Foarte pertinente opiniile celor invitati la GAME SCOOP. Si au punctat tot ce merita punctat. In plus mi-a placut ce au spus si despre fanboys... deja intre Xbox One si PS4 nu mai e vorba de a fi fanboy Sony sau Microsoft... it's all about the games! Vrei neaparat sa joci jocul x, exclusiv pe consola y? You buy that! Nu te face automat fanboy... ci un gamer serios, care stii ce vrei.
Sunt de acord si cu ideea ca intr-adevar, Sony are ceva avantaje. PSN+ mai bine gandit, faptul ca n-au lalait-o cu DRM & stuff... hardware mai bun (cel putin pe hartie), pret ceva mai mic... Pe partea de jocuri insa, nici-una din console nu mai are un avantaj. Daca vrei neaparat sa joci Ryse: Son of Rome (de exp.) nu mai conteaza nici hardware-ul, nici daca ai PSN+ sau Live, nici daca mama consolei se numeste Sony sau Microsoft. You just buy Xbox One! La fel daca vrei Killzone (era sa dau exemplu inFamous, dar tocmai ce-am aflat si eu ca nu va fi launch title), iei un PS4! Si gata!
Deci in final... nu va mai ganditi la ce hardware are fiecare, cine este in spatele consolei and so on... Just look at the games you want! Si daca va permiteti, go for both! And a Wii U next to them![]()
Bookmarks