Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: Iti vei cumpara PS4 Pro?

Voters
377. You may not vote on this poll
  • Da, voi cumpara cu siguranta!

140 37.14%
  • Nu, sigur nu voi cumpara!

111 29.44%
  • Probabil voi cumpara anul viitor

56 14.85%
  • Nu stiu inca

70 18.57%
Page 81 of 155 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 ... LastLast
Results 1,601 to 1,620 of 3086

Thread: PS4 Pro

1. #1601 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    Doamne fereste, 80 de pagini de certuri pentru o consola. Nu va inteleg frate, fiecare are dreptul la o opinie, de ce va dati in cap unul celuilalt ? Fiecare sa-si sustina punctul de vedere fara a va ataca intre voi, s-ar putea oare asa ceva ? Te miri de ce nu putem evolua ca societate.

2. #1602 SP
    Member Hider141's Avatar
    @tzakalaka: Pai, cand unul vine si ataca ceva in mod nefondat sau folosind jumatati de adevar nu conteaza daca e un forum american, canadian, elvetian sau roman. Oriunde si oricand vor exista oameni care se simt lezati (si in cazul asta pe buna dreptate).

De exemplu, una e sa spui ca PS4 Pro va rula majoritatea jocurilor in 4k folosind modul de randare checkerboard iar alte jocuri in 4k nativ, si alta e sa sustii in mod nefondat, bazandu-te pe afirmatiile unei publicatii platite de catre Microsoft, ca PS4 Pro nu va rula niciun joc in 4k nativ. Cam asta a facut userul ***k, care a primit cel putin o data ban pentru atacurile sale si fervoarea cu care starnea discutii off-topic si certuri chiar in subiectul asta.
    Din cate vad nu i-a ajuns, si probabil vrea acum pauza pe durata nedeterminata.

3. #1603 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    O lista cu beneficiile PRO pentru 1080p users o puteti gasi aici:

PS4 Pro Benefits for 1080p TV Owners (general and game-specific) - NeoGAF

4. #1604 SP
    Member Sherwood's Avatar
    pt mark ( despre aberatiile "amicului YT" CrapGamer )

si ceva important pt viitorii posesori de Pro

5. #1605 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Vreau sa fac si eu o precizare si inchid subiectul. Nu am zis ca Pro e jumatate de consola, ci ca e intermediara intre generatii (4 si 5). Insusi Cerny a zis ca Pro nu este o noua generatia de console (adica este tot in generatia 4). Pe moment (adica din ce as putea juca efectiv acum) nu stiu de un joc care este nativ 4k (U4 conform DF nu e), poate pe viitor vor fi (cum a zis un coleg mai sus). Parerea mea e ca Pro e o perioada intermediara in care se pregateste terenul pentru 4k nativ la toate jocurile (PS5). Doi ani ptr developeri sa isi incerce mana si sa invete cum sa ajunga acolo. Cat pentru 1080p, cred ca Pro va fi adevarata consola care va putea duce jocuri la 60 fps (duce si pS4 dar nu in toate). Deci Pro e un intermediar, o tranzitie, nu o noua generatie si nu jumatate de consola (jumatate fata de ce? E mai bun ca PS4, si nu stim daca PS5 e 2xPRO). Si cu asta am terminat subiectul asta.

Cat despre mine, desi ma intereseaza un framerate mai mare la jocuri (spre 60), totusi neavand si nepermitandu-mi tv 4k ptr cel putin cativa ani de acum incolo, Pro nu este o consola de care sa fiu interesat acum.

6. #1606 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @Hider Nu este vorba despre dreptate in cazul ăsta. Am avut un interviu foarte bun postat pe aici, avem recenzii, deja avem si câteva teste, comparații, tot degeaba. Am descoperit că de fapt userul mark este de fapt Mark Cerny, în timpul liber postează aici pe forum, fiind un aprig susținător al CG.

7. #1607 SP
    Member blondutzu's Avatar
    pupatori de icoane și hateri... fight.
    Adevarul e undeva la mijloc, eu am anulat precomanda la PRO fix din cauza lui Cerny. Are un talent sa vorbească academic despre lucruri care nu sunt deloc noi și au mai fost încercate și de alții încât ma simt dus cu zăhărelul.
    O sa o cumpăr totuși când îmi voi permite un tv 4k cu HDR capabil.

8. #1608 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    S-a cam dus naibii ideea de consola din momentul in care jocul te intreaba ce vei alege din cele 3 optiuni:

1. Low quality - in 1080p dar la 60FPS
    2. Medium quality - dar in 4K la 30FPS
    3. Maximum quality - dar in 1080p la 30FPS
    Quote Originally Posted by AGKill0 View Post
    esuez sa vad cum optiuni=bad thing

si e mai mult asa:

1. ps4 standard unlocked fps(60)
    2. ps4 standard 4k
    3. ps4 pro
    Referitor la "optiuni = bad thing", pentru ca vad ca esti user nou, iti reamintesc ca o consola de gaming pana la PS4 Pro a insemnat ca TOTI jucam absolut acelasi joc, cu aceeasi calitate grafica si FPS-uri. Prin aceste optiuni consola se duce mai mult spre PC si or sa apara interminabilele discutii gen "La mine se vede mai bine" si "la mine merge mai bine decat la tine"... which i hate! Ia-o ca pe o opinie personala - sper sa nu incep sa vad meniuri ca pe PC-uri cu "Antialiasing On/Off, AAA 2x, 4x, 8x, whatever"...

Referitor la partea a doua, eu cel putin pana acum nu am vazut decat la Rise of Tomb Raider setarile si mie imi par a fi exact cum le-am enumerat (doar ca nah, n-o sa vezi vreun developer suficient de nebun incat sa introduca setari gen "low quality" - eu am fost mai cinstit). Cele 3 moduri sunt:

1. High Framerate, pushes the framerate above 30 fps at 1080p with a target of 60 fps for an even smoother gameplay experience. (cu alte cuvinte ai FPS-uri mai OK, dar calitatea este cea mai slaba dintre toate cele 3 setari, therefore my "low quality" argument).

2. 4K Resolution, which displays the game in 4K Resolution, on supported 4K TVs, in 30 fps. (cu alte cuvinte randare in 4K, fie nativ, fie checkerboard... dar fara "enriched visuals", therefore my "medium quality" argument - In fine, unii ar spune ca prefera rezolutie mai mare decat filtrare mai buna, mai multe efecte, pixel shaders, etc.)

3. Enriched Visuals, enhances graphical features of the game for a lusher and more realistic experience, in 1080p at 30 fps. (yup... that's the "maximum quality"... dar din pacate in 1080p si "doar 30FPS").

Asteptam PS5 ca sa putem avea si optiunea: 4. Ultra quality - 4K in 60FPS with Enriched Visuals. Pana atunci insa, ne jucam linistiti pe PS4 Pro, asteptam Scorpio, Nintendo Switch si alte nebunii.

P.S. Am sters un picut din posturile off-topic. Please be calm and don't leave the building! We are gamers... we don't quit!

9. #1609 SP
    Member Sherwood's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    @Hider Nu este vorba despre dreptate in cazul ăsta. Am avut un interviu foarte bun postat pe aici, avem recenzii, deja avem si câteva teste, comparații, tot degeaba. Am descoperit că de fapt userul mark este de fapt Mark Cerny, în timpul liber postează aici pe forum, fiind un aprig susținător al CG.
    nu e Cerny....e CrapGamer...deghizat (i-mi pare rau ...dar nu stiu romengleza )

10. #1610 SP
    Junior Member higara's Avatar
    Battlefield 1 diferente grafice intre console.

11. #1611 SP
    Member JohnConstantine's Avatar
    Monky, practic High Framerate e exact, dpdv grafic, PS4 cu un framerate mai mare, nu? Ca am auzit ca pe Pro jocurile nu vor fi mai jos decat PS4 dpdv a graficii.

12. #1612 SP
    Senior Member keanustar's Avatar
    Quote Originally Posted by JohnConstantine View Post
    Pe moment (adica din ce as putea juca efectiv acum) nu stiu de un joc care este nativ 4k (U4 conform DF nu e)
    Pai nu e frumos cand citim de pe aici doar ce ne convine?
    Deci chiar devine stresant cand vad comentarii dintr-astea pe topicul asta, de la oameni care n-au nicio treaba cu ce se mananca PS Pro.
    S-a mai spus de atatea ori, ultima data cu cateva posturi inaintea celui citat ca sunt jocuri care ruleaza nativ 4k pe pro. Sunt articole pe net care iti arata imbunatatirile fiecarui joc.
    Aa, daca te referi ca nu stii de vreun joc sa il poti juca tu "efectiv acum" in 4k nativ, da, ai dreptate. Trebuie sa cumperi PS Pro-ul. Pe varianta vanilla, nu merge nimic 4k.

Parca esti fratele lui Mark, care in ultima vreme parca a inceput sa mai urmareasca si altceva in afara de fanboys, dar cand strugurii sunt acrii... ne apucam si mancam altceva.. *****

13. #1613 SP
    Senior Member mark's Avatar

PS4 Pro

Tu glumești cu strugurii acrii? Am PS4 Limited Edition U4 care a costat ceva. Pot sa iau Pro oricând dar susțin in continuare ca nu merita upgrade. Nu-mi place sa dau bani pe lucruri care nu funcționează as advertised...
    Se numește reclama mincinoasa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

14. #1614 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Intrebarea mea ramâne , pentru cineva care :

- Joaca aproape exclusiv Multiplayer
    - Nu detine un display 4k si nu va detine in urmatorul an
    - Prefera 60fps peste orice alta rezolutie cu 30fps
    - Ps4 Pro nu va beneficia de modul 60fps in Multiplayer daca ps4 nu ruleaza deja in 60 fps

Se merita ?

15. #1615 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Daca joci MP, clar nu. Cel mai bine asteapta sa se lanseze si vezi comparatii intre ps4 si pro in MP pentru jocurile care te intereseaza

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

16. #1616 SP
    Junior Member AGKill0's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Referitor la "optiuni = bad thing", pentru ca vad ca esti user nou, iti reamintesc ca o consola de gaming pana la PS4 Pro a insemnat ca TOTI jucam absolut acelasi joc, cu aceeasi calitate grafica si FPS-uri. Prin aceste optiuni consola se duce mai mult spre PC si or sa apara interminabilele discutii gen "La mine se vede mai bine" si "la mine merge mai bine decat la tine"... which i hate! Ia-o ca pe o opinie personala - sper sa nu incep sa vad meniuri ca pe PC-uri cu "Antialiasing On/Off, AAA 2x, 4x, 8x, whatever"...

Referitor la partea a doua, eu cel putin pana acum nu am vazut decat la Rise of Tomb Raider setarile si mie imi par a fi exact cum le-am enumerat (doar ca nah, n-o sa vezi vreun developer suficient de nebun incat sa introduca setari gen "low quality" - eu am fost mai cinstit). Cele 3 moduri sunt:

1. High Framerate, pushes the framerate above 30 fps at 1080p with a target of 60 fps for an even smoother gameplay experience. (cu alte cuvinte ai FPS-uri mai OK, dar calitatea este cea mai slaba dintre toate cele 3 setari, therefore my "low quality" argument).

2. 4K Resolution, which displays the game in 4K Resolution, on supported 4K TVs, in 30 fps. (cu alte cuvinte randare in 4K, fie nativ, fie checkerboard... dar fara "enriched visuals", therefore my "medium quality" argument - In fine, unii ar spune ca prefera rezolutie mai mare decat filtrare mai buna, mai multe efecte, pixel shaders, etc.)

3. Enriched Visuals, enhances graphical features of the game for a lusher and more realistic experience, in 1080p at 30 fps. (yup... that's the "maximum quality"... dar din pacate in 1080p si "doar 30FPS").

Asteptam PS5 ca sa putem avea si optiunea: 4. Ultra quality - 4K in 60FPS with Enriched Visuals. Pana atunci insa, ne jucam linistiti pe PS4 Pro, asteptam Scorpio, Nintendo Switch si alte nebunii.

P.S. Am sters un picut din posturile off-topic. Please be calm and don't leave the building! We are gamers... we don't quit!
    cand zici low quality se poate intelege ca e mai slab ca ps4 standard, ceea ce nu e, e simplu, vrei fps? joci versiunes de ps4 normal la 60fps, vrei 4k? joci versiunea de ps4 normal la 4k, nativ sau ce e checkerboard etc., vrei grafici? ai 1080p/30fps cu calitate maxima, e alegerea ta

si asta cu nu-mi convine ca X o sa-i arate jocul mai bine, pai atunci nici mie nu-mi convine ca ps4 slim ruleaza mai rece, mai silentios etc. dar asta e, cand o sa se strice ps4-ul day one pe care il am de 3 ani o sa iau ce este cel mai bun la momentul ala, mentalitatea de "cum ba? are ala mai bine ca mine?" e problema persoanei nu a consolei, consola (ps4) isi indeplineste rolul cu sau fara pro, o sa primeasca suport pentru 5/6 ani ca orice consola normala, o sa fie ca si cum nu e nici-un pro, pro sau nu, nu este nici-o diferenta pentru base ps4, ps4 inca este platforma care are 47.4 milioane de console la activ si pana nu o sa depaseasca pro numarul de vanzari la base ps4, nu ai pentru ce sa-ti faci griji

17. #1617 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    S-a tot spus ca in MP va exista egalitate intre console pt a nu crea avantaje pt cei cu pro. Acum asta nu înseamnă ca battlefield 1, de exemplu, nu poate avea un framerate mai stabil pe pro.

18. #1618 SP
    Junior Member AGKill0's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post
    Tu glumești cu strugurii acrii? Am PS4 Limited Edition U4 care a costat ceva. Pot sa iau Pro oricând dar susțin in continuare ca nu merita upgrade. Nu-mi place sa dau bani pe lucruri care nu funcționează as advertised...

cum este reclama mincinoasa? la PlayStation Meeting cand au facut reveal la ps4 pro au zis "metode de 4k brut(nativ) au efecte negative asupra formei si costul consolei, de aceea am ales sa adoptamn tehnici custom ca checkerboard 4k" ti-au zis clar pe scena in fata la mii de oameni ce o sa faca, daca tu ai inteles altceva e problema ta

19. #1619 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by mark View Post

Ce reclame mincinoase, ce caru meu vorbiti pe aici? Sony a spus pe fata ce poate consola, se stie dinainte care jocuri vor avea upgrade la Pro si ce fel de upgrade, WTF are you talking about here gizas! Daca iti convine ti-l cumperi, daca nu nu si gata. Mama cate teorii lui peste pe threadul asta. Nu degeaba ma abtin in a mai posta pe aici, I'm out.

Sa va bucurati de consola cei care v-o cumparati la lansare si eventual sa reveniti cu niste pareri dupa ce ati testato daca aveti timp si chef binenteles

20. #1620 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by bicky1310 View Post
    S-a tot spus ca in MP va exista egalitate intre console pt a nu crea avantaje pt cei cu pro. Acum asta nu înseamnă ca battlefield 1, de exemplu, nu poate avea un framerate mai stabil pe pro.
    Nu, nu inseamna , dar nici nu e un argument care justifica 1800ron dpmdv.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 81 of 155 FirstFirst ... 31 71 79 80 81 82 83 91 131 ... LastLast

Bookmarks