Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

    140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

    111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

    56 14.85%
  • Nu stiu inca

    70 18.57%
Page 52 of 155 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 3086

Thread: PS4 Pro

  1. #1021 SP
    Member chris diaz's Avatar
    http://www.consolegames.ro/forum/f17...c/index20.html

    Ma gasesti acolo cu Doom cumparat. Iar eu il detin in continuare spre deosebire de tine si altii care nu va permiteti jocuri de consola, dar va este rusine s-o recunoasteti. Si mai spuneti ca voi sustineti industria de gaming. Cum ? Cumparand 1-2-3 jocuri si facand schimb intre voi?

  2. #1022 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    Auzi, chris diaz? dar cu power iso ala acolo ce e? Nu cumva faci niste montaje de imagini? presupun, e adevarat dar nu asa se joaca jocurile alea pe care le cumperi de la baiatul ala cu carlig in loc de mana si cu petec pe ochi?

  3. #1023 SP
    Member Hider141's Avatar
    Nu te supara @Chris Diaz, dar nu e cazul de jigniri (chiar si atunci cand sunt transmise prin cuvinte cu subinteles).

    Colegii iti spuneau ca argumentul tau cu "jocurile pe PC sunt mult mai ieftine" pica din moment ce jocurile de consola au de multe ori preturi asemanatoare sau chiar mai mici decat cele pe PC.
    Plus mai intervine si piata SH (spre deosebire de PC) unde poti scapa de jocurile pe care nu le mai joci. Nici nu-ti imaginezi cati ar recurge la schimburi/vanzari daca ar permite de exemplu si Valve asta pe platforma Steam. Eu, de exemplu, am cel putin 50 de jocuri pe Steam pe care le-am jucat o data si ori nu mai am timp sa le reiau, ori nu vreau. Si stau pur si simplu acolo degeaba, acumuland praf virtual.
    Pe PC nici macar la jocurile in format fizic nu mai merge schimbul/vanzarea, fiindca toate (sau aproape toate) cer si activarea online. S-au dus vremurile de alta data cand bagai CD-ul/DVD-ul, instalai jocul, foloseai CD key-ul din cutie si gata te puteai juca. Dupa care puteai sa vinzi jocul sau sa-l dai altcuiva daca nu-l mai doreai.

  4. #1024 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Deja exagerezi, și ne întindem prea mult cu offtopicul. Vii si ne spui in fata " ba săracilor"? Care e problema ta dacă unii dintre noi avem o situație materiala mai puțin buna și facem schimburi? Pierzi tu ceva? Si daca mi-aș permite sa tin jocurile la colecție nu's sigur ca as face-o. In 10 ani nu mi s-a întâmplat o data sa vreau sa rejoc ceva ce am terminat deja. Si asa unii nu avem timp de jocurile noi, darămite sa le mai jucam pe cele terminate deja.

  5. #1025 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Vad ce pe unii ii bate rau conceptul consola si chris diaz trebuia avertizat de mult pentru offtopic.

    Chris diaz , construieste-mi tu acum un pc de la zero cu 1800 ron care sa ruleze jocurile la fel sau mai bine decat cele optimizate pentru PS4pro.
    Nu pune in calcul ce placa ai si la cat timp o vinzi + diferenta de bani sa cumperi alta, asa isi poate vinde oricine consola + diferenta pentru a-si cumpara modelul/generatia urmatoare.
    Ai inteles comparatia delor de la gamespot precum era de asteptat , cu ochi de pcmasterace elitism.
    Dai mai putin pe jocuri decat cei de pe console ? Nu si decat multi dintre noi care si le cumpara in format digital prin gamesharing = 50% si partea ce mai frumoasa este ca nu trebuie sa stau sa ma intreb ce setari optime o sa fiu nevoit sa fac odata ce instalez jocul, daca cel care tocmai m-a omorat in MP are un PC mult mai bun decat ce am eu si un oarecare avantaj, sa nu mai vorbesc de numarul de cheateri pe pc online gaming. Sunt destul de obosit dupa o zi de stat in fata monitorului la birou si vreau sa ma destind in canapea/pat jucand in fata unui TV.

    Multi prefera gaming pe o consola nu din motive financiare, ci din motive pe care tu nu le vezi sau nu se aplica in cazul tau, gusturile nu se discuta dar serios acum, astept o configuratie pc in max 1800ron , mouse si tastatura inclus.

  6. #1026 SP
    Senior Member nops66's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    http://www.consolegames.ro/forum/f17...c/index20.html

    Ma gasesti acolo cu Doom cumparat. Iar eu il detin in continuare spre deosebire de tine si altii care nu va permiteti jocuri de consola, dar va este rusine s-o recunoasteti. Si mai spuneti ca voi sustineti industria de gaming. Cum ? Cumparand 1-2-3 jocuri si facand schimb intre voi?
    Saraci.
    Attached Images Attached Images optimized-saraci.jpg

  7. #1027 SP
    Member Hansel31's Avatar
    haha ce offtopic sa creat aici , ontopic..am inteles, cum a zis si gelu intr-un post anterior ca ps4 pro este foarte potent , dpdv grafic este comparat cu gtx 980 sau mai sus. nu iti trebuie un tv 4k sa vezi toate efectele grafice , le poti vedea si pe un 1080 p. pentru 4k e recomandat un tv cu hdr ca sa scoata ce e mai bun din consola.

  8. #1028 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Nu am dat mai mult de o sută cinzeci de lei pe un joc de multă vreme.
    Dacă ai răbdare și aștepți oferte nu faci risipă. Și eu cumpăr doar digitale.

  9. #1029 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Da nene, eu sunt sarac! Si-s consolist! Si am iFon! Ma joc ce pot, cumpar ce pot. Nu inteleg de ce l-ar durea la basca pe altcineva cat imi permit eu si cat pot eu?

    Hai ca de data aceasta argumentul cu saracii m-a convins: o sa-mi iau PS4 Pro! Nu de alta, dar e mai ieftin decat o placa video bunicica! Amen!

    P.S. Si o sa-mi cumpar si Doom, nah!

  10. #1030 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    http://www.consolegames.ro/forum/f17...c/index20.html

    Ma gasesti acolo cu Doom cumparat. Iar eu il detin in continuare spre deosebireq de tine si altii care nu va permiteti jocuri de consola, dar va este rusine s-o recunoasteti. Si mai spuneti ca voi sustineti industria de gaming. Cum ? Cumparand 1-2-3 jocuri si facand schimb intre voi?
    Lasa ca sustineti voi astia mustard race industria de gaming. Ce crezi, ca daca ai cumparat de pe G2A, sustii industria?

  11. #1031 SP
    Senior Member Mayhem's Avatar
    ^ Give this man a crate of beer! AMEN!

  12. #1032 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Stiti ce doare ? Ca vreo 7 ani m-am jucat pe console la greu si cum am indraznit sa spun ceva, ati sarit ca niste coioti dornici de lesuri. Discutia a pornit de la faptul ca Gamespot minte cand afirma ca un PC de 630$ (euro), nu are frame-rate bun in 1080p, in jocul Rise Of Tomb Raider. Am aratat ca se poate face un PC, putin mai scump (700 euro, dar pretul scade spre 600 euro daca se refoloseste carcasa si sursa unui PC anterior, eventual si hard-diskul) care ruleaza Rise Of Tomb Raider cu peste 70 fps in 1080p. Nu am suportat minciuna si informatia ca un PC de 630$ (euro) duce Rise Of Tomb Raider in doar 33,4 fps.
    De aici s-a ajuns la mesaje din care rezulta urmatoarele :
    - nu-mi bat capul cu jocurile de PC, fiindca sunt prea multe setari de facut. Aiurea: in cateva minute setezi tot ce se poate de la un joc de PC, ba mai mult, ai acces la o calitate grafica de invidiat fata de jocurile de consola. Nu ma credeti? O stiti in sinea voastra cum o stiu si eu care am ramas uimit cat de mult a fost ciuntit Crysis 3 pe Xbox 360 si PS3.
    - pe PC sunt multe erori hardware si/sau software. Pai asta e exceptia de la regula si se intampla celor care n-au habar sa-si instaleze Visual C++, Direct X ori Net Framework.
    - pe consola imi cumpar 2-3 jocuri si le schimb, deci dau bani mai putini. Voi trece cu vederea calitatea grafica scazuta a jocurilor pe consola (Doom pe PS4 este o "umbra" a variantei de Pc), dar stau si ma intreb in ce calitate isi dau cu parerea cei care nu contribuie cu nimic la industria jocurilor si isi permit sa (ma) critice?
    Am spus ca daca cumperi un joc de PC iesi in avantaj cu 100 lei fata de unul de consola, dar cand spuneam asta nu ma asteptam sa mi se rada in nas ca in 3 ani de viata ai consolei PS4 cineva a cumparat 2 jocuri si a jucat restul moca schimband jocurile cu altii. Asta arata un om care vrea cu orice pret sa fie intr-un club elitist, al consolistilor, dar nu-si permite sa fie acolo, asadar recurge la schimbul unor jocuri doar o avea si el iluzia ca este gamer de consola. Diferenta intre el si unul de Pc este ca cel din urma are acces oricand la jocurile sale, cel de consola trebuie sa faca iarasi schimb.
    - ma intreaba un oarecare de ce am PowerIso. Fiindca am luat imaginea Windows 10 Professional de pe Windows Store si am cumparat licenta OEM de pe Kinguin cu 26 euro. Iar PowerIso iti permite sa adaugi in iso si update-urile.
    - Monky, nu ma asteptam la o asemenea reactie din partea ta, mai ales ca postarile mele se adresau celor cu care am vorbit si nu tie. Degeaba ai "iFon" in buzunar daca nu ai bani sa-ti intretii site-ul. Si cersesti bani de la altii, sub forma de donatii! Iar voi, cat de mult va place sa faceti caterinca ca aveti "iFoane", inca nu ati strans 2053 euro. Deci cersesti bani, in timp ce alte forumuri n-o fac!
    - celui care tot insista sa-i fac PC de 1800 lei care sa intreaca jocurile de PS4 ii spun ca-i fac daca ma plateste. Sau credea ca e ca la jocurile de consola, cumperi 2-3 si le schimbi ?
    - in final, dupa 7 ani petrecuti printre "consolistii" din Romania, spun ca am cunoscut o mica parte a acestora, care joaca din placere indiferent de platforma si isi cumpara jocurile care le plac, fara sa le vanda ori schimbe, din contra, au colectii de jocuri impresionante. Pe acestia din urma ii respect neconditionat. Pe marea masa a celor care-si permit doar 2-3 joace, pe durata de viata a unei console, dar tipa in gura mare ca ei sunt "consolisti" si sprijina industria, cum au facut-o pana acum, le ofer o lamaie, pentru cine intelege ce vreau sa spun.

    Gata, banati-ma, fiindca nu suportati adevarul.

  13. #1033 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    http://www.consolegames.ro/forum/f17...c/index20.html

    Ma gasesti acolo cu Doom cumparat. Iar eu il detin in continuare spre deosebire de tine si altii care nu va permiteti jocuri de consola, dar va este rusine s-o recunoasteti. Si mai spuneti ca voi sustineti industria de gaming. Cum ? Cumparand 1-2-3 jocuri si facand schimb intre voi?
    Faptul ca, cumperi de pe G2A nu sustii industria de gaming nici tu, informeaza-te, Nu te da mare si tare ca ai Pc si ca ai ce nu au altii, Nu e treaba ta Cine, Ce, Cu Cat cumpara sau cum se descurca, La cum vorbesti sincer nu iti dau mai mult de 12 ani, cumperi de pe G2A din ce cauza ? Nu din cauza ca e mai ieftin ?

  14. #1034 SP
    Member chris diaz's Avatar
    Quote Originally Posted by sdykid View Post
    Faptul ca, cumperi de pe G2A nu sustii industria de gaming nici tu, informeaza-te, Nu te da mare si tare ca ai Pc si ca ai ce nu au altii, Nu e treaba ta Cine, Ce, Cu Cat cumpara sau cum se descurca, La cum vorbesti sincer nu iti dau mai mult de 12 ani, cumperi de pe G2A din ce cauza ? Nu din cauza ca e mai ieftin ?
    Inca o dovada de ..... I rest my case.

  15. #1035 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    - Monky, nu ma asteptam la o asemenea reactie din partea ta, mai ales ca postarile mele se adresau celor cu care am vorbit si nu tie. Degeaba ai "iFon" in buzunar daca nu ai bani sa-ti intretii site-ul. Si cersesti bani de la altii, sub forma de donatii! Iar voi, cat de mult va place sa faceti caterinca ca aveti "iFoane", inca nu ati strans 2053 euro. Deci cersesti bani, in timp ce alte forumuri n-o fac!
    Well, eu am recunoscut ca sunt sarac (nu-ti face griji de iFon-ul meu... 6S-ul l-am primit, 5-ul mi l-am luat la jumatate de pret... ca saracii, deh)... dar din pacate tu nu cred ca vei ajunge vreodata realizezi ca m-ai facut cersetor pe mine si pe cei din comunitate. Daca tie ti se pare cumva ca aici e loc de cersit, atunci mergi te rog printre cei bogati de pe computergames si sa fii sanatos! Pentru cei ca tine chiar nu am cuvinte!

    Hai va rog sa revenim on-topic, la PS4 Pro. Cu scuzele de rigoare pentru ca s-a permis sa se ajunga la asemenea discutii...

  16. #1036 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    .
    - Monky, nu ma asteptam la o asemenea reactie din partea ta, mai ales ca postarile mele se adresau celor cu care am vorbit si nu tie. Degeaba ai "iFon" in buzunar daca nu ai bani sa-ti intretii site-ul. Si cersesti bani de la altii, sub forma de donatii! Iar voi, cat de mult va place sa faceti caterinca ca aveti "iFoane", inca nu ati strans 2053 euro. Deci cersesti bani, in timp ce alte forumuri n-o fac!
    Bah, am tăcut când ne-ai făcut săraci, am tăcut când ai aberat, deja întreci măsura. Ai un comportament de meltean obosit, du-te ba nene pe forumul ala care nu are oameni săraci și cerșetori. A trecut ceva vreme de când nu am mai avut o senzație de vomă atât de puternică. Îmi asum orice risc când spun chestia asta, îmi provoci greață, suntem noi săraci in buzunar, dar tu ești sărac cu duhul, ai un caracter infect, bine ca nu te cunosc personal. Sper sa nu îți mai văd umbra pe aici.

  17. #1037 SP
    Member Hider141's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    ...Nu am suportat minciuna si informatia ca un PC de 630$ (euro) duce Rise Of Tomb Raider in doar 33,4 fps.
    Nu am vizionat cine stie cat de atent clipul de la care a pornit toata discutia, dar nu cred ca respectivii au afirmat asta. Si nici nu au incercat asa ceva, ci singurul scop a fost sa ne arate cam cum ar putea rula jocurile alea pe PS4 PRO si atat.

  18. #1038 SP
    Member VictusG's Avatar
    Quote Originally Posted by chris diaz View Post
    Inca o dovada de ..... I rest my case.
    Dami voie sa continui eu: O persoana care este mult mai inteligenta ca tine, o persoana care joaca toate platformele cu placere, o persoana care isi cumpara jocul din magazin si SUSTINE INDUSTRIA JOCURILOR, nu ca tine de pe G2A, daca mergi pe celalalt forum, nu le zice ca sustii Industria Jocurilor cumparand de pe G2A caci o sa rada de tine si dupa aceea iar o sa te legi la cap fara sa te doara

  19. #1039 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Iti mai explic o data pt ca nu ai înțeles articolul de pe gamespot. Ei au încercat sa arate cum rulează jocurile pe o configurație cat de cat apropiata de ps4 pro, nu are importanta cat costa configurația aia. In cel mai rau caz ai putea zice ca e antireclama PS4 Pro: "cum adica, o configurație ca pe PRO rulează doar la 30 fps Rise of the tomb raider?"

    Ma interesează prea puțin ca ne faci săraci, dar ești pe lângă subiect la articolul ala. Asta e singura mea problema.

  20. #1040 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Domnule diaz pentru ce i-ai scris lui MonkY pot sa-ti spun ca esti penibil si ca mai bine iti dezactivezi contul. Da-o dracu de pc gaming sau console gaming ca pana la urma tine de fiecare si de gusturile noastre, dar ai intrecut masura. Tu ai idee cum a inceput acest proiect si cate sacrificii au facut moderatorii in special MonkY pentru a sustine siteul? Inclusiv credit la banca? Mi se pare absolut normal ca fiecare sa vina cu o contributie (orice fel, stiri, reviews, posturi de calitate, bani orice e binevenit) in comunitate, nu este un site de profit, tocmai doar un loc pentru cei care ne jucam pe console.

    Mai bine pleci singur si lasa-ne in saracia noastra.


    Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 155 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 62 102 152 ... LastLast

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts