Se pare ca da![]()
Oricum la plată online cu cardul eu ştiu că nu sunt taxe în plus.
---------- Post added 27-03-2015 at 19:01 ----------
Am văzut pe net că filmul după The Last of Us se va numi Maggie şi în rolul lui Joel va juca Arnold. Ştie cineva mai multe detali ?
Aveti idee daca e bun cablul asta de alimentare pentru PS4 Cablu de alimentare HAMA 42141 | ALTEX ?
Sau sa caut alt cablu mai bun/scump?
Nu vreau cand mai mut consola in dormitor sa ma chinui sa scot si cablul ca e mascat destul de bine acum.
Thx,
Numai mie mi se pare o tampenie sa "ascunzi" optiunea de shut-down intr-un alt meniu, si sa o lasi pe aia de stand-by in meniul principal? Logic ar trebui sa fie una langa cealalta, asa cum bine era pana acum.
Nu esti singurulsi eu am fost la fel de nedumerit.
@srachi citisem doar prima parte din post nu stiu de cerecunosc ca de abia ma trezisen.
Poate s-a mai postat, poate nu, sper sa va fie de ajutor urmatorul link privind starea Playstation Network PSN status
Salut,
In primul rand, sper ca nu am postat unde nu trebuie.
Am cumparat un membership de 12 luni, si l-am activat pe alt cont decat cel pe care trebuia.
Daca este cineva interesat, il dau cu 150 ron ( cont PSN + subscriptie 12 luni, incepand cu 28.03.2015 ). (pret achizitie 50USD)
Contul este pe US.
Detalii 0721339209 sau [email protected]
Sper sa nici nu existe o versiune "slim"... Ce draci sa-i faci mai slim de atat si sa nu ia foc?
Probabil vor exista versiuni upgradate (poate chiar exista deja, dar nu a desfacut nimeni sa verifice)... insa upgrade-ul va consta intr-un proces de fabricatie de 18-20nm in loc de 28nm (pentru CPU/GPU). Asta o sa insemne consum si overheating mai redus, dar cam atat.
Eu unul nu sper la un slim cat la un rebuild pentru DualShock 4... ar putea sa puna o baterie dubla si materiale mai bune... De fapt cred ca pot face asta oricand, dar probabil nu vor sa fie injurati de milioanele de oameni care au deja varianta "veche"![]()
Salut
Aveti idee care este diferenta intre NBA 2k15 si NBA Live15 ? Nu din punct de vedere grafic. As vrea sa cumpar unul dar nu stiu pe care![]()
Dar cred ca majoritatea o sa iti recomande 2k15. Facut de 2k games care e mult ma bun decat liveul facut de ea
Sau mergi la cineva care are Xbox One si EA Access si joaca-te in voie pana-ti faci o parere. Eu personal nu m-am inteles niciodata cu schema de control de la jocurile 2K, dar grafic este mult mai spectaculos decat la EA.
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks