Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 125 of 903 FirstFirst ... 25 75 115 123 124 125 126 127 135 175 225 625 ... LastLast
Results 2,481 to 2,500 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #2481 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Cea mai completa comparatie intre performantele celor 2 console folosind toate datele care le stim pana acum: The power difference between the PS4 & Xbox One : Games .

TL;DR
    The difference between these two systems is massive. If you only read one section, look at the 2nd link in the "GPU Power" section.
    On every single issue, the PS4 is more powerful than the Xbox One. It's better designed for the unified memory architecture, which will likely be a huge deal in the next few years of game programming. The PS4 has least 50% more power, and the Xbox One is an additional 25% of the PS4's price.
    Please understand that the difference between these two systems is MUCH bigger than Xbox 360 vs PS3.

2. #2482 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Word! Death to America!

3. #2483 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Credeam că toată lumea știe deja de diferența enormă de performanță dintre ele. Nu se va vedea în primul an oricum. Probabil după 2014 o să înceapă să se vadă mai bine.

4. #2484 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Am facut 2 imagini ca sa fiu sigur ca vorbim pe aceeasi tema... oricum, de-abia astept o "disecare" completa a unui PS4. Devine intrigant cum au gandit toata jucaria.
    In a doua poza, unde te intrebi ce este... HDD bay? Are loc acolo un 2,5.

5. #2485 SP
    Member MSlv's Avatar
    insa in fata nu cred ca sunt. La partea cu disk-ul pare a fi mai mult un "defect" al modelului (si nici nu prea ar avea sens fante de aerisire la blocul optic)... iar in partea cu USB-urile, e posibil sa fie un card reader sau un slot special?
    am facut rapid in paint ceva ca nu am absolut niciun alt soft pe pc in momentul asta.

grilele la care ma refer eu sunt intre sageti si linia rosie. sunt identice ca aspect si in stanga de USB-uri si in dreapta lor. cel mai probabil pe acolo este HDD-ul, cumva asemanator cu pozitionarea la ps3 slim.

totusi, am o vaga impresie ca acest prototip ne furnizeaza doar o idee de design, cel final fiind mult mai "aerisit" si posibil chiar putin mai mare (vezi design ps3 anuntat la E3 si design ps3 lansat pe piata: acelasi aspect general dar mai gras si plin de gaurele pt aerisire)

p.s. pe leptop se poate descifra mai bine a doua poza ca te uiti de sus in ecran si se lumineaza imaginea in paint nu se poate modifica luminozitatea/contrastul
    Attached Images Attached Images 1025526_916709210714_593306130_o.jpg 1048522_916709500134_1904068796_o.jpg

6. #2486 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    @MonkY Acum nu mai avem de ca se ne ingrijoram.Crezi ca atatea fante de aerisire sunt de ajuns?

Oh holy shmoly,can't wait to get my hands on this beast...rhawrrrr

7. #2487 SP
    Junior Member Maddoxx's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    @Maddoxx NU,din pacate.Dupa lansarea PS4-lui se va lansa serviciul Gaikai de tip cloud,prin care unele jocuri PS3 se vor putea juca,dar PS4 din pacate nu este backwards compatible.
    In acest caz ma declar foarte multumit de PS3 si ii spun un mare "F*ck off" lui PS4, cand va fi sa apara.

8. #2488 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Quote Originally Posted by Maddoxx View Post
    In acest caz ma declar foarte multumit de PS3 si ii spun un mare "F*ck off" lui PS4, cand va fi sa apara.
    Deci vei mai ramane cu PS3-ul o perioada de timp pana sa faci trecerea la PS4 ?

9. #2489 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu sunt de parere ca pana la sfarsitul lui 2014 sau inceputul lui 2015 nu cred ca merita neaparat, mai ales daca nu ai jucat toate jocurile de pe PS3, cum e cazul meu, si in plus cu PS4 va fi cam greu sa cunperi jocurile, scumpe si nu se vor gasi prea usor, cel putin asa s-a intamplat acum 7 ani cu actualele console. unde mai pui ca un joc de PS3 il poti gasi si la 50 de ron este o perioada foarte buna sa ai un PS3 sau X360 pentru inca un an doi

ps: stiu ca exista PS+ si jocuri free to play dar eu ma refer la jocuri precum B4 si GTA V, singurul joc pentru ca mi-as lua PS4 este KZ

10. #2490 SP
    Member Buyk's Avatar
    Este bine ca se pot folosi si jocuri SH pe noua consola , mai faci un schimb cu un joc , doua ... si tot asa , imi aduce aminte de vremea cand era la putere consola "Terminator" , doamne ce vremuri ! Va doresc o zi buna si un weekend placut ( ce a mai ramas din el )

11. #2491 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Este bine ca se pot folosi si jocuri SH pe noua consola , mai faci un schimb cu un joc , doua ... si tot asa , imi aduce aminte de vremea cand era la putere consola "Terminator" , doamne ce vremuri ! Va doresc o zi buna si un weekend placut ( ce a mai ramas din el )
    Suna de parca de la Terminator pana acum nu au mai mers jocurile SH.

12. #2492 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    singurul joc pentru ca mi-as lua PS4 este KZ
    Nu stiu, un KZ cu puscoace prin zgarie-nori e greu de "digerat". Eu astept ceva de la Quantic Dream, Santa Monica sau NAUGHTY DOG. Ce zici de o Fifa next-gen cu toate nebuniile?

13. #2493 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by kkkotto07 View Post
    Nu stiu, un KZ cu puscoace prin zgarie-nori e greu de "digerat". Eu astept ceva de la Quantic Dream, Santa Monica sau NAUGHTY DOG. Ce zici de o Fifa next-gen cu toate nebuniile?
    Eu sunt fan Killzone die-hard,si chiar nu mi se pare ca Shadow Fall difera mult de celelalte din serie.Eu unul sunt placut uimit de Shadow Fall,si chiar nu ma deranjeaza ca s-au construit zgarie nori si ca Helghast a evoluat.E joc next-gen deci mi se pare sa fie in concordanta cu evoluarea.

Eu m-as bucura mult mai mult pentru un nou Uncharted decat un GOW (nu ca nu ar fi bun).

14. #2494 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Este bine ca se pot folosi si jocuri SH pe noua consola , mai faci un schimb cu un joc , doua ... si tot asa , imi aduce aminte de vremea cand era la putere consola "Terminator" , doamne ce vremuri !
    Man, serios... de unde le scoti? Gandeste un pic inainte de a posta pe un forum public, please! Stii tu vreo consola care nu accepta jocuri SH? Daca da, impartaseste-ne si noua muritorilor de rand aceasta informatie, ca altfel murim aici prosti.

15. #2495 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Omul a facut o comparatie atata tot, nu inteleg de ce sari la gatul lui!?
    "Stii tu vreo consola care nu accepta jocuri SH?"
    Unde a spus asta?

16. #2496 SP
    Member kkkotto07's Avatar
    Man, serios... de unde le scoti? Gandeste un pic inainte de a posta pe un forum public, please! Stii tu vreo consola care nu accepta jocuri SH? Daca da, impartaseste-ne si noua muritorilor de rand aceasta informatie, ca altfel murim aici prosti.
    Nu reiese ca ar fi vrut sa spuna asta, probabil se gandea la zvonurile de dinaintea lansarii. Acum rasufla usurat saracu'!

17. #2497 SP
    Member Buyk's Avatar
    Ma gandeam doar la ideea de DRM la care a renuntat Microsoft , nu ma refeream de la trecut in prezent cum ca au existat console care nu suporta SH , ci ma refeream la faptul a fost si este posibil sa implementeze DRM = no SH , asta ma cam speriat de la bun inceput , probabil de asta m-am si balbait mai sus ,am ramas cu sechele , dar intr-un final sunt bucuros ca nu vor recurge la asa ceva si ca putem face fericiti schimb de jocuri .

18. #2498 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Eu unul nu mai sunt entuziasmat de aparatia unui U4 sau GOW, nu prea vad ce ar mai aduce nou aceste serii.Credeti ca Naughty Dog ne vor mai surprinde cu ceva in materie de grafica,avand in vedere noua arhitectura??vom mai vedea diferente destul de mari de grafica intre NG si Rockstar de ex??

19. #2499 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Caponescu View Post
    Omul a facut o comparatie atata tot, nu inteleg de ce sari la gatul lui!?
    "Stii tu vreo consola care nu accepta jocuri SH?"
    Unde a spus asta?
    Ma gandeam doar la ideea de DRM la care a renuntat Microsoft , nu ma refeream de la trecut in prezent cum ca au existat console care nu suporta SH , ci ma refeream la faptul a fost si este posibil sa implementeze DRM = no SH , asta ma cam speriat de la bun inceput , probabil de asta m-am si balbait mai sus ,am ramas cu sechele , dar intr-un final sunt bucuros ca nu vor recurge la asa ceva si ca putem face fericiti schimb de jocuri .
    What he said

20. #2500 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Il vom primi la PS+ in primele luni.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.