Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Results 1 to 16 of 16

Thread: Achizitionare PS4.

  1. #1 SP
    Junior Member Blazer's Avatar

    Achizitionare PS4.

    Salutare tuturor, vreau sa imi cumpar un Playstation 4 de 500GB si am cateva intrebari. Am vazut ca se gaseste acum pe la 900 lei, oare sa mai astept pana pe 18 noiembrie de black friday, se poate sa il bage mai ieftine de atat?

    Alta intrebare e legata de Playstation Plus, merita sa imi fac cont tinand cont ca nu prea ma joc multiplayer? Adica doar pentru jocurile care le ofera ei gratuit?

  2. #2 SP
    Member tudort's Avatar
    Dacă nu te deranjează să mai aștepți e posibil să prinzi o ofertă avantajoasă la ps4 slim de black Friday ( cel adevărat ). în legătură cu PsPlus , și eu am fost sceptic. Bagă un trial de 14 zile. Încearcă și MP fiindcă e foarte fun. Chiar și fără MP ai reduceri , jocuri gratuite și support additional pentru salvări și altele. Dacă prinzi și acolo un preț bun cum a fost acum ceva timp aprox. 12 lei pe lună au luat oamenii cu 150 lei pe un an. Eu cred că merită. Luna trecută am accesat și eu trial-ul și am prins două jocuri foarte faine , de top la vremea lor și care încă sunt jucate destul de mult. Chiar dacă nu bagă ceva extraordinar lună de lună , tot se merită dacă mai ai vreun ps3 sau/și psvita prin casă. Dacă te duce buzunarul , eu zic să aștepți și să iei direct ps4pro. Oricum ai face , ai ce juca , timp și bani să fie. Mult Succes !

  3. #3 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Intradevar sunt tentante ofertele de acum la ps4 de 500gb. Totusi contextul in care vin, personal ma fac sa mai astept achizitia unui ps4. In cateva saptamni apare ps4 pro, desi initial ziceam ca nu il voi lua pt ca nu ofera avantaje in 1080p, o sa astept sa vad teste...nu as vrea sa imi para rau ca m-am grabit. In al doilea rand daca avantajele in full hd nu ma conving sunt sigur ca o sa fie mereu oferte si bundleuri la vechiul ps4 (mai ales prima versiune). In al treilea rand toti cei are isi vor lua pro vor scoate la vanzare vechile console cel mai probabil cu tot cu jocurile care le-au terminat la un pret care acum nu l-ai crede. Asa ca daca ai rabdare si ce sa joci pana atunci (pc si ps3 exemplul meu) eu zic sa astepti.

  4. #4 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by MRC View Post
    In cateva saptamni apare ps4 pro, desi initial ziceam ca nu il voi lua pt ca nu ofera avantaje in 1080p,.
    Să nu te minți singur

    Acum pentru colegul aflat în impas, mai așteaptă un pic, o sa ai modelul vechi la preț bun în noiembrie. O sa fie lichidare de stoc prin magazine.

  5. #5 SP
    Junior Member Blazer's Avatar
    Astept sa vad la ce preturi intra in oferta de Black Friday. PS4 Pro nu ma intereseaza ca va veni cu siguranta cu un pret foarte mare acum la inceput. Mai ales ca nu am mai avut pana acum nici un fel de consola si nu stiu cat ma va prinde acest microb.

    Imi este frica sa nu zaca praful pe ea prin living dupa 2-3 luni de la achizitie.

  6. #6 SP
    Member papichullooo's Avatar

  7. #7 SP
    Junior Member Blazer's Avatar
    Prea mult costa, mai mult de 1000 de lei nu vreau sa dau pe ea. Care este diferenta dintre PS4 normal si cel Slim, doar ca este de dimensiuni mai mici?

  8. #8 SP
    Member tudort's Avatar
    Wi-Fi mai bun. Poate vine şi cu dualshock-ul nou în viitor.
    Eu am prins o ofertă astă vară pe olx fiindcă nici eu nu vroiam să cheltui prea mult dar în scurt timp mi-am dat seama că jocurile vor costa mai mult decât consola în sine.
    Uite o ofertă : https://www.olx.ro/i2/oferta/vand-co...ml#:d613da9ed2
    Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk

  9. #9 SP
    MRC
    Member MRC's Avatar
    Nu pot sa ii inteleg pe cei de pe olx care pretind pe produse second mai mult decat sunt noi in magzine. Inclusiv console sau jocuri. Cat de tampit trebuie sa fi sa il iei de acolo in loc sa-l iei nou din magazin sau online cu drept de retur si garantie?

  10. #10 SP
    Senior Member Khufu's Avatar
    Iti spun eu unde gresesti: incerci sa intelegi oamenii. Gloata. Cea mai mare greseala.

  11. #11 SP
    Member Sherwood's Avatar
    Am dat acum 2 zile 900ron pe o consola Ps4 (varianta negru mat) 1tb din ianuarie .

  12. #12 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Deja ti-au spus colegii cum sta treaba cu consola. Despre PS Plus se poate face o mic discuție.

    Daca merita sau nu, depinde de tine. In ultimul timp am primit foarte multe jocuri bune la Plus, si desi nu ma joc niciodată online simt ca ultimele 3 luni au meritat achiziția pe un an. Daca esti genul de om care se joaca doar Fifa, FPS-uri si GTA V, cu siguranta nu are rost sa iei abonamentul. Daca ai o cultura a gamingului bogata dar nu prea ai timp sa te joci, iar nu merita abonamentul, mai bine iti cumperi tu ce jocuri vrei via bazar.

    In fine, daca iti place sa incerci cat mai mult jocuri noi si ai si destul timp la dispoziție, nu ar trebui sa stai pe gânduri.

  13. #13 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    jucati online, veti descoperi o lume noua ! Merita PS Plus pt Online. In rest pt „tamagociurile” alea de jocuri cica free, nu merita.

  14. #14 SP
    Member tudort's Avatar
    Prima mea lună de ps plus pe contul de România am primit journey şi kotf. Eu cred că e ok.
    Iar consola mea e batman limited edition luată la 900 cu transport inclus prin iulie. Deci au fost oferte bune şi cu bun simț şi pe net. Avea totul în pachet şi chitanța originală de cumpărare.

    Sent from my HTC One M9PLUS using Tapatalk

  15. #15 SP
    Junior Member Blazer's Avatar
    Tocmai asta este si ideea ca nu prea am timp de joc. Îmi place foarte mult sa ma joc dar timp nu am decat duminica și foarte foarte rar 1-2 ore în cursul săptămâni.

    Tocmai de aia intrebam daca este sau nu rentabil in cazul meu Psn Plus.

  16. #16 SP
    Senior Member GabiCutlac's Avatar
    Pai vrei sa joci multiplayer sau nu? Asta e întrebarea la care trebuie sa raspunzi. Jocurile gratuite sunt un bonus si oricum daca nu ai timp mult de gaming majoritatea din ele sunt de ignorat. Părerea mea e ca merita plus doar pt MP. Multiplayer-ul a devenit o parte foarte mare din jocuri la ora actuala si consider ca gamerii care nu joaca MP pierd foarte mult. Nimic nu se compara cu senzația trăită când castigi un meci de Battlefield in ultimele minute dupa juma de ora de actiune sau cu un gol câștigător înscris dupa minutul 90 in FIFA. Doar bossii din Bloodborne sau DS iti mai dau asemena trairi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Achizitionare ps3 By mKTn in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 17 Last Post: 14-07-2015, 19:55
  2. Achizitionare Playstation 3 By MachineGame in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 9 Last Post: 23-10-2014, 15:38
  3. Sfat achizitionare PC By Zaktan in forum Hardware
    Replies: 8 Last Post: 15-05-2010, 19:00
  4. Sfat achizitionare PC By Ovidiu in forum Hardware
    Replies: 13 Last Post: 02-05-2010, 14:17
  5. Achizitionare Casti. By Teo in forum Hardware
    Replies: 9 Last Post: 14-03-2010, 21:53

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts