Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 63 of 155 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 ... LastLast
Results 1,241 to 1,260 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1241 SP
    Member Hider141's Avatar
    Quote Originally Posted by blondutzu View Post
    sau te poți numără printre cei fără ochelari de cal si sa le cumperi pe ambele
    Nu am ochelari de cal. Dar nu dispun de un buget asa mare incat sa-mi iau ambele console de noi sau cu garantie cat mai mare, si prefer sa nu merg la risc cu o consola ce poate fi forjata.
    Asa ca aleg ce imi trebuie/place mie, nu ce-mi dicteaza Sony, Microsoft sau teraflopii.

Quote Originally Posted by mark View Post
    Din pacate nu e. S$ny nu s-a gandit sa includa in consola un bluray player 4K. Pe cand Micro a facut-o.
    Poate e si pentru ca PS4 se vinde mult mai bine, asa ca Microsoft trebuia sa vina cu pret mai mic si apoi cu playerul BD 4K.

2. #1242 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Cica da, HDR Pro e defapt HDR10 adica ce trebuie pt PS4 Pro si Xbox One S.
    Hm, ft interesant. Deci au scazut preturile ft mult daca acum putem lua TV 4K cu HDR nativ la 2000 ron. Ft fain. Merita TV-ul ala.

3. #1243 SP
    Member blondutzu's Avatar

PS4 Pro

huh? unde ai văzut TV cu hdr la 2000?

LE am văzut gata. Nu scrie nimic de panel insa nu are cum sa fie 10 bit la 2000 ron, poate la anul pe vremea asta.
    Este un algoritm proprietar LG cel mai probabil care încearcă sa reproducă HDR-ul.

4. #1244 SP
    Posibil, dar pe avforums ziceau astai ca HDR Pro de la LG ar fi the real deal...

5. #1245 SP
    Member blondutzu's Avatar

PS4 Pro

marketing, au ieșit prost si televizoare de 2000€+ in testele HDR d-apoi amărâtul asta. Exista o certificare oficială pentru HDR si anumite standarde de îndeplinit.

6. #1246 SP
    Cam asa va fi Proul vostru:

Spun vostru pt ca eu sigur nu cumpar Pro-ul. Mai degraba as lua un One S si as face uscale la orice pe PS4 in 4K. Plus de asta am si un xbox One S si bluray player 4K.

Concluzie: oricum o dai, Pro nu renteaza.

7. #1247 SP
    Member mircoid's Avatar
    Cam asa va fi Proul vostru:

Spun vostru pt ca eu sigur nu cumpar Pro-ul. Mai degraba as lua un One S si as face uscale la orice pe PS4 in 4K. Plus de asta am si un xbox One S si bluray player 4K.

Concluzie: oricum o dai, Pro nu renteaza.
    Pot sa intreb si eu la ce folosesti 4k playerul ala?

8. #1248 SP
    Oare? Puneti unii niste intrebari...

9. #1249 SP
    Member mircoid's Avatar
    Oare? Puneti unii niste intrebari...
    Da. Oare ... La ce folosesti 4k player ...? Vezi cele 13 blue ray-uri 4k pe care le vinde Media Galaxy? Sau la ce?

10. #1250 SP
    Cand au aparut TV-uri 4K prima data, mai accesibile ma refer, la ce le foloseai?

Iti dau o idee: pana apar file 4K pe bluray poti sa faci asta: https://www.youtube.com/watch?v=ud0laIz3Pyc

11. #1251 SP
    Member mircoid's Avatar
    Cand au aparut TV-uri 4K prima data, mai accesibile ma refer, la ce le foloseai?
    Tu ocolesti intrebarea sau faci pe desteptul?
    Eu ti-am pus o intrebare pentru ca vreau sa inteleg de ce romanii nostri ar lua un xbone s cu argumentul ca are 4k player cand cea mai mare librarie 4k disponibila la noi este de 13 filme iar jocuri 4k native nu exista. Sau spamati Amazonul cu comenzi la 4k?

Lumea isi ia tv 4k pentru upscale de la full hd adica 1080p, adica de la blue ray.
    Sau nu esti familiar cu aceasta tehnica?

12. #1252 SP
    Pt ca PS4 Pro NU VA RULA toate jocurile PS4 in 4K decat daca update-eaza developerii jocurile.
    Pe cand un One S va rula toate jocurile PS4 la 4K chit ca sunt upscale-ate (e ceva decat nimic) si in plus are si bluray player 4K.
    Ce nu ai inteles? Zic asta de ceva timp incoace.

Totul se rezuma la ce primesti. Si din pacate pt S$ny ei ofera mai putin ca si concurenta, desi initial PS4 i-a luat fata la X one simplu. Aia e.

13. #1253 SP
    Member mircoid's Avatar
    Pt ca PS4 Pro NU VA RULA toate jocurile PS4 in 4K decat daca update-eaza developerii jocurile.
    Pe cand un One S va rula toate jocurile PS4 la 4K chit ca sunt upscale-ate (e ceva decat nimic) si in plus are si bluray player 4K.
    Ce nu ai inteles? Zic asta de ceva timp incoace.

Totul se rezuma la ce primesti. Si din pacate pt S$ny ei ofera mai putin ca si concurenta, desi initial PS4 i-a luat fata la X one simplu. Aia e.
    Eu cred ca esti intr-o confuzie.
    Xbone S nu va rula niciodata gaming 4k upscale. Niciodata. Nu are cum din cauza ca foloseste acelasi procesor gpu. Pe pagina de la xbone nu iti zice nimic de 4k gaming. Iti zice de 4k entertaining si iti zice de 4k video hdr.
    Intrebarea mea a fost: de ce ti-ai luat xbone s cu 4k player?
    Pentru a baga blue ray fhd in el in speranta ca xbone s ii face upscale? Wtf?

14. #1254 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    @Mark, ce upscale iti face Xbox One S, iti face si TV-ul 4k. Deci nu-i nevoie de niciun Xbox prin care sa treci PS4.
    HDR n-o sa iti dea de la sine, fara joc HDR din Xbox sau film cu HDR.

Daca n-ai nimic interesant de spus, te poti abtine, te rugam. Nu e nevoie sa regurgitezi ce mananca alti fanboys ca tine.
    Daca tu ai impresia ca upscale-ul facut de PS4 Pro, e acelasi cu cel pe care il face Xbox One S, din nou, abtine-te si revino cand te mai informezi.

Cred ca a inteles mare parte din cei de pe forum catre cine se adreseaza acest PS4 Pro. Cine nu e convins, va trebui sa astept filmuletele head2head, cand va aparea consola catre review.

15. #1255 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Dumnezeule, unii chiar habar nu au despre ce vorbesc pe aici, nici nu e prima dată când un user de pe acest topic dezinformează si scoate numai prostii pe gură. Domnilor moderatori, trolling-ul, flame-ul nu se pedepseau în trecut? Va rog frumos sa interveniți si sa curățați un pic topicul ăsta care de vreo două pagini este plin de ineptii. Una e sa accepți o părere, alta e sa văd cuvinte fără noimă si un hate scârbos dar mai ales nejustificat. Băi nene, știi tu care ești ăla, te rog frumos, oprește-te! Nu ti-e rușine când avortezi atâtea porcării?

16. #1256 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Puneți și voi niște link-uri,în care se explică ce înseamnă 1080p,HDR, 4K,upscale etc.Poate asa pe viitor vom fi scutiți sa citim tot felu de aberații.

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk

17. #1257 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Au fost puse linkuri in care explicau cei de la Digital Foundry cum upscaleaza PS4 Pro.
    Pentru a vedea ce inseamna 1080p, HDR, 4K si diferentele dintre ele, poti cauta pe google si pe youtube. Sunt destule materiale de unde te poti documenta.

18. #1258 SP
    Quote Originally Posted by mircoid View Post
    Eu cred ca esti intr-o confuzie.
    Xbone S nu va rula niciodata gaming 4k upscale. Niciodata. Nu are cum din cauza ca foloseste acelasi procesor gpu. Pe pagina de la xbone nu iti zice nimic de 4k gaming. Iti zice de 4k entertaining si iti zice de 4k video hdr.
    Intrebarea mea a fost: de ce ti-ai luat xbone s cu 4k player?
    Pentru a baga blue ray fhd in el in speranta ca xbone s ii face upscale? Wtf?
    Video-ul postat de mine te contrazice.

---------- Post added 30-09-2016 at 06:57 ----------

Quote Originally Posted by keanustar View Post
    @Mark, ce upscale iti face Xbox One S, iti face si TV-ul 4k. Deci nu-i nevoie de niciun Xbox prin care sa treci PS4.
    HDR n-o sa iti dea de la sine, fara joc HDR din Xbox sau film cu HDR.

Daca n-ai nimic interesant de spus, te poti abtine, te rugam. Nu e nevoie sa regurgitezi ce mananca alti fanboys ca tine.
    Daca tu ai impresia ca upscale-ul facut de PS4 Pro, e acelasi cu cel pe care il face Xbox One S, din nou, abtine-te si revino cand te mai informezi.

Cred ca a inteles mare parte din cei de pe forum catre cine se adreseaza acest PS4 Pro. Cine nu e convins, va trebui sa astept filmuletele head2head, cand va aparea consola catre review.
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Dumnezeule, unii chiar habar nu au despre ce vorbesc pe aici, nici nu e prima dată când un user de pe acest topic dezinformează si scoate numai prostii pe gură. Domnilor moderatori, trolling-ul, flame-ul nu se pedepseau în trecut? Va rog frumos sa interveniți si sa curățați un pic topicul ăsta care de vreo două pagini este plin de ineptii. Una e sa accepți o părere, alta e sa văd cuvinte fără noimă si un hate scârbos dar mai ales nejustificat. Băi nene, știi tu care ești ăla, te rog frumos, oprește-te! Nu ti-e rușine când avortezi atâtea porcării?
    In primul rand aveti amandoi report pt bad language. Eu nu v-am jignit, ma astept sa nu jigniti nici voi.
    In al doilea rand, stiu ca sunteti fani si va doare cand cineva va baga sula in coaste. Si eu sunt fan dar nu-s orb.
    @keanu, xbox one s face upscale la 4K, iti sugerez sa te mai informezi tu si sa nu mai trimiti pe altii. Ai si dovada in filme cat si jocuri postate de mine de pe youtube. In plus TV-ul meu, chit ca e 4K, nu face upscale desi e Samsung. Deci nici aici n-ai nimerit-o. Dar iti place sa jignesti gratuit. Continua...
    @dante, tu oricum ma jignesti de fiecare data cand ai ocazia asa ca nu ma mai obosesc sa-ti raspund. Cand o sa vb civilizat o sa-ti mai raspund. Pana atunci ai si tu report pt jigniri.

---------- Post added 30-09-2016 at 07:35 ----------

Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Puneți și voi niște link-uri,în care se explică ce înseamnă 1080p,HDR, 4K,upscale etc.Poate asa pe viitor vom fi scutiți sa citim tot felu de aberații.

Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
    1080p si 4K e clar ce sunt, rezolutii video suportate de un anumit device fie el PC, consola, media player etc. E normal ca 2160p sau 4K e o rezolutie superioara celei 1080p si e de preferat s-o folosim pt ca ne ofera o grafica mult imbunatatita. Evident ca pt folosirea acestei rezolutii avem nevoie si de un TV capabil 4K.
    Cat priveste upscale, e bine sa precizam ca nativ e opusul lui upscale. Din nou, e de preferat sa avem o rezolutie "nativa" decat una upscaled pt ca in cazul nativ avem pixeli afisati pe ecran 1 la 1, ceea ce inseamna ca imaginea este cea originala, nealterata asa cum dezvoltatorul a intentionat s-o afiseze in mod normal. In contrast, upscaled reprezinta o "dublare" a rezolutiei daca pot sa spun asa. Imaginea originala este "intinsa" pe un ecran cu o rezolutia mai mare decat sursa, astfel sa ocupe intreg ecranul la o rezolutie superioara fata de sursa insa in acest proces se pierde calitate. Ramane de precizat ca anumite device-uri fac o treaba mai buna decat altele in a face upscale, in cazul nostru sursa video este 1080p ce e intinsa la o rezolutie de 2160p aka 4K aka ultrahd(4k vine de la rezolutia 3840x2160, prima parte).
    Mai este si HDR (high dynamic range) ce confera continutului video un contrast si culori mult imbunatatite fata de un continut video non HDR. Si aici, ca si in cazul 4k, trebuie sa avem un device capabil sa redea continut HDR, un TV compatibil HDR si continut multimedia HDR. Cam greu de obtinut acest combo dar cand ai bani nimic nu e imposibil.

In concluzie, PS4 de acum stie HDR dar nu stie 4K. PS4 Pro va sti HDR si 4K (doar upscaled, cum spuneam mai sus, nu e preferabil), iar One S (ca tot am vb de el) stie HDR si 4K tot upscaled dar avand intrare HDMI IN poate forta continutul rulat pe PS4 sa ruleze in 4K. Nu neg ca un TV 4K capabil n-ar putea sa faca ce face si One S acum, dar nu toate TV-urile 4K stiu. In speta al meu nu stie si de asta tot o dau in sus si in jos cu One S.

PS. Eu ma obosesc pe aici sa explic una alta, restu dati cu gura...

19. #1259 SP
    Senior Member Encman's Avatar
    Nu intentionez sa contribui (si mai mult) la o "drama", dar se fac niste confuzii (nu doar aici) cu privire la functia de "upscale" a televizorului.
    Aceasta nu este acelasi lucru cu ce face PS4 Pro de exemplu. Eu "beneficiez" de asa ceva pe-al meu TV, si daca la filme/redare video este intr-adevar.. ceva, in gaming experienta este cel putin nesatisfacatoare.
    Testat pe un PS4, arata binisor, dar in majoritatea cazurilor imaginea se vede cumva distorsionata si ai un input lag teribil.

In concluzie TV post-processing upscale feature =/= console upscale/checker-board/super sampling, etc.
    Asta cu "lasa ca upscale face TV-ul, de ce sa cumperi o consola noua" este o gogomanie. Sunt tehnologii diferite.

20. #1260 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Guys, chill... please! Puteti sa aduceti argumente pro si contra si fara sa va jigniti. Mai ales ca fiecare aveti in felul vostru dreptate... E bine ca in final oamenii sa inteleaga diferentele si sa aleaga, desi ma tem ca unui fan inrait $ony sau Micro$oft e destul de greu sa-i dovedesti ceva. Hai sa punctam totusi cele mai importante chestiuni.

Upscale-ul a fost si va fi intotdeauna o gogoritza, cam de cand a aparut Photoshop-ul incoace. Nici mama filtrelor si a procesoarelor de imagine nu vor reusi vreodata sa faca bici din rahat. Ba din contra, mai apar si artefacte sau unele erori devin chiar mai vizibile. Prin urmare, la partea cu upscale-ul eu zic sa incheiati subiectul, pt. ca e egal cu zero. Nu isi ia nimeni o consola noua pt. upscale!

HDR-ul - vad ca se discuta despre el chiar mai mult decat merita. Multi care o fac probabil nu s-au jucat niciodata cu calibrarea isf, thx sau chiar si setarile mai putin avansate dintr-un TV mai de Doamne Ajuta (gen Gama, Contrast, etc. - cu care reusiti sa mai rezolvati din "black crush" si alte chestii la care ar ajuta HDR-ul). Asa cum am mai spus-o, am vazut aici oameni vorbind despre HDR dar care inca se joaca pe PS4 cu setari Limited (adica cu RGB 16-235, fata de 0 - 255). E ca si cand ai vorbi despre 3D dar tu inca te joci pe un TV alb negru. Intai treci la color/// si dupa mai vezi daca merita 3D (chiar, ar fi interesant de vazut un film 3D... hmmm). Pe scurt (si puteti testa lucrul acesta): in anumite conditii puteti face o poza fara HDR care sa arate la fel de bine precum cea cu HDR.

Aici mai apare si o alta problema: in acest moment 99.99% din developeri au lucrat la jocuri fara HDR in minte. La naiba, majoritatea designerilor si a graficienilor probabil merg pe RGB 16-235, pentru ca stiu ca pe piata acesta ar fi standardul. Acum, daca jocurile vin asa gandite si lucrate din start, sa nu va asteptati ca un patch cu HDR sa faca vreo minune. Oricum subiectul nu este chiar atat de fierbinte avand in vedere ca acum suporta HDR ambii concurenti (ma gandesc atat la Microsoft cat si la Sony). Prin urmare, si la acesta spunem PASS - va trebuie doar un TV care sa stie HDR.

4K-ul. Niciuna dintre console nu poate 4K pe gaming (poate o sa vedem niste indies-uri sau arcade-uri mai "indraznete", dar atat). Asteptati Scorpio sau PS5! Subiect inchis!

Singurele diferente care va pot schimba opinia ar fi cele date de capabilitatile de player 4K + TV si passthrough ale lui Xbox One S (daca vreti asa ceva) si de puterea de procesare mai mare a lui PS4 Pro. Vreti BluRay 4K mai mult decat framerate mai mare in 1080p in jocuri? Luati Xbox One S. Vreti sa aveti ceva extra horse-power in consola? Luati PS4 Pro.

Sper ca v-am fost de ajutor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 63 of 155 FirstFirst ... 13 53 61 62 63 64 65 73 113 ... LastLast

Bookmarks