Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 117 of 903 FirstFirst ... 17 67 107 115 116 117 118 119 127 167 217 617 ... LastLast
Results 2,321 to 2,340 of 18058

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #2321 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mtb: vezi ca la domo era gresit linkul: Consola Sony Playstation 4 (500GB) | Domo

2. #2322 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    faceti si voi comenzi prin banner-ul Altex de pe forum..e clar ca acum grosul comenziilor va fi prin ei

RE: am pus eu link-ul....dati click aici
    Link-ul tau duce la: Cel mai mic pret din Romania - Dublul diferentei online | ALTEX

3. #2323 SP
    Mtb
    Junior Member Mtb's Avatar
    Consola PlayStation 4

1.799,90 lei
    DISPONIBIL INCEPAND CU DATA:
    15 noiembrie 2013

4. #2324 SP
    Member theste99's Avatar

5. #2325 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    intreb de curiozitate. daca tot va luati consola, ce jocuri planificati sa luati impreuna cu ea? ma rog, va fi acea versiune de Driveclub pentru cei cu PS Plus, ceea ce probabil ca veti avea deja (deci il exclud). insa pe langa el? eu, de ex, voi lua Killzone Shadow Fall (iar pe celelalte probabil ca le voi imprumuta de la cineva, adica infamous si witness). Knack nu imi face cu ochiul. in rest? mai sunt o gramada de alte titluri third-party. le luati pentru PS4 sau le jucati pe alte platforme pentru moment?

6. #2326 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Eu voi lua The Witness. Dar stiam ca apare doar in 2014. In rest, Killzone si jocuri third party. Watch Dogs si inca ceva. Astea sa ma tina pana mai scad preturile. De obicei nu cumpar jocurile la lansare, fac exceptie de la regula asta foarte rar.

7. #2327 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Avand in vedere preturile pentru PS4 si toate noutatile "pozitive" cu care a fost inconjurat, ce va ganditi sa faceti cu PS3-urile voastre ? Eu mi-am luat PS3 prin februarie, si parca ma incearca un sentiment ciudat de dezamagire, mai ales acum cand am vazut pretul la PS4. Ma asteptam sa fie 2200+.

8. #2328 SP
    Banned Venom's Avatar
    PS3 va sta linistit pe mobila mea, am jocuri pe care le voi pastra, chiar am o lista de completat titluri. Am facut greseala ca mi-am vandut vechile console si jocuri (sega, snes, nes, etc...) si mi-a parut rau. Lasa-le acolo ca nu cer de mancare.

9. #2329 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pai mai am ce juca pe el. must play pentru mine anul acesta sunt 4 jocuri (pe langa Killzone). GTA V, Beyond: Two Souls, AC IV si Watch Dogs. de BF, CoD si NFS nu ma mai ating. mai sunt cateva, dar nu m-au convins inca. GTA V si Beyond le voi juca 100% pe PS3. cele de la Ubi, nu stiu, nu m-am decis inca. pentru cei pasionati, pe PS3 va mai fi si GT6. voi mai tine ceva timp si PS3-ul, dar nu foarte mult. cred ca voi face trecerea la PS4 only destul de repede. mie imi e usor pentru ca eu nu colectionez jocuri (doar amintiri).

10. #2330 SP
    Banned Venom's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    eu nu colectionez jocuri (doar amintiri).
    Superba expresia. Dar eu vreau sa tin si jocurile ca sa pastrez amintirile vii.

11. #2331 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    intreb de curiozitate. daca tot va luati consola, ce jocuri planificati sa luati impreuna cu ea?
    Killzone: Shadow Fall si Diablo 3, daca apare la lansare (IGN asa spune: Playstation 4 Launch Titles - PlayStation 4 Wiki Guide - IGN). Iar pe langa astea o sa mai fie DriveClub de la PS+ si jocurile free-to-play. Ar trebui sa fie suficiente pentru cateva luni de zile bune.

12. #2332 SP
    Member dtancu's Avatar
    Killzone, Knack si eventual Driveclub (depinde cum se prezinta).

13. #2333 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Killzone, Knack si poate Watch Dogs.
    Daaa, geniala ideea cu free-to-play la lansare . Chiar daca-ti golesti buzunarele ca sa cumperi consola n-o so tii pe post de bibelou.

14. #2334 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Doar bf4 deocamdata

15. #2335 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Parca citisem undeva ca vor merge jocurile de ps3 pe ps4. Voi ce știți?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

16. #2336 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    Parca citisem undeva ca vor merge jocurile de ps3 pe ps4. Voi ce știți?

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
    Nu vei putea sa le joci direct de pe discuri. Dar va fi un serviciu de streaming "Gaikai" prin care vei putea face asta.

17. #2337 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    eMag au redus si ei pretul, de la 1899 la 1799

18. #2338 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    nu va faceti iluzii prea mari cu pretul asta...suntem in romania..nu exista garantie "de pret"

iata ce scrie la emag

Informatiile despre Data lansarii si Pret nu sunt anuntate oficial in Romania. De aceea, pretul poate suferi modificari. Acesta va fi actualizat imediat ce este anuntat oficial.

19. #2339 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Cei de la Sony au fost foarte clari cu privire la aspectul asta,PS4 nu va fi backwards compatible.

20. #2340 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Pana la urma, PS4 va necesita un abonament PS Plus pentru a putea juca online ?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.