Da l-au programat în martie![]()
Urmatoarea imagine poate speria,dar sa nu va fie frica.
PS4 afiseaza RLOD (Red Line of Death) in Spania la o expozitie.Consola era inchisa intr-o cutie de plastic fara oricii,iar dupa ce au deschis cutia eroarea a disparut in 2 secunde si totul a revenit la normal.Personal cred ca in interiorul cutiei s-a creat o temperatura mare din cauza lipsei de ventilatie,lucru care nu se va intampla in cazuri normale (cine va tine consola in cutie
TLDR : Consola era inchisa si nu avea orificii pentru ventilatie.
EDIT : Mentionez sa va zic ca PS4 va avea ventilator stepless (va adapta viteza treptat nu ca PS3 care dintr-odata mergea la viteza mare)
LOL,si pe Reddit vorbesc despre lipsa ventilatiei.Apropo,consola in momentul in care s-a supraincalzit a afisat Continue? pe monitor.
Eu ma refeream la livrare efectiva a consolei catre client. Nu sunt de la relatii clienti.
este gratis Warframe de ps4 jocul full pe Sony
Entertainment
Network la precomanda intrati si bagatil in lista eu l-am luat
Deci pana la urma va fii posibil sa ne creem un cont de psn de uk si sa cumparam subscription de uk pentru playstation+ pentru a juca multiplayer jocurile? Ca as dori sa fac si eu o precomanda la pcgarage dar vreau sa fiu 100% sigur ca voi putea juca online orice joc, tinand cont de ce ati spus prin paginile anterioare ca momentan in romania nu exista store si ca ar fii o problema cu ps+ la noi.
da vei putea juca online iti faci cont pe uk sau pe us cumperi ps plus si o sa ai acces la ps store
---------- Post added 16-10-2013 at 10:12 ----------
este pe contul de usa jocul
---------- Post added 16-10-2013 at 10:15 ----------
eu l-am luat acum 10 min cost 0 usd am dat add la el si cand va veni ps4 dam direct download si avem jocul la fel sa face-ti si cu celelalte jocuri free de ps4 ex. drive club etc. in cazul in care nu pune-ti mana anul asta pe consola ps4 ca sa nu pierdeti jocurile free
Si la creearea unui cont de psn pe uk sau us imi cere si detalii legate de adresa? Sau pur si simplu imi voi face un cont de psn la alegere uk, us cu nume mail password?
De preferat sa aleg este UK? Sau US?
Si inca o intrebare. Subscriptionurile de ps+ 1year le voi cumpara dintr-un magazin ceva neaparat(ex gamesline.ro,ebay) sau voi putea sa ma conectez pe psn din ps4 si sa cumpar cu cardul direct?
@zicu111 Iti trebuie adresa la crearea contului (adresa de hotel).Card sa nu atasezi ca vei ramane fara (cont UK/US + card de RO).Cel mai bine e sa cumperi carduri PSN (se pot gasi pe forum - iPaul are de vanzare pentru US si RobertDinu pentru UK).
EDIT : Clip de 1 oracu interfata PS4
Am inteles. Multumesc pentru informatii, dar nu prea stiam care e treaba cu psn, ps+ pentru ca de 5 ani am un x360 si am jucat doar offline mode.
Aveti mai jos lista cu primele 9 jocuri gratuite pt PS4:
http://www.officialplaystationmagazi...ree-ps4-games/
1. Warframe
2. Planetside 2
3. DC Universe Online
4. War Thunder
5. Blacklight Retribution
6. DriveClub
7. Don't Starve
8. Secret Ponchos
9. Outlast
Bookmarks