Referitor la "optiuni = bad thing", pentru ca vad ca esti user nou, iti reamintesc ca o consola de gaming pana la PS4 Pro a insemnat ca TOTI jucam absolut acelasi joc, cu aceeasi calitate grafica si FPS-uri. Prin aceste optiuni consola se duce mai mult spre PC si or sa apara interminabilele discutii gen "La mine se vede mai bine" si "la mine merge mai bine decat la tine"... which i hate! Ia-o ca pe o opinie personala - sper sa nu incep sa vad meniuri ca pe PC-uri cu "Antialiasing On/Off, AAA 2x, 4x, 8x, whatever"...
Referitor la partea a doua, eu cel putin pana acum nu am vazut decat la Rise of Tomb Raider setarile si mie imi par a fi exact cum le-am enumerat (doar ca nah, n-o sa vezi vreun developer suficient de nebun incat sa introduca setari gen "low quality" - eu am fost mai cinstit). Cele 3 moduri sunt:
1. High Framerate, pushes the framerate above 30 fps at 1080p with a target of 60 fps for an even smoother gameplay experience. (cu alte cuvinte ai FPS-uri mai OK, dar calitatea este cea mai slaba dintre toate cele 3 setari, therefore my "low quality" argument).
2. 4K Resolution, which displays the game in 4K Resolution, on supported 4K TVs, in 30 fps. (cu alte cuvinte randare in 4K, fie nativ, fie checkerboard... dar fara "enriched visuals", therefore my "medium quality" argument - In fine, unii ar spune ca prefera rezolutie mai mare decat filtrare mai buna, mai multe efecte, pixel shaders, etc.)
3. Enriched Visuals, enhances graphical features of the game for a lusher and more realistic experience, in 1080p at 30 fps. (yup... that's the "maximum quality"... dar din pacate in 1080p si "doar 30FPS").
Asteptam PS5 ca sa putem avea si optiunea: 4. Ultra quality - 4K in 60FPS with Enriched Visuals. Pana atunci insa, ne jucam linistiti pe PS4 Pro, asteptam Scorpio, Nintendo Switch si alte nebunii.
P.S. Am sters un picut din posturile off-topic. Please be calm and don't leave the building! We are gamers... we don't quit!

Bookmarks