omul a vrut sa va descreteasca fruntile bre, ce sunteti asa incruntati , mai bine bagati niste sarcasm nu va mai umpleti de venin .. omul atata poate , ce daca suntem "saraci" ?!![]()
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
omul a vrut sa va descreteasca fruntile bre, ce sunteti asa incruntati , mai bine bagati niste sarcasm nu va mai umpleti de venin .. omul atata poate , ce daca suntem "saraci" ?!![]()
de saraci ce suntem , nu intelege ca uni pe langa ps4 ala au un tv care costa cat 2 unitati de pc ale lui, si sincer eu cred ca mai multi bani se investesc in jocuri pe consola decat pe PC. totusi pentru pc exista filelistsper ca se da de inteles. motiv pentru care jocurile pe pc sunt mult mai ieftine fata de console este ca sa ii incurajeze sa nu mai ia jocuri piratate
daca tot era asa bogatnu isi vindea ps4 - lua un pc de 2000-3000 de euro si isi lua si Pro ul si un TV 4K OLED
![]()
dar oamenii care isi permit asta nu stau sa faca gesturi de genul
el tocmai ne povestea ca nu e bogat si ca a trebuit sa isi vanda ps4 ca sa isi ia o amarata de placa de 300-500 de eurodupa care ne facea saraci pe toti
![]()
e amuzanta ipocrizia lui maxima .
dar revenind la PRO - any news ? any leaks ? ca suntem multi care am pus ca nu stim daca merita luat sau nu si suntem nerabdatori sa vedem diferente ceva Ps4 vs Ps4 pro pe full hd 1080 in generesi ps4 vs Ps4 pro pe 4k ca sa stim ce si cum sa actionam
![]()
pot sa zic ca am vazut azi uncharted 4 upscaled pe un tv 4k prin xbox one ssi arata incredibil! deja ma gandesc ce poate ps4 pro
Bun! Deci a facut cineva precomanda la ps4 pro sau sunt singurul?Ca sa nu ne mai certam ce poate sa faca si ce nu...il incercam si gata. Daca nu face ceea ce promite...macar imi face un update la colectia de console!
![]()
eu am facut precomanda, din ce am citit update-ul asta la ps4 pro pare a fi un MUST! da @sdykid daca punea direct ps4 pe tv nu ii facea upscale era in 1080p
Inseamna ca asta o sa se intample. Idee e ca data care apare acum pe site este ceva orientativ..
In momentul in care am plasat eu precomanda era data de 31.12.2016...la fel cum era si la PS VR.
Bookmarks