Primele impresii ale celor de la Digital Foundry:
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
Eu astept sa va luati voi Ps4Pro poate imi spune-ti si mie daca merita sau nu
Ps:din cate am inteles in jocurile cu mp toti vor avea acelasi numar de cadre pe secunda, cica Sony nu face discriminari.
E cineva pe aici (dintre cei decisi sa cumpere PS4 Pro) care isi va pastra PS4 actual? Ar merge un poll legat de cati posesori de PS4 vor trece la PS4 Pro, precum si ce vor face cu actualul PS4.
Ca posesor de PS4, ce ati alege intre PS VR si PS4 Pro?
PS4 Pro cu HDD 1TB 400$/€, GPU 4.2 TFLOPS
Xbox One S 1TB 350$/€, GPU 1.4 TFLOPS
Citesc si pe aici niște chestii si ma minunez, bine ca sunt puțini. Până se materializează proiectul Scorpio PlayStation este cea mai buna soluție pentru gaming când vorbim de console. Am tot auzit, da ba dar Scorpio o sa aiba 6 TFLOPS. Stau si ma întreb, de ce sa aștepți 12-14 luni pentru Scorpio, "consolă" pe care o poți avea deja dacă îți faci un PC nu prea scump. Să nu îmi spuneți ca Scorpio o sa fie 400$! Cel mai probabil o sa fiu hulit, ma doare in pălărie. Chiar nu înțeleg, de ce sa aștepți ceva ce poți sa ai deja? Nu îmi spuneți pentru jocuri, nu sunt exclusive. Termenul de consola deja s-a dus dracului. Pixeli, densitatea lor, cei mai puri pixeli si clari, rahat pe băț. Jocuri memorabile mai primim si noi?
PS: Pentru mine cel mai mare minus de la PS4 Pro e lipsa unității optice pentru UHD Blu-ray.
PPS: Alegerea e simplă, mai ales pentru mine, chiar sunt curios cum se votează aici daca facem un mic reset.
Eu as pastra PS4, dupa ce o sa cumpar Pro-ul, dar chiar nu prea o sa mai am ce face cu el.
Nici n-am pe altcineva in familie care sa se mai joace.
Cat despre VR, suna bine ideea. Ce nu imi convine prea mult este faptul ca va trebui sa stau cu alte cabluri intinse prin camera.
Dat fiind faptul ca in 95% din timp as juca tot jocuri normale, daca as detine PS VR, prefer ca banii respectivi sa ii dau pe un upgrade de consola.
Poate pe viitor, cand va mai scadea pretul, si se va mai maturiza putin piata de VR, voi lua si aceasta jucarie.
Mi-am vandut PS4 cuh-1004.
PSVR nu ma intereseaza. Am dat precomanda de PS4Pro pentru ca stiu ca voi avea fidelitatea full 1080p in tv-ul bravia kdl 50w808c.
---------- Post added 08-09-2016 at 23:34 ----------
Pe ce te uiti la continut 4k? Ce tv?
Pt ca:
-un pc decent(gtx 1060+i5) sare de 3000lei
-eu sunt satul de probleme de compatibilitate si jocuri optimizate in sictir pe pc(am reinstala win 7, 8 si 10 de vrio 7 ori intr-o saptamana din cauza unei erori de la R* social club)
-prea multi "hackeri" pe jocurile mp iar cei de la steam/origin nu-si dau interesul sa-i baneze
LE: nu e un rant ci doar minusurile mele fata de gaming-ul pe pc![]()
Si eu sunt foarte multumit de PRO...insa nu sunt dezamagit absolut deloc ca nu are blu-ray 4K....ce sa bag in el? Nu este material de cumparat, iar daca este ceva, este prea putin si nu merita !
Detin un tv 4k de 55' , pentru mine noua consola vine ca o manusa !
Am facut si precomanda la mediagalaxy deja .
Eu astept turbo. Pun un intercooler si BoV, creste boost-u la teraflopi pana 99.9.
Too much salt.
Hahahah! Tare asta!
Si apropos de design, daca erau baieti destepti si tot au folosit ideea asta de "layer over layer", ar fi putut si ei sa faca un PS modular. Vrei extra horse power, mai iti cumperi un layer... Sunt sigur ca ar fi cativa pe-aici care ar ajunge la Pyramid![]()
Dupa conferinta asta, ca si dupa altele, am o singura bucurie, aia ca inca mai vad JOCURI. Cand vezi gameplay nou din jocuri ca Horizon sau Days gone parca celelalte, 4k, Hdr, teraflopsi, draci-laci, nici nu mai conteaza. Atata timp cat mai ies jocuri e ok, sper sa nu ajungem la 8k si sa ne jucam ceva gen Pokemon in vr hdr.
Razi tu razi, dar sunt si mai gri lucrurile dincolo.
Pana la urma, ce ziceti sa resetam poll-ul sa vedem ce votati acum dupa anunt?
Bookmarks