiindca sa cumpar un nou TV nici gand in urmatorii 2-3 ani. Trebuiau sa arate tata comparatii directe la cum ruleaza un joc pe PS4 normal si unul pe PS4-PRO, sa vad si eu care sunt diferentele. Pretul e bun, n-am ce zice, insa am ramas cu senzatia ca daca nu detin un TV 4K n-are rost sa cumpar consola asta. Astept review-uri si comparatii directe intre console sa vad daca merita sau nu. Daca nu vor merge jocurile la 60fps/1080p pe PRO nu prea isi are rost upgrade-ul, fiindca grafic cred ca vor arata la fel jocurile.

18. #698 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Sincer, prefer full HD cu îmbunătățiri grafice decât 4k.

19. #699 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Nu vor arata la fel, au si spus ca developerii pot alege ce imbunatatiri sa aduca si pentru ce rezolutie cu noul PS4 Pro. Eu repet, nu va impacientati inca, nu am aflat inca toate informatiile si comparatiile incat sa ne putem forma cine stie ce parere. Stim doar ca se va insista cu HDR cum s-a facut cu 3D (mai stiti vremurile?) si ca 4K e viitorul, obviously, dar nimic mai mult.

Imi aduc aminte cum am ramas cu totii curiosi dupa anuntarea lui PS4 de diverse lucruri, dar in cursul saptamanii respective am aflat restul de informatii. Nu cred ca vine weekend-ul si nu ni se raspund intrebarile astea. Rabdare sa avem

20. #700 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Pai da, ar trebui ca toate jocurile vechi sa vina cu unlocked framerate, ca sa avem 1080p cu 60fps si atunci sunt sigur ca si-ar cumpara multi. Nici eu nu am de gand sa trec la TV 4K prea curand.

Cat de comparatie intre PS4 si PS4 Pro, au aratat la un joc, nu mai stiu care si s-a vazut ca exista cateva efecte noi, gen raze de lumina si alte balarii complet inutile, care 100% se pot pune si pe PS4 dar nu s-ar mai vinde Pro-ul. Si ar fi bine sa ne asteptam la cat mai multe lucruri de genu asta, strict de marketing, care ne afecteaza doar pe noi, ca si consumatori.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 35 of 155 FirstFirst ... 25 33 34 35 36 37 45 85 135 ... LastLast

Bookmarks