Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 217 of 903 FirstFirst ... 117 167 207 215 216 217 218 219 227 267 317 717 ... LastLast
Results 4,321 to 4,340 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #4321 SP
    S.T.A.L.K.E.R. FallouT's Avatar

2. #4322 SP
    Member Ramon's Avatar
    Uncharted in spatiu.

Fusese deja zvon ca va fi anuntat Uncharted 4, plus ca Naughty Dog au vizitat nu stiu ce chestie space-related, plus ca spatiul e necartografiat.

3. #4323 SP
    Senior Member iPaul's Avatar
    "He said it has to do with bringing back one of the biggest Sony exclusives, and has to do with space...I'm drawing blanks, y'all have any ideas what the announcement could be?"

Deci nu este Uncharted.

4. #4324 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    chiar speram sa fie uncharted 4...dar se pare ca scad sansele sa fie ceva anuntat despre el..

http://www.nowgamer.com/news/2156892..._tomorrow.html

5. #4325 SP
    Member Ramon's Avatar
    Quote Originally Posted by iPaul View Post
    "He said it has to do with bringing back one of the biggest Sony exclusives, and has to do with space...I'm drawing blanks, y'all have any ideas what the announcement could be?"

Deci nu este Uncharted.
    Bringing back nu trebuie sa fie back de acum 10 ani. Eu sunt convins ca e Uncharted 4 si ca e in spatiu, dar vorbim maine.

6. #4326 SP
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Bringing back nu trebuie sa fie back de acum 10 ani. Eu sunt convins ca e Uncharted 4 si ca e in spatiu, dar vorbim maine.
    Ramane de vazut,desi,nu mi se pare un scenariu verosimil pentru seria Uncharted.Eu cred este vorba fie despre ZoE sau Colony Wars.

7. #4327 SP
    Member Ramon's Avatar
    Eu ma gandesc ca au plecat de la numele jocului, si anume Uncharted adica necartografiat.

8. #4328 SP
    Member taz@'s Avatar

9. #4329 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    ^^^ De mentionat ca a avut FW 1.50 instalat prin internet...si era primit de la Taco Bell.

10. #4330 SP
    Mi se pare cam exagerata corelatia(wishful thinking).

11. #4331 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    o sa fie o generatie foarte interesanta cu AMD as recomanda totusi sa cumparati consola din RO cu garantie, chiar nu avem de unde sa stim cum se comporta. pana la urma este o investie serioasa si cred ca merita sa mai asteptai o luna sau doua, stiu ca suna foarte mult, dar din fericire Sony inca scoate jocuri foarte bune si pe PS3 asa ca nu o sa va plictisiti .

12. #4332 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Horror storyes to come

13. #4333 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    chiar nu avem de unde sa stim cum se comporta
    A fost confirmata ca din cele 4000 de console livrate inainte de lansare doar 8 au probleme,dintre care 6 dupa update de FW la 1.50.

14. #4334 SP
    Banned fann's Avatar
    va salut, monky sunt de acord ventilatorul de pe x1 arata mult mai bine, cu hdd se stia ca nu se poate schimba la ps4, un lucru vreau sa stiu : ventilatorul acela de pe ps4 este de laptop/ notebook, este chiar adevarat ce am vazut asa ceva o sa aibe ps4? ma pune pe gand chestia cu ventilatorul mai bine ar fi un x1 ca asa stiu ca are un ventilator adevarat de pc nu de laptop,
    ps. sony acum a scos camera din pachete, deci ar trebui si spretul sa fie mai mic

15. #4335 SP

16. #4336 SP
    Member taz@'s Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    A fost confirmata ca din cele 4000 de console livrate inainte de lansare doar 8 au probleme,dintre care 6 dupa update de FW la 1.50.
    Asta inseamna un failure rate de aprox. 0.2%... Nu e rau. Oricum, nu-mi fac griji...

17. #4337 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post
    Si tu chiar crezi tot ce se scrie oficial? Or fi prosti sa spuna ca au fost 100 sau mai multe
    Quote Originally Posted by fann View Post
    va salut, monky sunt de acord ventilatorul de pe x1 arata mult mai bine, cu hdd se stia ca nu se poate schimba la ps4, un lucru vreau sa stiu : ventilatorul acela de pe ps4 este de laptop/ notebook, este chiar adevarat ce am vazut asa ceva o sa aibe ps4? ma pune pe gand chestia cu ventilatorul mai bine ar fi un x1 ca asa stiu ca are un ventilator adevarat de pc nu de laptop,
    ps. sony acum a scos camera din pachete, deci ar trebui si spretul sa fie mai mic
    Salut. Ai niste informatii eronate. "Cum adica "hdd se stia ca nu se poate schimba la ps4" cand noi am pus si filmulete despre cat de simplu ti-l schimbi (ai doar un capac de dat deoparte si un surub de desfacut si pui orice alt hdd de notebook).

Cat despre ventilatorul acela... foloseste un principiu ca la notebooks, dar nu e deloc la fel. Numai radiatorul si este mai mare de 2-3 ori decat orice vine pe un laptop... Plus ca e gandit sa traga aer pe o parte si sa-l scoata pe cealalta... In plus vezi testele de temperatura, care arata extrem de decent. Eu deja nu mai imi fac griji cu temperatura... ci cu problemele de genul "a venit troznita". Ma gandesc ca daca vine asa din Germania (eu am pe amazon.de comanda), innebunesc... In fine, sa vedem ce-o fi.

O alta informatie eronata: Sony n-a avut niciodata camera in pachet. Poate doar in bundle-uri speciale... in rest PS Eye-ul s-a achizitionat separat (sau in pachet cu Move sau cu jocuri ce foloseau camera).

18. #4338 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    pe mine ma ingrozesc crush-urile alea , or fi baieti angajati de MS !? ( ca sa incep teoria conspiratiei )

pt mine crush-urile alea se traduc in : "sa cumpar consola din Ro" ... insa sper totusi ca nu or sa fie probleme

19. #4339 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    eu bag mana in foc ca s-au gandit cu camera inclusa (vezi playroom deja instalat, altfel putea sa vina pe un cd cu camera la cumparare), dar au vrut sa scada pretul pentru a fi in avantaj fata de ms . oricum nu se va afla niciodata sau poate mult mai tarziu

20. #4340 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Un lucru care functioneaza la ambele console atat Ps3 cat si Ps4

http://img.gawkerassets.com/img/196c.../ku-xlarge.gif

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.