Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 172 of 903 FirstFirst ... 72 122 162 170 171 172 173 174 182 222 272 672 ... LastLast
Results 3,421 to 3,440 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #3421 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Da l-au programat în martie

2. #3422 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar

3. #3423 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Urmatoarea imagine poate speria,dar sa nu va fie frica.

PS4 afiseaza RLOD (Red Line of Death) in Spania la o expozitie.Consola era inchisa intr-o cutie de plastic fara oricii,iar dupa ce au deschis cutia eroarea a disparut in 2 secunde si totul a revenit la normal.Personal cred ca in interiorul cutiei s-a creat o temperatura mare din cauza lipsei de ventilatie,lucru care nu se va intampla in cazuri normale (cine va tine consola in cutie

TLDR : Consola era inchisa si nu avea orificii pentru ventilatie.

EDIT : Mentionez sa va zic ca PS4 va avea ventilator stepless (va adapta viteza treptat nu ca PS3 care dintr-odata mergea la viteza mare)

LOL,si pe Reddit vorbesc despre lipsa ventilatiei.Apropo,consola in momentul in care s-a supraincalzit a afisat Continue? pe monitor.
    Attached Images Attached Images image.jpg

4. #3424 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Pt RO, faceti precomanda PS4 la PCGarage.
    I say no more. Va rog fara trolisme, etc...

5. #3425 SP
    Senior Member Tekken's Avatar

6. #3426 SP
    Member LordKratos's Avatar
    Ma omoara asteptarea. PS4 acum

7. #3427 SP
    Senior Member Se7en Fury's Avatar
    Quote Originally Posted by LordKratos View Post
    Ma omoara asteptarea. PS4 acum
    Cred că toată lumea se simte aşa, eu unul abea,aştept să bag ca nebuni pe BF4.

8. #3428 SP
    Member chesterb's Avatar
    Am dat comandă de Duminică și nu m-a sunat nimeni încă.

9. #3429 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Eu ma refeream la livrare efectiva a consolei catre client. Nu sunt de la relatii clienti.

10. #3430 SP
    Senior Member iPaul's Avatar

11. #3431 SP
    Member palflo's Avatar
    este gratis Warframe de ps4 jocul full pe Sony
    Entertainment
    Network la precomanda intrati si bagatil in lista eu l-am luat

12. #3432 SP
    Member Quasivasi's Avatar
    Quote Originally Posted by palflo View Post
    este gratis Warframe de ps4 jocul full pe Sony
    Entertainment
    Network la precomanda intrati si bagatil in lista eu l-am luat
    Nu gasesc...

13. #3433 SP
    Junior Member zicu111's Avatar
    Deci pana la urma va fii posibil sa ne creem un cont de psn de uk si sa cumparam subscription de uk pentru playstation+ pentru a juca multiplayer jocurile? Ca as dori sa fac si eu o precomanda la pcgarage dar vreau sa fiu 100% sigur ca voi putea juca online orice joc, tinand cont de ce ati spus prin paginile anterioare ca momentan in romania nu exista store si ca ar fii o problema cu ps+ la noi.

14. #3434 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by zicu111 View Post
    Deci pana la urma va fii posibil sa ne creem un cont de psn de uk si sa cumparam subscription de uk pentru playstation+ pentru a juca multiplayer jocurile? Ca as dori sa fac si eu o precomanda la pcgarage dar vreau sa fiu 100% sigur ca voi putea juca online orice joc, tinand cont de ce ati spus prin paginile anterioare ca momentan in romania nu exista store si ca ar fii o problema cu ps+ la noi.
    O sa fie ca si pana acum doar ca iti trebuie PS+ pentru MP.
    Deci daca merge PS+ in Romania (cu cont de UK) o sa mearga si MP.

15. #3435 SP
    Member palflo's Avatar
    da vei putea juca online iti faci cont pe uk sau pe us cumperi ps plus si o sa ai acces la ps store

---------- Post added 16-10-2013 at 10:12 ----------

Quote Originally Posted by gugukalimero View Post
    Nu gasesc...
    este pe contul de usa jocul

---------- Post added 16-10-2013 at 10:15 ----------

eu l-am luat acum 10 min cost 0 usd am dat add la el si cand va veni ps4 dam direct download si avem jocul la fel sa face-ti si cu celelalte jocuri free de ps4 ex. drive club etc. in cazul in care nu pune-ti mana anul asta pe consola ps4 ca sa nu pierdeti jocurile free

16. #3436 SP
    Si la creearea unui cont de psn pe uk sau us imi cere si detalii legate de adresa? Sau pur si simplu imi voi face un cont de psn la alegere uk, us cu nume mail password?
    De preferat sa aleg este UK? Sau US?
    Si inca o intrebare. Subscriptionurile de ps+ 1year le voi cumpara dintr-un magazin ceva neaparat(ex gamesline.ro,ebay) sau voi putea sa ma conectez pe psn din ps4 si sa cumpar cu cardul direct?

17. #3437 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    @zicu111 Iti trebuie adresa la crearea contului (adresa de hotel ).Card sa nu atasezi ca vei ramane fara (cont UK/US + card de RO).Cel mai bine e sa cumperi carduri PSN (se pot gasi pe forum - iPaul are de vanzare pentru US si RobertDinu pentru UK).

EDIT : Clip de 1 ora cu interfata PS4

18. #3438 SP
    Am inteles. Multumesc pentru informatii, dar nu prea stiam care e treaba cu psn, ps+ pentru ca de 5 ani am un x360 si am jucat doar offline mode.

19. #3439 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Quote Originally Posted by zicu111 View Post
    Si la creearea unui cont de psn pe uk sau us imi cere si detalii legate de adresa? Sau pur si simplu imi voi face un cont de psn la alegere uk, us cu nume mail password?
    De preferat sa aleg este UK? Sau US?
    Si inca o intrebare. Subscriptionurile de ps+ 1year le voi cumpara dintr-un magazin ceva neaparat(ex gamesline.ro,ebay) sau voi putea sa ma conectez pe psn din ps4 si sa cumpar cu cardul direct?
    In US si UK difera jocurile care le primesti pe PS+.
    Pana acum in UK s-au dat cele mai bune jocuri si daca ai cont european n-o sa ai probleme cu online-ul daca iti iei jocuri din Europa.
    Deci UK ar fi cea mai buna alegere.

20. #3440 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Aveti mai jos lista cu primele 9 jocuri gratuite pt PS4:
    http://www.officialplaystationmagazi...ree-ps4-games/

1. Warframe
    2. Planetside 2
    3. DC Universe Online
    4. War Thunder
    5. Blacklight Retribution
    6. DriveClub
    7. Don't Starve
    8. Secret Ponchos
    9. Outlast

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.