Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 186 of 903 FirstFirst ... 86 136 176 184 185 186 187 188 196 236 286 686 ... LastLast
Results 3,701 to 3,720 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #3701 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Vad ca au aparut ceva comparatii intre PS4 si One in Battlefield 4 AICI. Problema cu " jaggies" de pe One o sa fie prezenta pe multe jocuri de acum inainte. Am vazut si eu cateva jocuri de One si nici unul nu avea antialiasing. Si din cate am inteles nici nu vor avea.

2. #3702 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Discurile de PS4 au spatele gri/negru (daca imi aduc bine aminte si jocurile de PS1 aveau sparele negru,de PS2 nu stiu ca nu am avut):

Mie mi se pare ca ar avea aceeasi culoare ca cele de PS3. Probabil pare negru din cauza iluminarii.

Eu ma bucur mai mult ca au pastrat marimea carcasei. O sa arate bine in raft langa jocurile de PS3. Pacat totusi ca nu mai sunt manuale.

3. #3703 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    Vad ca au aparut ceva comparatii intre PS4 si One in Battlefield 4 AICI. Problema cu " jaggies" de pe One o sa fie prezenta pe multe jocuri de acum inainte. Am vazut si eu cateva jocuri de One si nici unul nu avea antialiasing. Si din cate am inteles nici nu vor avea.
    Si ca sa ascunda calitatea grafica jalnica au apelat la tertipuri de 2 lei gen suprasaturarea de culori, crushed blacks, sharpening la maxim si a iesit ceea ce vedeti.

4. #3704 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Ieri am intrebat pe FaceBook pe cei de la MG cand vor avea controllere DS4 "Magma Red",si azi mi-au raspuns.

La ce pret vor fi? Pe site cel negru este 199RON,dar altundeva ii 269RON...
    Attached Images Attached Images image.jpg

5. #3705 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by bubli-789AD View Post
    Cu antialiasingul acela arata mult mai bine pe PS4 fata de X1, dar... desi n-as vrea sa pun paie pe foc... mi se pare al naibii de blur-uit totul pe PS4.

Chestia cu "crushed blacks" pare a fi din setarile TV-ului (e off-screen shot after all). Imi ia 10 secunde sa setez TV-ul incat sa-mi iasa imaginile ca in acele screenshot-uri, si pe PS3 si pe Xbox 360.

Daca problema cu limited rgb, black crush si sharpening-ul se poate rezolva din setari, treaba aia cu blur-ul in draci nu cred ca se poate. Just saying...

P.S. Sa speram ca nu incepe iar un "console wars"
    Attached Images Attached Images ps4_vs_x1_1.gif ps4_vs_x1_2.gif ps4_vs_x1_3.gif ps4_vs_x1_4.gif ps4_vs_x1_5.gif

6. #3706 SP
    @MonkY: Imaginile nu sunt off-screen. Videourile au fost inregistrate de pe devkituri, ce permit inregistrarea direct-feed prin HDMI.

Din cate am inteles acel filtru de sharpening este aplicat automat de consola si nu poate fi remediat din televizor. Cat despre crushed blacks cica ar fi din cauza aparatelor utilizate pentru inregistrare de catre Digital Foundry. Cel putin asta a declarat cineva care lucreaza acolo: NeoGAF - View Single Post - DF/JF: Battlefield 4 PS4 vs XB1 videos/screens (900p PS4, 720p XB1)

The issue here is simple; Tom had a limited amount of time to capture this stuff and was not able to do so in a normal environment. If mistakes were made normally, it would be easy to go back and correct, but with the way this worked, it wasn't really possible.

Why so different? DF uses their own hardware for capturing while DICE were handing out Elgato boxes to everyone else. The DF hardware is actually much more capable but it works differently and, without the experience of working with these new consoles, I can see a situation where settings were dialed in wrong.

JF used what DICE provided and probably didn't even attempt to change any settings which, in this case, turned out to be for the best.
    Se vede diferenta in poza de mai jos.

Si eu am observat blur-ul de pe PS4. Cauza ar fi calitatea mai slaba a upscalerului software. In miscare nu e asa rau.
    Attached Images Attached Images ms3gdy6.jpg

7. #3707 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    Am gasit o imagine care surprinde mai bine diferenta intre cele doua console
    Attached Images Attached Images sitwzvo.png

8. #3708 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Mda ia cititi aici : DF/JF: Battlefield 4 PS4 vs XB1 videos/screens (900p PS4, 720p XB1) - NeoGAF

LA: Scuze nu am vazut ca deja postase Renegade.

9. #3709 SP
    O alta comparatie in care asupra pozei cu versiunea de PS4 a fost aplicat acelasi filtru de sharpening ca pe XBO:

http://abload.de/img/i3uk6taw6tdxd8fonn.gif

Nu mai pare asa blurat, nu?
    Attached Images Attached Images i3uk6taw6tdxd.png bf4_xo_005.bmp.jpg

10. #3710 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    Nu mai pare asa blurat, nu?
    Acum stam sa facem filtre in Photoshop (am vazut si eu pe threadul de pe Neogaf ca e la moda), ca sa vedem care da mai bine? Ori se face compare cu aceleasi jucarii si aceeasi compresie si setari, ori mai bine sa ne lase...

Oricum, vai de next-genul lor... ramane sa vedem live ce si cum, dar am un feeling ca la generatia asta nu prea vom mai vorbi prea mult despre grafica. Ceea ce pe mine nu ma deranjeaza. Sper sa se intoarca la gameplay, original story, new IP's & stuff... Cine vrea doar grafica, isi ia super PC si gata.

11. #3711 SP
    Member MSlv's Avatar
    daca va uitati bine la comparatia x1/ps4/PC de pe eurogamer in anumite imagini xbone se vede mai "clar" chiar si decat varianta PC

12. #3712 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Acum stam sa facem filtre in Photoshop (am vazut si eu pe threadul de pe Neogaf ca e la moda), ca sa vedem care da mai bine? Ori se face compare cu aceleasi jucarii si aceeasi compresie si setari, ori mai bine sa ne lase...

Oricum, vai de next-genul lor... ramane sa vedem live ce si cum, dar am un feeling ca la generatia asta nu prea vom mai vorbi prea mult despre grafica. Ceea ce pe mine nu ma deranjeaza. Sper sa se intoarca la gameplay, original story, new IP's & stuff... Cine vrea doar grafica, isi ia super PC si gata.
    Ai dreptate MonkYSi pe mine ma intereseaza mai mult new ip's , better story si better gameplayEu si acum am destule jocuri pe ps3(30+ backlog)Pentru mine o grafica buna este suficient

13. #3713 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Uitati-va la filmuletele de multiplayer cu gameplay pe PS4 - jocul arata absolut incredibil si 100% il voi cumpara, desi nu eram deloc interesat pana azi!!

http://www.consolegames.ro/forum/f60...ml#post1051730

Se poate alege rezolutia 1440P la acestea, inca n-am mai vazut optiunea asta pe youtube...

14. #3714 SP
    Am pus comparatia pentru a arata ca se poate reduce blurul marind sharpnessul, ceea ce se poate face cu usurinta din setarile TV-ului. Optiune pentru anti-aliasing nu am vazut sa aiba vreun televizor.

Comparatia pe care o doresti tu nu se poate face pentru ca, asa ti-am scris si mai sus, versiunea de Xbox One are din fabrica aplicat acel filtru de sharpening pentru a mai masca din probleme (cel putin eu asa am inteles). Astfel, pentru a putea face o comparatie corecta, trebuie sa aplicam aceleasi filtre si pozelor cu versiune de PS4 in Photoshop.

15. #3715 SP
    Senior Member Khufu's Avatar

Cu totii ne dorim jocuri noi cu poveste, immersion and all that, dar sa nu acceptam chiar orice care ne este vandut ca next gen si de fapt este un fel de current gen 2.0. Ne multumim cu putin pentru banii pe care ii dam si gogosile care ni se vand. Grafica nu este totul, dar sunt ferm convins ca orice gamer de consola ar dori sa aiba si o grafica pe masura. Suntem in 2014 aproape, tehnologia avanseaza rapid, there's no excuse for Sony & Microsoft.

16. #3716 SP
    Junior Member cata10's Avatar
    Banuiesc ca inca nu puteam trage o concluzie acum, mai trebuie sa vedem si alte jocuri pe ambele console... Mie unul imi place parca mai mult cum se vede pe xbox , parca e mai clar , mai luminos. Oricum nici nu prea ma pricep eu la detaliile astea... pana la urma pe mine ma intereseaza care este mai performant si din primul ''versus'' dintre cele 2 console cam toti zic ca PS4 ar avea un plus datorita rezolutiei si a frameratului mai mare. Inca odata nu ma pricep vorbesc si eu din ce am citit pe alte forumuri si de la prieteni, Acum nu stiu ce sa zic ... :=? mai astept si alte jocuri sa vedem diferenta.
    Voi ce ziceti?

17. #3717 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Se poate downloada System Software 1.5

Update - 308MB

Recovery - 859MB

18. #3718 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by cata10 View Post
    Voi ce ziceti?
    Eu am preorder la amandoua... chestia asta PS4 vs X1 ma oboseste la maxim... Am pus bani deoparte de mai bine de 6 luni, si sper sa ma bucur de ceea ce ofera bun fiecare. Din pacate, vad ca se repeta aceeasi poveste ca si la PS3 vs X360... a inceput lumea sa verifice imagini blurate, sa dea sharpening in Photoshop... aproape ca nu mai citesti nicaieri chestii gen "BAI, TU STII CUM E GAMEPLAY-UL? INCREDIBIL FRATE!" urmat de clasicul "BAI ESTI NEBUN?". In schimb, a inceput polologhia cu "Bruce Lee il bate pe Jackie Chan" care pe mine ma plictiseste enorm in ultima vreme.

Atata timp cat PS4 nu are jocuri precum Dead Rising 3, Forza Motorsport 5 & Co., in mintea mea PS4 a pierdut. La fel cum X1 nu are jocuri precum DriveClub, Killzone & Co., si prin urmare a pierdut. Pentru mine e un efort imens sa achizitionez ambele console (asa cum presupun ca e pt. majoritatea din voi). Dar macar, ma voi bucura de ce are mai bun fiecare... si daca luate separat, fiecare imi da feelingul ca a pierdut ceva, impreuna eu zic ca sunt castigatoare (ca la 6 din 49). In plus, am si avantajul ca jocurile multiplatform mi le cumpar pe ce consola vreau (si ca la generatia anterioara "vanez" si varianta jocului cu cel mai bun pret). Sper sa merite efortul...

Am rugamintea totusi sa nu distrugem threadul de PS4 numai cu comparatii PS4 vs X1... Chiar ma gandeam, desi stiu ca va iesi cu scantei, sa facem separat un thread de comparatii... si sa lasam acolo lupiii sa se sfasie... Doar asa am putea tine curat aici.

19. #3719 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Gameplay > Story > Grafica

20. #3720 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    din ce a pus monky mai sus inteleg ca ori XO este genial ca si grafica, ori astia au gresit unde au pus xo si ps4..

nu stiu de ce dar mie mi se pare ca bf4 este un mare fail, sper sa ma insel.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.