Probabil a mai fost mentionat aici, insa greu de gasit in cele 500 pagini. Consola imi tot da eject discului de capul ei cam o data pe zi. Am facut "fix-ul" sugerat de sony insa nu am gasit o solutie permanenta. Sugestii careva?
Probabil a mai fost mentionat aici, insa greu de gasit in cele 500 pagini. Consola imi tot da eject discului de capul ei cam o data pe zi. Am facut "fix-ul" sugerat de sony insa nu am gasit o solutie permanenta. Sugestii careva?
1. O rezolvare temporara este cea de aici;
2. Daca solutia de la punctul 1 nu rezolva problema sau o rezolva doar temporar, poti incerca sa cureti contactul butonului de eject. Atentie insa, sa elimini complet butonul de eject nu este cea mai recomandata solutie. Este drept ca exista "eject" software, insa se poate intampla sa stergi un joc instalat iin vreme ce ai chiar acel disc in consola si pur si simplu nu vei mai avea acces la drive, singura solutie fiind un restart al consolei.
Bineinteles, daca beneficiezi de garantie asta ar trebui sa fie prima solutie de incercat.
Programul Playstation Experience:
http://blog.us.playstation.com/2014/...eam-schedules/
Evenimentul se va putea vedea pe Twitch.
Dă follow la canalul lor de Twitch.
---------- Post added 07-12-2014 at 10:38 ----------
Un videoclip interesant.
Am o dilema. Acum folosesc Plus pe UK. In Ianuarie imi expira. Daca imi voi face Plus pe contul de RO, voi putea juca jocurile free care le-am downloadat de pe contul de UK ???? Mersi
Mi-am facut un ps plus subscription pe US eu avand inainte sub pe EU.
Problema e ca nu mai pot juca free ps plus games downloadate de pe EU. Se poate face ceva in privinta asta?
Edit: Wow nvm, vad ca fix cu 2 posturi mai sus a pus cineva aceeasi intrebare![]()
Unele demo-uri sunt "free" pentru cei fara PS+. Imi vin in minte cele de la Fifa si Pes 2015, lansate in toamna
Daca am Destiny pe contul meu principal de UK si cumpar expansion pass de pe contul de RO (e mai ieftin cu ~50 lei), voi putea juca DLC-urile pe contul de UK? In mod normal ar trebui sa le pot descarca gratuit (din Store sau din joc) logat fiind pe RO, iar apoi sa fie content-ul accesibil si pe celelalte conturi, right?
Presupun ca daca iau expansion pass de pe contul de US, n-o sa se pupe cu jocul de UK..
Dacă e zona 2, nu văd de ce nu ar merge...
Oricum, bună întrebare. Daca reușești, să ne spui și nouă.
Pe usa sigur nu, ideea e ca ar trebui sa mearga teoretic ca e zona 2 asta inseamna toate tarile din europa![]()
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks