Noi jocuri pentru PS4 vor fi disponibile la precomanda pe PS Store US incepand cu noaptea asta: Pre-order PS4′s Biggest Games Today – PlayStation.Blog
https://store.sonyentertainmentnetwo...9_PS4PREORDERS
Game Title Pre-order Bonus Killzone Shadow Fall The Shadow Pack Call of Duty: Ghosts Free Fall Map Call of Duty: Ghosts Digital Hardened Edition Free Fall Map Assassin’s Creed IV Black Flag Exclusive Aveline Figurehead Assassin’s Creed IV Black Flag Gold Edition Exclusive Aveline Figurehead Battlefield 4 China Rising Expansion
De asemenea, nu uitati de promotia prin care primiti 10$ inapoi la fiecare 50$ cheltuiti pe Store: PSN Sale: Get $10 for Every $50 Spent, New Day 1 Digital Pre-orders – PlayStation.Blog. Mai este valabila pana pe 29 octombrie.
Console PS4 500 Go Noire + Killzone : Shadow Fall + Caméra PS4 + 2ème Manette PS4 Dual Shock: Amazon.fr: Jeux vid�o
Informations concernant la date de livraison de votre console
Pour toute commande ayant été effectuée avant le 14 octobre 2013 inclus, la livraison est garantie pour le jour de la sortie. Pour toute commande passée à partir du 15 octobre, la livraison est garantie en janvier 2014. La date de livraison exacte vous sera communiquée par email dès que possible. Pour en savoir plus sur la console PS4, rendez-vous sur notre boutique dédiée PS4.
Informații cu privire la data de livrare a consolei
Pentru comenzile care au fost făcute înainte de 14 octombrie 2013 inclusiv, livrare este garantată în ziua de lansare. Pentru toate comenzile de la 15 octombrie, livrare este garantat în ianuarie 2014. Data exactă de livrare va fi anunțat prin e-mail cât mai curând posibil. Pentru a afla mai multe despre consola PS4, du-te la magazinul nostru dedicat PS4.
@beugen2001 SI EUUUU!!!Stie cineva un site de unde pot sa fac precomanda la DS4 Magma Red?
o avem consola anul asta de pe shopto
---------- Post added 23-10-2013 at 14:57 ----------
cine are precomanda la ps4 pe amazon co.uk inainte de 6 august si vrea sa renunte la ea sunt eu interesat ms.
L-am vazut din nou, insa nu am reusit sa-l filmez.Este reclama pentru Fifa 14/UEFA Champions League.Tine max 10 secunde,doi copii joaca si arata DS4.Dupa care zice ca Playstation este sponsor oficial al UEFA Champions League.
Bookmarks