Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 169 of 903 FirstFirst ... 69 119 159 167 168 169 170 171 179 219 269 669 ... LastLast
Results 3,361 to 3,380 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #3361 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Initial n-am vrut sa-ti raspund, dar cum sunt un sarantoc prost nu ma pot abtine...

Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Serios? Tampesc cand aud asa ceva, nu e vorba de bani dar e vorba de spatiu nu? Arunca-ti bibelourile sau bocancii aia vechi si tot ai loc sa pui o consola pe verticala, asta daca nu traiesti in ceva cardbox cumva.
    Si eu tampesc cand citesc cum altii le stiu pe toate. Iti zic doar atat: daca ar fi sa mergem pe logica ta am putea pune intr-o camera TOATE consolele din lume. Pentru ca, exact cum spui tu, mai arunci un bibelou si tot ai loc sa mai pui o consola, nu? Indiferent cat de limitat esti cu spatiul mai poti pune "o consola". Si inca una si tot asa, la infinit, doar nu exista limite, nu?

P.S. Raver te-ai gandit sa-ti scoti linoleul sa ai mai mult loc?
    M-am gandit, dar nu ma lasa mamica. Pacat ca locuim in acelasi oras, aveam impresia ca doar bucurestenii sunt smecheri, vad ca m-am inselat, vad ca si oradenii insulta cu mare placere.

Quote Originally Posted by Buyk View Post
    Sunt atatea posibilitati sa aduca consola in tara , doar suntem in 2013 ... totul este posibil dar ei na sunt mai cu mot , vor sa comande direct de la Sony , de parca nu ar putea comanda din UK sau Germania ...dar fie ! Daca ar fi facut tot posibilul cum au spus ei , erau baieti destepti si nu apela la scuza cu Sony !
    Sunt cateva "mici" probleme cu adusul de afara prin intermediar.
    1. Pretul. Banuiesc ca Sony da consola la un furnizor la un anumit pret si furnizorul isi poate pune un adaus ca sa ajunga la pretul recomandat, adica in tara noastra 1800 lei. Si mai banuiesc ca furnizorul din afara isi pune adaus inainte sa o "vanda" catre Altex. Si atunci Altex trebuie sa vanda cu adaus zero (sau chiar pe pierdere sau cu profit neglijabil, e tot pe acolo).

Sau poate sa o vanda la un pret mai mare. Dar stai, nu poate, ca precomanda garanteaza pretul, nu? Sigur, Altex poate incerca sa vanda in pierdere pentru a-si mentine imaginea de magazin serios, dar intervine problema 2: disponibilitatea.

Se stie ca sunt sanse mari ca la inceput vor fi prea putine console PS4 disponibile raprortat la cerere si magazinele de afara vor incerca sa onoreze precomenzile (poate unele platite integral), deci nu vor mai ramane console ca sa fie vandute spre alti "retaileri" din Romania.

2. #3362 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    avand clar numarul de console deja precomandate (chiar si platite) ma gandesc ca nu-i atat de greu sa fabrici consolele in China..totusi , vorbim de ceva de aproape 100cm/20cm produs in China, nu de o masina auto.
    la cum ii stim pe chinezi cred ca pot fabrica 1 miliard de console in 1-2 luni fara probleme..ori precomenzile parca se invart pe la 1 milion si ceva
    singura problema este de soft, daca softul nu este deja gata, insa fabricarea propriu zisa ...

3. #3363 SP
    Member bartonn's Avatar
    Sa inteleg ca poti face pre-order la zavvi si sa trimita in Romania?
    Attached Images Attached Images ps4-preorder.jpg

4. #3364 SP
    Quote Originally Posted by poiuyt View Post
    avand clar numarul de console deja precomandate (chiar si platite) ma gandesc ca nu-i atat de greu sa fabrici consolele in China..totusi , vorbim de ceva de aproape 100cm/20cm produs in China, nu de o masina auto.
    la cum ii stim pe chinezi cred ca pot fabrica 1 miliard de console in 1-2 luni fara probleme.
    Sincer nu-s deloc priceput in domeniul asta (al fabricarii de console), dar banuiesc ca e un "pic" mai complicat decat sa bagi o placa de baza intr-o carcasa. E posibil sa scoata chinezii 1 miliard de console in 2 luni, dar atunci e la fel de posibil ca RROD-ul XBOX360-ului din prima serie sa fie o problema minora cand s-ar discuta despre PS4... Consolele alea au nevoie si de un pic de testare.

In plus am o vaga impresie ca productia in masa n-a inceput de mult timp. Asamblare, testare, impachetare, transport spre magazine, etc - astea cer timp.

5. #3365 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Where are the chineze ppl when we need them?!

6. #3366 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Caponescu View Post
    La asta ma refeream, scuze daca s-a inteles gresit.
    Sony's PS4 Team Makes Disabled Fan's Day

7. #3367 SP
    Junior Member Tzeb's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Consolele alea au nevoie si de un pic de testare.
    N-are nicio treaba testarea. Aia dureaza cateva secunde dupa ce toate piesele sunt "sudate" pe placa de baza.

Problema vine de la suppliers. In fabrica/fabricile unde se asambleaza consola nu se face si procesorul! In cazul asta e vina AMD (sau a alor firme ce fac diverse altele) nu pot livra un numar suficent de piese in timp util. Chinezii ar putea asambla mai multe, dar tre' sa aibe si ce asambla...

Dupa ce scapa de valul de entuziasm de ~2 luni de la lansare, sunt sigur ca liniile de productie o sa fie optimizate astfel incat oricine vrea un ps4 sa-l poata cumpara fara sa astepte vreo zi dupa el.

8. #3368 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Si eu tampesc cand citesc cum altii le stiu pe toate. Iti zic doar atat: daca ar fi sa mergem pe logica ta am putea pune intr-o camera TOATE consolele din lume. Pentru ca, exact cum spui tu, mai arunci un bibelou si tot ai loc sa mai pui o consola, nu? Indiferent cat de limitat esti cu spatiul mai poti pune "o consola". Si inca una si tot asa, la infinit, doar nu exista limite, nu?
    Hai ca acum sunt in toane bune si chiar nu vreau sa fiu ostil doar ca nu era vorba de toate consolele din lume, era vorba doar de o consola de care ziceai ca te-ai fi lipsit pt spatiu.

Nu am nimic personal cu tine doar ca imi suna putin aiurea afirmatia ta, te rog sa ma scuzi.

9. #3369 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    PS4 sold-out in Franta pentru anul 2013 :

PS4 : Pre-orders are full for 2013

Websites Micromania and Fnac warn players that all PlayStation 4 have been sold for this season. Pre-orders are still open, but the machines ordered after October 1 will be delivered at the end of January 2013. [Certainly a typo, must be January 2014]

In September, Jack Tretton , the boss of Sony America wanted to be reassuring , indicating that the machines were kept in stock to meet demand, especially among players who have not pre-ordered their consoles. It is therefore possible that the shops are still supplied on the day, on November 29 in France .

For its part, the Xbox One suffers no similar problem and it seems possible to get the console without much difficulty on launch day, set for November 22.
    Sursa : PS4 : Les précommandes sont pleines pour 2013 - Actualités - 07/10/2013 - JeuxVideo.com

10. #3370 SP
    Member palflo's Avatar
    PC GARAGE :Ridicare de la sediu: marti, 3 decembrie, dupa pregatirea comenzii, pana la ora 20:00
    Livrare gratuita prin curierat rapid in Bucuresti: ajunge miercuri, 4 decembrie

11. #3371 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Quote Originally Posted by beugen2001 View Post
    Daca upgradabila inseamna PC like atunci no thanks chiar nu vreau sa investesc cate 13 mil de la an la an intr-o placa video "medie",mie imi plac lucrurile cum sunt acuma fiecare cu ale lui.
    Pai nu, ideea ar fi sa NU fie un PC. Sau, poate sa fie un PC ca arhitectura, nu ca functionalitate. In prezent PC-ul este un Jack-of-all-trades. Trebuie sa poata rula toate softurile si plug-in-urile non Apple OS. Sau chiar si pe alea daca se poate. Si trebuie sa fie compatibil instructiuni Direct X. Dar si Open GL. Acrobat. Flash. Silverlight. CAD. Office. Compatibil baze de date. Etc. Samd.

Ideea era ca acea platforma ideala sa fie gandita EXCLUSIV pentru jocuri. Ar putea fi si Media Center? Ok, de ce nu. Insa fara resurse gandite si alocate acestor functionalitati. In acest caz, cu o arhitectura gandita doar cu asa ceva in minte, un upgrade (sau o componenta hardware alternativa) nu ar trebui sa aiba pretul unei componente omoloage dintr-un PC conventional. Si nici varietatea acestor componente n-ar trebui sa fie extrem de mare. Sa spunem ca necesitatea unui upgrade ar trebui sa suporte, in principiu, cat mai multe periferice de gaming si upgradeuri de "putere" atunci cand optimizarea software nu ar mai fi suficienta (sa spunem memorie suplimentara si/ sau gpu).

Oricum ar fi acea platforma, nu va putea fi fara moarte, pentru ca nu exista niciun sistem care sa fie atat de flexibil incat sa-l poti pastra la nesfarsit functional doar inlocuindu-i anumite componente. Spre exemplu, vei adauga memorie dar la un moment dat controllerul de memorie nu va permite bandwidth suficient pentru noile module mai rapide.

Ma opresc aici, pentru ca-i thread de PS4 . Eu unul inca visez la o platforma All Stars, unde marii producatori si inovatori sa-si aduca aportul. Si, ca tot veni vorba de PlayStation, toata lumea vorbea despre arhitectura dificila si rigida a PS3-ului. Cum se face ca jucaria in chestiune suporta cele mai performante flight stick-uri construite pentru PC?

12. #3372 SP
    doar ca nu era vorba de toate consolele din lume, era vorba doar de o consola de care ziceai ca te-ai fi lipsit pt spatiu.
    Da, dar prin exemplul meu ti-am aratat unde gresesti: "doar" consola aia poate fi picatura care umple paharul, incearca sa intelegi ca nu suntem la fel, uita-te pe youtube la colectionari si o sa vezi ca la un moment dat e greu sa mai "stocheze" in colectie un singur DVD. Cam asa e si la mine in camera, din cauza ca am prea multe console, jocuri, placi video si alte "chestii" efectiv s-a umplut.

Nu am nimic personal cu tine doar ca imi suna putin aiurea afirmatia ta, te rog sa ma scuzi.
    Daca nu bagai in discutie bocancii si linoleul te credeam, insa asa da-mi voie sa fiu reticent si sa cred in continuare ca intentia ta a fost sa jignesti. Asta e, am terminat si eu offtopic-ul.

Quote Originally Posted by palflo View Post
    PC GARAGE :Ridicare de la sediu: marti, 3 decembrie, dupa pregatirea comenzii, pana la ora 20:00
    Livrare gratuita prin curierat rapid in Bucuresti: ajunge miercuri, 4 decembrie
    Sa vedem, din ce am observat pe celalalt thread Altex si emag o sa cam dea fail pe partea asta a precomenzilor. Ar fi tare sa onoreze PC Garage comenzile, poti da mai multe detalii? La ce pret e facuta precomanda?

13. #3373 SP
    Member palflo's Avatar
    1751 ron ca a fost reducere pana azi

14. #3374 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Nu stiu daca s-a mai discutat/anuntat dar eu tocmai am aflat ca "PS4 will have no HDCP for games - Shuhei Yoshida (President of Worldwide Studios, Sony Computer Entertainment) said so". O chestie si o veste SUPER (mai ales pt. cei care facem streaming). Hai ca pt. filme si show-uri tv, inteleg, dar pt. jocuri? Come on... (ps3 i'm talking about you)

E bine ca nu mai trebuie sa-mi cumpar chestii extra

15. #3375 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Nu stiu daca s-a mai discutat/anuntat dar eu tocmai am aflat ca "PS4 will have no HDCP for games - Shuhei Yoshida (President of Worldwide Studios, Sony Computer Entertainment) said so". O chestie si o veste SUPER (mai ales pt. cei care facem streaming). Hai ca pt. filme si show-uri tv, inteleg, dar pt. jocuri? Come on... (ps3 i'm talking about you)

E bine ca nu mai trebuie sa-mi cumpar chestii extra
    Eu stiam ca nu e day one.. o sa fie CANDVA facut un update.

16. #3376 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Nu stiu daca s-a mai discutat/anuntat dar eu tocmai am aflat ca "PS4 will have no HDCP for games - Shuhei Yoshida (President of Worldwide Studios, Sony Computer Entertainment) said so". O chestie si o veste SUPER (mai ales pt. cei care facem streaming).
    Ar fi fost si culmea sa mai aiba HDCP cand oricum face streaming, recording si sharing oficial. Ideea de HDCP era pentru protectie, acum nu mai are sens. Ma distra ca prezentau cei de la Microsoft ca poti sa-ti conectezi PS4-ul prin Xbox One. In felul asta vei avea o consola adevarata si o chestie cu functii de TV si poti sa faci switch intre ele (ah ce evil am fost)

17. #3377 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Mai nebunilor, mai sunt 7 saptamani si 2 zile pana punem mana pe PS4 !!! Daaaym!! Abia astept, voi ce faceti in weekend-ul ala? Eu ma derbedesc cu Watch Dogs si Killzone SF. Direct de la munca sar in masina sa-mi ridic jucaria!!!
    Also cred ca astea 2 sunt ultimele jocuri retail pe care o sa le cumpar pe next gen. De acum incolo voi incerca download, dar sper sa fie rezonabili si sa scada pretul.

18. #3378 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Enthroll: noi nu suntem (sau cel putin eu) atat de entuziasti... si nici atat de siguri de livrarea consolei. Prin urmare, pana nu vad si eu consola, nu ma pot bucura asa mult precum o faci tu

Dar tu cum de esti atat de sigur? O iei de afara?

19. #3379 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    Nici revelionul nu vine in 7 saptamani
    Cu putin noroc vine in 17 sapt. nu 7

20. #3380 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Enthroll: noi nu suntem (sau cel putin eu) atat de entuziasti... si nici atat de siguri de livrarea consolei. Prin urmare, pana nu vad si eu consola, nu ma pot bucura asa mult precum o faci tu

Dar tu cum de esti atat de sigur? O iei de afara?
    Daca calculez bine iese data de 29 Noiembrie.Poate inca nu a vazut inscrisul pe emag/postul din thread.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.