Sony a anuntat ca pretul va scadea de la 1.799 la 1.599 lei. Bun, atunci de ce in toate magazinele pretul a ramas la 1.800 RON ?(Altex.ro, Flanco.ro, Emag.ro, toate acelasi pret). Ei poate scad pretul de craciun la 1.599 sa zica 'mama ce oferta' cand defapt ala ar trebui sa fie pretul oficial ?Nu sunt obligati sa scada pretul ?Vorbeam cu cineva din Italia care a zis ca acum in multe magazine pretul oficial a scazut la 350 euro de la 390-400.
Pentru ca, din pacate, mai avem foarte multe de invatat .. asa se face business de cele mai multe ori in Romania.
Mi se pare ca noi vindem foarte bine promotii, nu produse la preturi promotioale
Oricum, au fost si vor mai fi promotii "pe bune", trebuie doar sa fii bine informat si pe faza.
Putin cam aiurea ca trebuie sa urmaresti si sa cumperi ceva din piata astfel (spre deosebire de alta tari) dar mai gasesti. Nu cu aceeasi frecventa ca in Italia (ca tot s-a dat acest exemplu), dar na.
Începând cu 27 octombrie, normal așa ar trebui, vedem marți după conferința Sony de la PGW
Pe la 1400 este un pret bun, daca are un hard de 1TB (bineinteles, doar cu un controller).
Cred ca au fost deja pachete promotionale, de genul: consola + extra controler + joc, ce practic ajungeau pe la acest pret.
O sa fie interesant de Black Friday atunci, daca toti asteapta aceasta zi ... o sa fie bataie mare pe cele multe 3 console puse la vanzare de un retailer sau altul..![]()
Altex/MG au stoc dar să nu vă așteptați la 1000 de lei consola, poate 1200-1300 consola simplă![]()
Emag a vandut PS4 la 999 lei anu' trecut de Black Friday, cand consola costa 1800 lei, deci cam la jumate de pret. Dar cum ei pun vreo 5-10 bucati in stoc, n-ai nicio sansa
Sa manance si gura lor ceva... Cred ca o sa schimb Hdd-ul cu unul mai mare. Iese mai ieftin decat sa vand consola si sa iau alta cu 1Tb.
Sa bucuri 5 angajati sau 10 oameni pe an ... asta nu inseamna concurenta sau "afaceri" de BF![]()
Exista vreo posibilitate de a costumiza cumva meniul? Ma enerveaza la culme cum sunt toate alan-dala. Un folder ceva unde sa pun doar joacele, cum e pe PS Vita. Cum pot sa fac sa imi arate nick name-ul la profil? Mie imi arata numele meu personal de persoana fizica.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Si eu sunt deranjat de interfata la PS4, nu stiu cum de s-au gandit ei ca o astfel de insiruire ar fi user friendly ... cred ca exista posibilitatea sa faci "carnatul" ala mai scurt, dar cam atat doar.
Poate vin cu un update ce va revizui interfata (putem doar sa speram).
Anunțul cu jocurile gratis din noiembrie va fi făcut la mijlocul săptămânii viitoare: https://twitter.com/FredDutton/statu...90009327575040
By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
By EvilG in forum Console Retro & Arcade
By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Sony PlayStation 3
By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
Bookmarks