Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 133 of 903 FirstFirst ... 33 83 123 131 132 133 134 135 143 183 233 633 ... LastLast
Results 2,641 to 2,660 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #2641 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Prea multe discutii fara rost despre specificatii tehnice si prea putine despre jocuri. Chiar numai despre specs putem vorbi? Jocurile nu mai intereseaza pe nimeni? Totusi ii zice consolegames, nu consolespecs.
    Ti se pare ca nu se discuta pe saitul asta despre jocuri ?! Hai sa fim seriosi.
    Lasa-l frate pe Monky sa vorbeasca si despre lucrurile tehnice, ca sa nu-ti imaginezi ca o s-o tina langa cu DirectX in OpenGL.
    Mie imi plac astfel de discutii si nu sunt prea dese.

  2. #2642 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Mie sincer imi pare rau ca nu avem amanunte picante de la userii de pe forum pe care-i stim ca lucreaza pe la EA sau Ubisoft... si nu ma refer neaparat la nebuniile care tin de NDA (Non Disclosure Agreement) si prin care si-ar putea pierde job-ul... ci macar asa, cate un hint sau o idee despre developmentul pe PS4. Promit sa incerc o abordare oficiala atat la EA Romania cat si la Ubisoft Romania... care sper sa nu rezulte in aceeasi tacere cu care ne-au obisnuit in ultimii ani.

    Cat despre hardware, important este sa nu ajungem la calcule kilometrice plictisitioare si care nu dau castig de cauza decat PC-urilor... Eu am incercat sa expun esentialul din ce am mai gasit referitor la PS4. La urma urmei, am discutat despre racire, despre jocurile prezentate... am luat la puricat fiecare milimetru al consolei si al gamepad-ului... am analizat fiecare declaratie in parte... a ramas partea asta de software, sdk, runtime, librarii, api-uri. Care intr-adevar de multe ori devin obositoare... insa momentan incercam mai mult sa "pun pe hartie" toate cele pentru a intelege mai exact cum va face PS4 fata intr-o lume in care doar o placa video serioasa costa de 3 ori cat toata consola.

    Si cum am mentionat cu cateva posturi mai devreme... cred daca tragem linie ajungem la concluzia ca Sony si-a facut un SDK serios (la care totusi nu se lucreaza de ieri, de azi, ci sunt ani de munca), a ales un hardware care sa fie decent ca pret dar cat mai maleabil... si foarte important, a ales sa fie super deschis fata de developeri. Va reamintesc ca decizia de a merge pe 8GB RAM se datoreaza unei sedinte in care au invitat cativa leads de la studiourile proprii si third parties. Initial se mergea pe 4GB RAM... majoritatea a cerut 8 si Sony aproape ca niciodata (pana atunci) s-a conformat.

    Unified RAM-ul mie unul mi se pare a fi viitorul in SoC-uri (System On a Chip), si asta se poate vedea clar si in tablete, smartphone-uri, etc... La PC-uri nu le vedem decat acolo unde vorbim de GPU-uri integrate, din pacate. De ce spun chestia asta legata de Unified RAM? Pai e simplu! De ce sa dau de fiecare data cate 500-2000 RON in plus pe 2-4-6GB GDDR5 pe placa video, cand ar fi fost frumos sa am 16GB RAM in sistem, sau 32, poate chiar 64... pe care OS-ul sa-i foloseasca dupa nevoie. Vrea jocul mai mult RAM... sa-i dea. Sunt in desktop, in 2D Mode... de ce sa stea 6GB degeaba?

    Deci aici Sony sta bine. Nu va ganditi ca pentru o consola cei 8GB RAM sunt putini... ganditi-va ca inca ne jucam pe PS3 cu 512MB RAM (256MB pentru sistem, 256MB pentru GPU)... si un Uncharted, un The Last of Us, un Skyrim, un Gran Turismo 5/6 totusi nu arata deloc rau. De 16 ori mai mult RAM, care eu stiu, se poate balansa sa se duca la de 30 ori mai mult RAM pt. GPU si restul pentru OS... sau invers... eu zic ca e mare lucru.

    Desi probabil o sa repet a nu stiu cata oara (aproape sigur ca pe unii deja i-am plictisit), daca Sony ofera totul bine pus la punct (si mie unul imi pare destul de OK ceea ce am vazut pana acum - cu mult peste ceea ce s-a gandit la PS3)... TOTUL O SA TINA DE DEVELOPERI! Si cel mai bun exemplu pe care-l pot da acum, este Grand Theft Auto 5. Care arata criminal, e un joc HUGE... si totusi ruleaza pe 256MB RAM! Pot sa bag mana in foc ca acelasi joc pe PC va avea nevoie de 4GB RAM si o placa video care probabil costa de 2-3 ori cel putin fata de un PS3. Si de-abia astept sa vad si Diablo III... care mie mi-a indoit placa video.

    Eu zic ca-i bine. Anul asta eu consider ca este "anul consolelor"... cu toti Titanii si toate nebuniile care apar pe langa. Sa speram ca 2014 va fi si mai si (la urma urmei, atat Sony cat si Microsoft au anuntat zeci de exclusivitati si noi IP-uri). So... i'm happy! Deci ma pot duce la culcare linistit! Noapte buna!

  3. #2643 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Mie unul imi pare rau de faptul ca Sony nu a scos o consola premium. Mai exact, sa fi venit cu un PS4 care ar fi costat dublu (c'est la vie)... dar care sa fi venit cu un hardware S.F. Da, s-ar fi vandut in mai putine exemplare, dar ar fi fost "varf de lance".
    Am fix acelasi regret. Plus ca mi se pare usor stupid ca PS4 sa fie "expirat" inainte sa apara. Procesorul si placa video din el sunt medii ca performata (cu indulgenta) acum. Cum vor fi peste 1 an? Dar peste 6-7 ani? (cand consola va fi inca pe piata si nici macar nu va avea inlocuitor)

    Dar asta e situatia, e exact cum ai mai zis tot aici: Sony nu-si mai permite sa piarda bani si sa vanda in pierdere o perioada. Trebuie sa vanda mult. Pentru ca mai e un aspect aici, daca vinde multe console vor produce si studiourile jocuri pentru console. E un cerc vicios daca n-ai o consola ieftina, degeaba e puternica, la inceput nu prea se cumpara pentru ca nu-s jocuri, daca nu se cumpara nici producatorii nu fac jocuri si asa se inchide cercul.

    Daca insa consola e ieftina lumea o ia mult mai usor (chiar daca nu-s jocuri la aparitie). Lumea cumpara, producatorii vad ca sunt console vandute si fac jocuri. Si asa se rostogoleste bulgarele si se face tot mai mare - jocuri din ce in ce mai multe si consolele se vand din ce in ce mai bine.

    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Unified RAM-ul mie unul mi se pare a fi viitorul in SoC-uri (System On a Chip), si asta se poate vedea clar si in tablete, smartphone-uri, etc... La PC-uri nu le vedem decat acolo unde vorbim de GPU-uri integrate, din pacate. De ce spun chestia asta legata de Unified RAM? Pai e simplu! De ce sa dau de fiecare data cate 500-2000 RON in plus pe 2-4-6GB GDDR5 pe placa video, cand ar fi fost frumos sa am 16GB RAM in sistem, sau 32, poate chiar 64... pe care OS-ul sa-i foloseasca dupa nevoie. Vrea jocul mai mult RAM... sa-i dea. Sunt in desktop, in 2D Mode... de ce sa stea 6GB degeaba?
    Asta e cu doua taisuri si merge doar daca memoria aia unificata e foarte rapida, in caz contrar o sa gatuiesti placa video. Pe de alta parte daca pui memorie rapida ai sanse mari sa nu fie folosita la viteza ei de sistem (sau mai bine spus ar fi un spor de performanta prea mic raportat la viteza mare a memoriei).

  4. #2644 SP
    Member Buyk's Avatar

    Arrow

    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Am fix acelasi regret. Plus ca mi se pare usor stupid ca PS4 sa fie "expirat" inainte sa apara. Procesorul si placa video din el sunt medii ca performata (cu indulgenta) acum. Cum vor fi peste 1 an? Dar peste 6-7 ani? (cand consola va fi inca pe piata si nici macar nu va avea inlocuitor).
    Asa era si PS3 expirat in 2006 si acum in 2013 ruleaza jocuri cu un singur core amarat, pe cand la pc acelasi joc are nevoie de vreo 4 coruri , cum iti explici dumneata asta ? un exemplu bun ar fi Max Payne 3 , care are la cerinte recomandate , tineti-va bine " 16 gb ram" si la PS3 ruleaza cu o mana de RAM . Iar acum PS4 are configuratia cu mult imbunatatita fata de PS3 si aud deja ca este expirata ... haide sa fim seriosi. Iti spun eu cum va fi peste 6 respectiv 7 ani , cei cu pc-uri vor baga vreo 2000 - 4000 ron sa isi faca upgrade la PC cu placi video de 100 GB si ram 1 Tb, pe cand PS4 vesel va rula , fara probleme jocurile din acel moment , ca asa-i treaba pe piata , corporatiile trebuie sa faca placi video tot timpul nu ? trebuie sa le si vanda nu ? daca ei incep sa faca optimizari pentru pc-uri ... mai fac ei vanzari ? normal ca NU , asa ca baga o optiune in joc gen " Teselation" sa rupa placile la baieti in doua , hai mai baga o optiune cu un nume ciudat care a aparut peste noapte si pac este necesar un cross-fire/ SLI ....In fine cam asta este treaba. O zi buna

  5. #2645 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Asa era si PS3 expirat in 2006 si acum in 2013 ruleaza jocuri cu un singur core amarat, pe cand la pc acelasi joc are nevoie de vreo 4 coruri , cum iti explici dumneata asta ?
    Cell nu era deloc expirat in 2006, spulbera orice procesor de desktop din perioada aia. Si nu avea 1 "cor", avea 8 nuclee, din care unul era dezactivat si unul rezervat, dar tot mai ramaneau 6 nuclee pentru jocuri. Asa ca nu stiu cine are nevoie de explicatii...

  6. #2646 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    mie mi se pare ca se exagereaza cu ingrasarea asta de resurse, sa tot indesi upgradeuri in pc-uri(mai nou si console).. mi se pare ca s-a ajuns la nivelul in care nu prea mai este necesar sa indesi piese noi si potente, ci sa se lucreze pe partea de software , caci ce fac telefoanele din ziua de azi ce depasesc cu mult asteptarile .. ca si la masini, acum cu un motor 2.0i turbo tractiune integrala scoti un 0-100 de ramai masca, apropiat sau peste alte motoare de 4-5 mii cc..asa ca trebuie sudiata problema din alta directie in cazul consolelor, mai exact pe partea de software caci tine "evolutia" pe loc

    altfel nu se justifica cum pe un 360 o sa ruleze jocurile next-gen..

  7. #2647 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

  8. #2648 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Toata ideea e legata de optimizare. Variantele pentru PC ale jocurilor vor fi mereu mai prost optimizate, astfel incat sa te determine sa investesti in hardware - daca pierd prin piraterie, macar mai castiga prin achizitii de componente.

    De cealalta parte, variantele pentru console ale jocurilor vor fi mereu mai bine optimizate, mai bine lucrate, pentru ca se vor cumpara mai multe. Aici vanzarile software sunt mult mai mari decat cele hardware (care sunt aproape nule, deoarece nu ai ce upgrade-uri sa faci la o consola).

  9. #2649 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Dar observa cineva diferente dintre jocurile de PC si cele de consola? Bagi bani intr-un PC ca sa nu ai framedrops, ca sa rulezi jocurile la o rezolutie decenta, ca sa ai multe detalii si efecte in plus. Daca nu te intereseaza toate astea te poti juca fara probleme si pe configuratii destul de vechi, doar ca te joci la nivel de consola (asta insemnand in prezent: rezolutie mica, framedrops, calitate grafica mai slaba).

    acum cu un motor 2.0i turbo tractiune integrala scoti un 0-100 de ramai masca, apropiat sau peste alte motoare de 4-5 mii cc
    Lasa comparatiile de genul asta, ca nu-ti ies. Poate doar daca ai compara o masina cu un motor dus la extrem cu... o masina americana, eventual de 3 tone.

  10. #2650 SP
    Member Caponescu's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Dar observa cineva diferente dintre jocurile de PC si cele de consola? Bagi bani intr-un PC ca sa nu ai framedrops, ca sa rulezi jocurile la o rezolutie decenta, ca sa ai multe detalii si efecte in plus. Daca nu te intereseaza toate astea te poti juca fara probleme si pe configuratii destul de vechi, doar ca te joci la nivel de consola (asta insemnand in prezent: rezolutie mica, framedrops, calitate grafica mai slaba).



    Lasa comparatiile de genul asta, ca nu-ti ies. Poate doar daca ai compara o masina cu un motor dus la extrem cu... o masina americana, eventual de 3 tone.
    Cine vrei sa observe astea? Pe nimeni nu intereseaza grafica, frame drops, ... a stai ca intereseaza doar atunci cand se lanseaza o noua consola ce se apropie cu grafica de PC.

    Mai primesti un thanks de la mine ... asa sa se oftice anumite persoane.

  11. #2651 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post

    Lasa comparatiile de genul asta, ca nu-ti ies. Poate doar daca ai compara o masina cu un motor dus la extrem cu... o masina americana, eventual de 3 tone.
    vrei putin de offtopic ?

    328i x-drive

    1997 cm3
    245 hp
    0-100 5,7s
    consum nesimtit de mic.
    5.5L / -L / 9.0L / 6.8L

    iar cu un simplu soft treaba se schimba total, puterea ajungand la 295cai

    M3 e92
    4.0i v8
    414hp
    0-100 4.8s
    consum
    17.9 l./100 km / extra urban 9.2 l./100 km / combined 12.4 l./100 km.

    sa mai vorbim de taxe ?

    in fine , eu am incheiat cu offtopicul.

  12. #2652 SP
    Member Buyk's Avatar

    Arrow

    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    Dar observa cineva diferente dintre jocurile de PC si cele de consola? Bagi bani intr-un PC ca sa nu ai framedrops, ca sa rulezi jocurile la o rezolutie decenta, ca sa ai multe detalii si efecte in plus. Daca nu te intereseaza toate astea te poti juca fara probleme si pe configuratii destul de vechi, doar ca te joci la nivel de consola (asta insemnand in prezent: rezolutie mica, framedrops, calitate grafica mai slaba).
    .
    Am vazut eu bani bagati in pc si aveau frame-drops in AC III cu 3gb placa video , in fine nu asta este ideea principla ,ideea este ca daca stai la distanta de 1 metru fata de un monitor / 2 metri fata de un tv iti garantez eu ca se vede super ok , chiar daca ai rezolutie de 720p pe o consola si oricum in esenta grafica nu este cea mai importanta la un joc , prefer un feeling bun si un story-line bine pus la punct , nu un gameplay de 4 ore si cam atat ! Sunt sigur ca mereu vor fi portate prost pe pc jocurile chiar daca arhitectura de next-gen al consolelor sunt de x86 , insasi ubisoft a recunoscut ca se axeaza pe console mai mult. Concluzia este urmatoarea , nu puterea inseamna totul , ci OPTIMIZAREA , iar feelingul pe care il atingi la console in games , nu il vei obtine niciodata pe un PC , m-am pacalit eu crezand ca il voi obtine.

  13. #2653 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by tudomih View Post
    Toata ideea e legata de optimizare. Variantele pentru PC ale jocurilor vor fi mereu mai prost optimizate, astfel incat sa te determine sa investesti in hardware - daca pierd prin piraterie, macar mai castiga prin achizitii de componente.

    Hai sa n-o dam iar in console vs PC, mie unul imi plac ambele si cand vad cum aruncati cu pietre in PC (sau cum arunca altii cu pietre in "console") imediat tind sa pun o eticheta proasta respectivilor.

    Pe PC jocurile nu-s neaparat prost optimizate, pur si simplu e mai greu sa le faci sa mearga foarte bine pentru ca ai nspe mii de configuratii si in plus ai si setari garla. Pe consola bagi jocul si il pornesti, nu poti seta rezolutie, detalii texturi, detalii poligoane, sunet, etc, etc. Plus ca ai 1 catraliadard de combinatii hardware, procesoare de tot felul, placi video de tot felul, pana si sisteme de operare mai multe.

    Si mai sunt si destui useri care lasa in background tot felul de programe, se porneste sa scaneze antivirusul si apoi poate userul vine aici si se plange ca are ultima placa video si nspe giga de ram si procesor cu 8 nuclee si ca-i sacadeaza jocul cateodata

    Deci pe PC optimizarea ti-o mai faci si tu, nu doar producatorul jocului.

    Eu pe console tind sa-mi iau jocurile exclusive, in rest le iau pt PC, imi place sa stiu ca pot juca in detalii mari si nu in rezolutie mica si cu tetxuri castrate. Dar nu arunc in console, joc Uncharted, Killzone, Gran Turismo, Forza Motorsport, etc. "Fanboy"-ii PC nu joaca asta si e pierderea lor.

    Dar si fanboy-ii console pierd cateodata, weekend-ul trecut am jucat la un prieten Tomb Raider pe un monitor de 30" in 2560x1600 si aproape ca eram gata sa-mi iau si eu un astfel de monitor, se vede bestial in rezolutia aia. Dar astept totusi sa se standardizeze 4K.

    De aia am si zis ca regret ca PS4 e slab (raportat la ce exista acum pe piata PC), asta nu inseamna ca n-o sa-mi iau. O sa-mi iau si o sa joc Killzone si alte jocuri exclusive (sper ca si macar un Uncharted). Dar mi-ar fi placut sa le pot juca in 4K.

  14. #2654 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by erik95 View Post
    doar ca te joci la nivel de consola (asta insemnand in prezent: rezolutie mica, framedrops, calitate grafica mai slaba
    Daca ai pc high-end, asta nu inseamna ca nu intalnesti framedrops. Mai tine si de optimizare.

  15. #2655 SP
    Member MENTATAL0R's Avatar
    Se vede diferenta enorma la grafica pe un pc! Cand am incercat un joc bine optimizat de consola pe pc nu prea mai vroiam sa-l joc pe consola...Ce ar mai fi consolele fara exclusivitati?!

  16. #2656 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by MENTATAL0R View Post
    Se vede diferenta enorma la grafica pe un pc! Cand am incercat un joc bine optimizat de consola pe pc nu prea mai vroiam sa-l joc pe consola...Ce ar mai fi consolele fara exclusivitati?!
    Pentru mine grafica este doar un bonus.Nu cumpar nici un joc pentru grafica sa.Am un PC de gaming (2011 gen) si crede-ma nu m-am jucat nici-un joc mai mult de 1 ora.

    Pentru mine experienta de joc pe PS3 este deasupra oricaror efecte batatoare de ochi.

    PC-ul e PC consola e consola.Poate PC-ul sa aiba 6GB de VRAM pe care nu ii va folosi niciodata la maxim,sau poate sa fie ca la consola.E cat e,dar va fi folosit la max (nu zic chiar de la inceput in primul an).

    ON : Astazi a inceput Comic-Con si dupa spuse jocurile vor fi jucate de pe consola Retail \m/ Sper sa arata ceva care sa imi fure timpul de vizionare

  17. #2657 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Am vazut eu bani bagati in pc si aveau frame-drops in AC III cu 3gb placa video , in fine nu asta este ideea principla ,ideea este ca daca stai la distanta de 1 metru fata de un monitor / 2 metri fata de un tv iti garantez eu ca se vede super ok , chiar daca ai rezolutie de 720p pe o consola si oricum in esenta grafica nu este cea mai importanta la un joc , prefer un feeling bun si un story-line bine pus la punct , nu un gameplay de 4 ore si cam atat ! Sunt sigur ca mereu vor fi portate prost pe pc jocurile chiar daca arhitectura de next-gen al consolelor sunt de x86 , insasi ubisoft a recunoscut ca se axeaza pe console mai mult. Concluzia este urmatoarea , nu puterea inseamna totul , ci OPTIMIZAREA , iar feelingul pe care il atingi la console in games , nu il vei obtine niciodata pe un PC , m-am pacalit eu crezand ca il voi obtine.
    Cred ca s-a inteles gresit. Ma joc pe consola, si imi place sa ma joc pe consola, probabil ca voi lua si un PS4 la un moment dat. Dar prefer sa joc titlurile multiplatform pe PC, din anumite motive. Si da, diferenta e uriasa, chiar daca stai la 3-4m de televizor si 50 cm de monitor.

    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Daca ai pc high-end, asta nu inseamna ca nu intalnesti framedrops. Mai tine si de optimizare.
    Poti avea parte de framedrops, dar una e sa-ti scada framerateul de la 100 la 90, si una e sa-ti scada de la 25 la 15.

    vrei putin de offtopic ?

    328i x-drive

    1997 cm3
    245 hp
    0-100 5,7s
    consum nesimtit de mic.
    5.5L / -L / 9.0L / 6.8L

    iar cu un simplu soft treaba se schimba total, puterea ajungand la 295cai

    M3 e92
    4.0i v8
    414hp
    0-100 4.8s
    consum
    17.9 l./100 km / extra urban 9.2 l./100 km / combined 12.4 l./100 km.

    sa mai vorbim de taxe ?

    in fine , eu am incheiat cu offtopicul.
    Vezi ca ai gresit putin timpii. Diferenta e cam de 1.2s, deci destul de mult (cam ca intre un Veyron si un F430), plus ca E90-ul e destul de vechi. Compara-l eventual cu V8-ul de pe M5/M6.

  18. #2658 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    PlayStation's Bid for Greatness Campaign Tarnished by Cheaters - Push Square

    This is why we can’t have nice things. Sony’s clever Bid for Greatness campaign was accompanied by an appropriately positive response earlier this week. The endeavour – which transforms your earned Trophies into a digital currency – augments you with the ability to compete for various props and items from the platform holder’s recent Greatness Awaits commercial. Unfortunately, it has already been tainted by cheaters.
    The first auction for a Killzone: Shadow Fall outfit ended overnight, and was claimed by Redsoxfan95, who stumped up 1,050 Gold Trophies for the garment. That all sounds fine on paper – until you look at the user’s PlayStation Network profile, and learn that he earned an inhumane 8,290 Trophies in January alone. In fact, YourGamerCards.net shows that the account logged over 7,500 Trophies in a single day. That’s not the handiwork of an honest hunter.
    While it’s very much an underground scene, Trophy hacking is possible using a variety of illegitimate techniques. There are entire forums dedicated to sharing strategies, edited save files, and more. However, while it’s fairly simple to spot offenders on tracking sites such as PSN Profiles, the platform holder hasn’t really taken a particularly strong stance against Trophy cheating up until this point.
    It’s going to be forced to now, though, as a select few threaten to blemish its latest promotional project. Community manager Morgan Haro Tweeted overnight that he will “look into [the issue] with the teams and we will examine”. Perhaps it’s time that the platform holder pulled out its ban hammer, and started wiping out some illicit accounts.

  19. #2659 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Buyk View Post
    ideea este ca daca stai la distanta de 1 metru fata de un monitor / 2 metri fata de un tv iti garantez eu ca se vede super ok , chiar daca ai rezolutie de 720p pe o consola


    chiar asa este , mie nu mi-a venit sa cred prima oara cand am descoperit minunea asta

    ---------- Post added 18-07-2013 at 21:25 ----------

    Quote Originally Posted by erik95 View Post

    Vezi ca ai gresit putin timpii. Diferenta e cam de 1.2s, deci destul de mult (cam ca intre un Veyron si un F430), plus ca E90-ul e destul de vechi. Compara-l eventual cu V8-ul de pe M5/M6.
    n-ai inteles nimic..ti-am aratat ca o masina optimizata de zi cu zi face minuni din putin, acolo este o comparatie exagerata (am comparat o masina normala cu una sport pregatita pt a manca asfaltul) si totusi ce este o secunda in condusul de zi cu zi ? daca ii pui soft sacade oricum si aia..
    in plus , cum sa compari mai clase diferite ? .. am comparat seria 3 ca masina de serie cu ultimul seria 3 din clasa M sport , caci odata cu viitor M nu va mai exista M3 ci M4..

    am zis ca am incheiat dar vad ca ma provoci..banuiam ca ai inteles ideea , in fine.

  20. #2660 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Dar si fanboy-ii console pierd cateodata, weekend-ul trecut am jucat la un prieten Tomb Raider pe un monitor de 30" in 2560x1600 si aproape ca eram gata sa-mi iau si eu un astfel de monitor, se vede bestial in rezolutia aia.
    Funny thing: am un Dell U3011 (care este fix de 30" si rezolutia 2560 x 1600) de vreo 2-3 ani... si cu toate acestea prefer oricand sa ma arunc in fotoliu si sa ma joc pe un 55" in 1280 x 720 (or less) pe consola. Cu PS4 si X1 care vor veni cu totul in 1920 x 1080 deja cred ca-mi vand placa video (pe care am dat cam cat pe un PS4) si spun adio la orice incercare de a mai pune un joc pe PC sau de a mai baga vreun ban in ceva legat de gaming. Amen!

    P.S. 4K pentru gaming or whatever else nu ma va interesa decat de la 60-65" in sus.

    P.P.S. Pe mine ma distreaza cei care n-au ce face si posteaza pe ariile de PS4 si X1 cat de tari sunt PC-urile lor, in timp ce pe ariile de PC bate vantul... Probabil exista o explicatie si acolo nu prea se pot lauda cu PC-ul, ca imediat vine un altul si-i da peste nas cu un PC si mai tare. Ma uitam si pe alte forumuri de gaming PC si ma minunam. Majoritatea discutiilor deja nu mai tineau de jocul in sine, ci de ce setari foloseste fiecare, ce driver, daca are patchul numarul 42, daca are nu stiu ce AMD fix, cate FPS are fiecare s.a.m.d. That's not gaming! That's boring!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4284 Last Post: 31-05-2024, 20:05
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 992 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts