Witchalok imi dai voie?
"Let's us engage in jolly trolling"
Witchalok imi dai voie?
"Let's us engage in jolly trolling"
Urmatorul PlayStation va fi afectat de dorinta ca de aceasta data sa poata fi vandut in profit.
Costurile implicate in intrecerea configuratiei medii acum a unui PC de gaming ar fi mult prea mari.
Asa ca se va pune un hardware ceva mai slab pt. a se putea vinde bine (in profit, daca se poate).
Sony doar ce a concediat 10 mii de oameni, nu cred ca isi permite sa piarda bani, din nou, pe fiecare unitate vanduta pentru cativa ani la rand.
Oricine intelege ca asta cu consolele e si el un business ca oricare altul, dar multi se intreba, ca si pe acest thread, de altfel, daca nu se risca un rabat consistent la acest hardware care se zvoneste a fi implementat pe noua consola, si astfel diferentele fata de un PC sa fie astronomice dupa numai 2-3 ani !
Treaba greu digerabila de catre unii dintre noi.
Chestiunea e ca, cam toata lumea se raporteaza la console cand vrea sa produca un joc, ori cum hardware-ul se preconizeaza sa fie mediocru iar vom asista la jocuri 'gatuite' in sensul ca vor fi repetitive, mereu in coridoare formate din aceeasi pereti, in care gasesti mereu aceeasi inamici identici, iar mediile deschise sunt limitate la fiecare pas de lucruri care sa obstructioneze vederea...pt. ca nu poate hardware-ul mai mult.
Si nu este vorba doar de efectele grafica ci si de gameplay, mecanici, inamici, medii, etc.
Riscul major al urmatoarelor console este plafonarea lor intr-un timp foarte scurt.
Astfel, la prima vedere, se anunta un exod masiv al producatorilor de jocuri catre PC, locul unde isi pot demonstra cele mai noi si mai complexe creatii in materie de grafica si altele.
PS2 cica a fost vandut in pierdere, PS3 a fost vandut in pierdere, PS4.... e dificil de prognozat.
Ce pot eu sa spun e ca daca nu va fi vandut in pierdere, atunci probabil nu-l voi cumpara
Ce consola din actuala generatie nu a fost vanduta in pierdere? Nintendo Wii. Si eu unul nu as da niciodata bani pe asa ceva.
Acelasi lucru cred ca vor sa faca cu noua consola, si nici aia nu pare sa fie asteptata cu sufletul la gura.
Legat de:
Tin sa te contrazic. Parerea mea este ca asta se datoreaza lipsei de imaginatie a producatorilor/ developerilor si nu de posibilitatile hardware.Chestiunea e ca, cam toata lumea se raporteaza la console cand vrea sa produca un joc, ori cum hardware-ul se preconizeaza sa fie mediocru iar vom asista la jocuri 'gatuite' in sensul ca vor fi repetitive, mereu in coridoare formate din aceeasi pereti, in care gasesti mereu aceeasi inamici identici, iar mediile deschise sunt limitate la fiecare pas de lucruri care sa obstructioneze vederea...pt. ca nu poate hardware-ul mai mult.
Ia de exemplu Dragon Age: Origins fata de Dragon Age II.
DA: O l-as recomanda oricarui iubitor de RPG-uri, in schimb DA II sufera exact de ce spui tu: parti repetitive, aceleasi dungeon-uri reciclate, etc si e singurul joc de PS3 pe care l-am cumparat dar nu l-am terminat. Aici vina este a developerului nu a consolei.
In loc sa ne dea aceleasi prostii reciclate mai bine ar incerca ceva nou. Borderlands de exemplu mi-a placut la nebunie (chiar daca are destule minusuri) si a fost destul de diferit de celelalte FPS-uri.
De asemenea mi se pare amuzant ca te gandesti acum la "un exod masiv al producatorilor de jocuri catre PC" in conditiile in care pana mai de curand (cam acum un an) se vorbea despre moartea PC gaming-ului.
Nu spun ca nu ai dreptate, dar e destul de ironic cum s-au schimbat lucrurile intr-un an.
Se vorbeste de moartea PC Gaming-ului de nu stiu cati ani, nu o sa moara nimeni, e o industrie in spatele careia sunt interese. La fel cu consolele. Ar fii insa pacat sa inceapa sa iasa exclusivitati numai pe PC din cauza hardware-ului de pe console. Eu imi doresc console cu hardware care sa ruleze jocurile noi si pe care developerii sa se poate exprima cum isi doresc ei.
O sa moara consolele peste vreo 10 ani. Hardware-ul care se pune in ziua de azi pe ele se va putea implementa cu usurinta intr-un TV.
De fapt chiar din zilele noastre s-a reusit asta numai ca sunt la inceput si nu s-a marsat prea mult pe asta.
Depinde ce intelegi prin "moarte". A trecut printr-o perioada foarte nasola (cel putin din cunostiintele mele, de abia de juma de an am un gaming PC dupa o pauza de vreo 4 ani, si pe care am jucat doar skyrim si bf3 vreo 8-9 ore) in care majoritatea titlurilor "mari" erau port-uri de pe console in care la optiuni video aveai low medium si high si atat. Plus scheme de control aiurea si care nu puteau fi remapate.
In aceste conditii, da, putem vorbi de o perioada mai nefasta a PC gaming-ului. In care jocurile scoase nu foloseau deloc resursele superioare ale platformei tocmai pentru ca erau port-uri neoptimizate.
Cu GTA4 parca au fost multe nemultumiri (chiar daca am vazut niste mods cu care arata incredibil).
PC gaming nu cred ca va muri prea curand, ai dreptate. Si nu din cauza intereselor de care pomenesti, ci din cauza entuziastilor, a modderilor, etc.
Battlefield a ajuns mare in urma unui mod (desert combat), Counter strike la fel, plus alte exemple (Minecraft).
E o platforma mult mai deschisa si e mult mai usor sa te apuci de jocuri pentru PC decat pentru console (parere proprie a unui profan in domeniu). Plus ca ai canale de distributie mai simple (nu trebuie aprobare SONY sau MS sa apara pe PS Store/ echivalentul x-box).
Ce va fi peste 10 ani e greu de zis.
Eu unul am acum o situatie financiara destul de buna cat sa pot sa-mi permit un PC de gaming. Acum 5 ani (2007) am trecut de la PC la PS3 tocmai ca nu faceam fata costurilor ridicate.
PS4, daca il voi achizitiona, il voi lua pentru jocuri exclusive, pentru a juca cu prietenii de pe PSN (daca or mai fi si ei activi la vremea respectiva), si in general pentru comoditatea de a ma juca tolanit pe bean bag cu controllerul in mana.
Stiu ca e fobie pe site-ul asta legat de discutii PC vs Console, dar pana la urma toate sunt platforme de gaming.
PC-ul vine cu avantaje si avantaje la fel precum consolele.
Fobia e aiurea si tocmai ea alimenteaza versusurile. Consola nu este nimic altceva decat un custom PC. Iar un PC nu e nimic altceva decat un ansamblu de hardware. E fix aiurea fobia PC vs Console pentru ca ambele sunt platform de gaming si sunt complementare pe multe segmente. Singurul versus e jocul in variant de PC vs jocul in variant de consola.
Unii vor grafica, optiuni, tweak-uri, mod-uri, altii vor comoditate, exista plusuri si minusuri peste tot. Si mie mi se pare aiurea prostia anti PC de aici, ca e forum de console. Dar de iPAD de ce naiba scriem zeci de pagini, ca e forum de console nu de tablete, ce ma intereseaza pe mine rezolutia de iPAD si procesorul din iPAD ca e consolegames nu tablete games.
Atata timp insa cat consolegames gazduieste discutii de gaming, pe langa console, pe tablete, telefoane si absolut orice altceva decat consola, si nu suporta nici o discutie de PC-uri, devine o comunitate discriminatorie.
Adica, ori discutam strict de console ca e consolegames si atunci nu discutam nici de PC dar nici de OnLive, nici de tablete gaming, nici de telefoane gaming nici de nimic altceva, ori e forum de jocuri si discutam fiecare la liber de toate platformele de jocuri existente.
Multi cu PC-uri de top au si console. Astia ajung sa se certe si sa vorbeasca urat tocmai pentru ca sunt luati peste picior si la misto ca baga banii in nu stiu ce placi grafice, ca pe noi nu ne intereseaza grafica. E heiterism dus la extrem. Nu ne intereseaza grafica, dar pe thread-ul de Gears 3, Uncharted si Killzone se vorbeste de asta la greu. Nu ne intereseaza rezolutia dar pe thread-ul de iPAD vorbim numa ce rezolutie grozava are.
C'mon guys... mi se pare asa o prosteala toata treaba asta. Deja lumea incepe sa traiasca cu teama sa spuna ceva de PC sau de altceva ca ia ban, eu personal nu va inteleg. Nu conteaza dar conteaza unde vreti voi. Ori e libertate si sunt sanctionati numai cei care provoaca flame, ori lasatii in pace pe toti. Am vazut posture in care astia de au numa console faceau de rahat pe astia cu PC-uri si n-au patit nimic, la fel cum am vazut useri banati ca au indraznit sa discute de nu stiu ce PC-uri si placi au ei pe acasa si cum li se vad jocurile.
WTF??? Sunt scrise nu stiu cate pagini de tableta aia iPAD ca inlocuieste laptop, ca nu stiu ce face, ca ce specificatii are, ca ce rezolutie, ca ce grafica. Pai daca nu conteaza grafica da-o-n rahat si de rezolutie si de grafica si de tot, nu am vazut pe threadul ala sa discutati NIMIC altceva decat ce grozava e, ce hardware are, ce rezolutia lu peste are, ce nu stiu ce. Nu am vazut ABSOLUT NICI O DISCUTIE despre cat de misto e UN JOC pe tableta aia si despre ce gameplay story si ce comod e sa il joci. Asta nu inteleg eu la voi. Ca conteaza numai unde aveti voi chef. Voi nu suportati PC-urile, altii nu suporta iPAD-ul.
Prin simplu fapt ca aveti un site va face dictatori pe libertatea de exprimare?
Eu personal cred ca MULT MAI MULT adduce folos comunitati 10 useri care posteaza TEHNIC despre hardware-ul de Orbis decat 2000 care nu stiu sa spuna decat "PS3 de abia acum isi devaluie potentialul". SINCER!!!
MonkY - daca vrei sa fii corect, ca nu esti, baneaza-i si pe aia care balacaresc cu PC-urile lor, dar si pe aia care balacaresc de specificatiile tehnice ale iPAD ca pe mine ma doare in cot de specificatiile iPAD ma intereseaza jocurile de pe el, si pe toti aia care isi modeaza consola ca sa pirateze.
Man,esti total off topic cu discutiile tale de PC pe ariile de console, iti recomand sa dai un ochi pe aici si sa postezi aici impresii despre PC-uri si rezolutii,etc: General Gaming
Unde vezi tu discutii de tablete pe threduri de console?ca eu unu nu am vazut,deci inseamna ca lumea discuta pe thredurile dedicate tabletelor.lucru care nu deranjeaza pe nimeni,eu unul nici nu le-am vazut fiindca nu ma intereseaza,la fel ar fi si cu PC-urile,daca lumea ar discuta despre PC-uri si gamingul pe ele in zona dedicata,nici nu le-ar vedea si nu ar deranja cu absolut nimic.
Cat despre discutiile tehnice legate de PS Orbis sau cum se va numi, nu prea aveti ce discuta din moment ce nu s-a declarat nimic oficial inca,totul e pur speculatie,se agita lumea cam degeaba pe thredul asta si nu prea inteleg de ce!
Pana la urma, daca te uiti in semnatura… aflii ca nu ma joc pe PC, ci pe console... si am cumparat mai multe jocuri originale decat altii care isi bat joc de cei cu PC-uri dar alearga la Donelu sa le modeze consola sa traga jocuri de pe torente in speranta ca vor mai vedea un joc care sa dezlantuie potentialul lui PS3...
Tot mai des citesc despre ambitia lui Sony de asi lansa consola inaintea celor de la Microsoft, acestia vrand sa o ofere spre vanzare undeva in decembrie 2013.
Asta ma duce cu gandul ca daca se tin de aceasta ambitie poate vedem ceva de la Sony prin primavara/vara lui 2013.
Cateva articole interesante:
Next-Gen Call of Duty
Google Traducere
Bethesda Next-Gen Project
Google Traducere
Naughty Dog Project
Google Traducere
Ready at Dawn Next-Gen Game
Google Traducere
Next-Gen Sonic Game
Google Traducere
THQ Next-Gen Games
Google Traducere
Square-Enix "Luminous" Games
Google Traducere
Pai ps vita s-a lansat dupa un an de la lansarea 3ds-ul deci sunt mari posibilitati sa se lansese si orbis-ul dupa 1 an de la lansarea Wii U,asta ar fi undeva in decembrie 2013![]()
http://www.gametrailers.com/side-mis...download-only/
There is no official confirmation yet from Sony, but several unnamed insiders have told the Wall Street Journal that their next-gen console is being prepped for its premiere next year.
The news appeared in a report from the WSJ confirming Sony's plans to stick with the traditional optical disk drive over a new download only system, weakening previous rumors that Sony planned to announce a partnership with Gaikai or OnLive at their pre-E3 press conference on Monday.
It also seems unlikely that the new system would opt for a download only console because of the effect it would have on non-digital retail outlets and stores, especially with used game sales that have earned Gamestop an extra $1 billion in sales. Sony and other console makers may have learned a lesson or two from the rapid rise of Apple's iTunes and the effect other online stores can have on traditional retailers that sell CDs, DVDs and even software titles.
It has been sometime since even any unconfirmed news from inside sources have surfaced about Sony's next-gen console. Two months ago, some supposed early specs of the "PS4," nicknamed "Orbis," leaked to the web that showed the new console might require a PlayStation Network account with online activation and would come with an AMD x64 CPU.
atat timp cat avem the Last of Us si GOW:Ascension pe PS3, viitoarea consola poate sa mai astepte..![]()
Dupa ce am vazut e3 ul anul acesta, am ramas la o singura concluzie: or sa mai treaca minim 2 ani pana apare urmatoarea consola Sony.(1 an pana la e3-ul urmator unde o sa fie dezvaluita +1 an pana la lansare = 2 aniavand in vedere ca inca se mai scot exclusivitati pentru PS3 cum ar fi The last of us, God Of War, Beyond Two Souls, The last guardian + jocuri pentru MOVE eu zic ca e un lucru bun.
PS: in caz ca deja au ales ce componente hardware or sa bage in PS4, atata sper sa nu fie prea depasite la momentul lansarii.
Eu dupa ce am vazut asta, am inceput sa ma intreb daca nu cumva alde Square Enix nu se joaca deja pe vreun prototip de PS4![]()
si demo-ul acela Unreal 3 Samaritean a aparut acum 1 an si arata la fel..e clar ca asta e un concept si niciodata in urmatorii 3-4 ani un joc nu cred ca va putea arata asa..cel putin pe console(chiar si viitoarea generatie)..si e o diferenta mare intre Real-Time tech demo si gameplay..
in plus ar fi bine sa ne rezumam la stiri oficiale..deja se isca destule flame-uri inutile si pana la urma daca ne dam cu parerea(aici sau in alta parte) oricum nu rezolvam nimic/nu ne facem auziti..si chiar daca ne-am face..n-am putea schimba nimic..totul e o afacere iar deciziile finale le va lua tot Sony pe baza mai multor criterii care nu tin neaparat de ce vrem noi..
Bookmarks