Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 903 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 524 ... LastLast
Results 461 to 480 of 18058

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #461 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Hm, dar se va numi PlayStation 4 ?! Nu cred ca-i vor mai atarna o cifra in coada.
    Parca era Orbis. Asta apropo si de jocul de cuvinte Orbis-Vita(e). Pare plauzibil daca te uiti la asocierea cuvintelor.
    In fine, mai putin important cum se va numi...

2. #462 SP
    Member claudiutk's Avatar

Playstation 4

Orbis sună prea geeky, la fel cum suna NGP �nainte de Vita

3. #463 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar
    Sony�s PlayStation 4 to support 4K resolution

http://news.yahoo.com/sony-playstati...161003188.html

Sony�s (SNY) plan to introduce an 80-inch XBR LED television set with 4K resolution is said to be the start of a larger scheme to push 4K on consumers, much like 3D was a huge push in the industry a couple of years ago. Since 3D isn�t gaining much traction, Sony (and we�d assume the rest of the industry) is betting on 4K as a way to get consumers to upgrade their home entertainment devices. Sony is already selling 4K Blu-ray players for $200, and the company�s next-generation PlayStation 4 will indeed support 4K resolution playback as well, a source tells us.

4. #464 SP
    Banned cryyo's Avatar
    Asa suporta si PS3 1080p. Si joci la rezolutia asta Stardust HD.

5. #465 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by cryyo View Post
    Asa suporta si PS3 1080p. Si joci la rezolutia asta Stardust HD.
    si fara anti-aliasing.

6. #466 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    si fara anti-aliasing.
    Gran Turismo 5 approves this message.

7. #467 SP
    Member PayneKiller's Avatar
    Sper ca mai prindem inca un COD pe consolele actuale dupa Black Ops 2

8. #468 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    O sa prindem, o sa prindem... Desi daca se muta pe urmatoarea generatie vor publica pe ps3/x360 niste versiuni execrabile (sau copii dupa celelalte jocuri), precum versiunea de World at War de pe Ps2. Cand spui Activision spui foame de bani...

9. #469 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Ce inseamna anti-aliasing? nu a stat nimeni sa imi spuna vreodata, si nu am avut de unde stii

Imbunatateste ceva la joc???

10. #470 SP
    Member claudiutk's Avatar

Playstation 4

Un efect subtil de netezire a obiectelor pe care se insista in domeniul pc

11. #471 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Generatia urmatoare oare va avea ssd si nu hdd

12. #472 SP
    Senior Member tray's Avatar

Playstation 4

Nu

13. #473 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Clopotarul View Post
    Sony’s PlayStation 4 to support 4K resolution

Sony
    Interesant, mai ales ca ei tocmai au prezentat la IFA gama lor de TV-uri cu 8K resolution. Cu alte cuvinte, PS4 va fi din start outdated, sau cum?

14. #474 SP
    Banned cryyo's Avatar
    La targurile de acest fel isi incoarda toti muschii, astfel ni se prezinta tot felul de minunatii...ce vor urma.
    Dar pana sa dispunem noi de continut video la rezolutia de 7680x4320 mai trebuie sa treaca multi ani.
    Noi inca nu am gustat din standardul 4096x2072 si visam la 8K !
    Is foarte curios cand unul dintre noi va ajunge sa dispuna de un TV la 4K. E mai mult decat suficient 4K pt. moment.
    A, nu am nici o problema, sa vina 8K, 12K. Ce preturi or avea, ai mama, mama !

15. #475 SP
    Senior Member djleo666's Avatar
    La targurile de acest fel isi incoarda toti muschii, astfel ni se prezinta tot felul de minunatii...ce vor urma.
    Dar pana sa dispunem noi de continut video la rezolutia de 7680x4320 mai trebuie sa treaca multi ani.
    Noi inca nu am gustat din standardul 4096x2072 si visam la 8K !
    Is foarte curios cand unul dintre noi va ajunge sa dispuna de un TV la 4K. E mai mult decat suficient 4K pt. moment.
    Din ce vazusem prin niste stiri on-line LG 84' OLED 4k se vindea in Coreea la vreo 21.000 $. In Romania s-ar vinde la 21.000 € + taxe vamale. Deci nu are rost sa facem calculul in lei din start este prea mult.

16. #476 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Citeam mai demult ca Intel are niste planuri pt rezolutiile alea. Daca devine un standard si se produc in masa TV-uri si monitoare cu rezolutia aia pretul va fi mai mult decat acceptabil. Cine nu crede poate sa priveasca in trecut. In anii 90 cam toti aveau monitor monocrom (negru/verde), ideea unui monitor color era interesanta, dar se credea ca pretul va fi urias. Au aparut monitoarele cu 4/16 culori, apoi rapid monitoarele CRT cu milioane de culori. In cativa ani un CRT color era mai ieftin fata de cat era un monitor monocrom in urma cu cativa ani.

In primavara anului 2003 mi-am cumparat un CRT de 17" cu ecran "plat" - 757DFX. Pretul - 12 mil (lei vechi pe atunci). LCD-urile existau pe piata, dar aveau preturi obscene, un LCD de 15" sarea lejer de 20 mil lei vechi, unul de 17" era deja un vis. Dupa doar 4 ani, in vara anului 2007 mi-am cumparat un LCD de 22" (model foarte reusit, 1 DVI si 2 VGA, ecran lucios, etc) cu doar 1000 lei (adica 10 mil lei vechi). Nu mai zic ca alta era valoarea "banului", deci un LCD de 22" era mult mai ieftin fata de cat a fost un CRT in urma cu doar 4 ani.

La fel va fi si cu monitoarele de rezolutie mare, acum ni se par ceva extraordinar, dar dupa ce se vor produce in cantitati mari o sa vedeti ca pretul lor o sa fie mic.

17. #477 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    La fel va fi si cu monitoarele de rezolutie mare, acum ni se par ceva extraordinar, dar dupa ce se vor produce in cantitati mari o sa vedeti ca pretul lor o sa fie mic.
    Definește mic. Eu nu percep "mic" un preț de 5000 de lei . Cel puțin at�t vor costa televizoarele 4k c�nd vor fi produse �n masă.

18. #478 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by Sadismek View Post
    Definește mic. Eu nu percep "mic" un preț de 5000 de lei . Cel puțin at�t vor costa televizoarele 4k c�nd vor fi produse �n masă.
    Depinde si de diagonala. La inceput vor costa probabil si mai mult. Daca luam un TV FUll HD de 42" de azi, el costa intre 1700 lei si 3500 lei (aprox, probabil sunt si mai scumpe). Unul mediu sa zicem ca e cam 2500 lei. Cand o sa apara TV-urile 4K unul de 42" ma astept sa sara de 5000 lei, exact cum ai zis si tu, ba probabil se vor apropia de 10.000 lei (alea de top). Insa intr-un an (aproximativ) pretul va scadea dramatic si vei gasi probabil si modele sub 2.000 lei.

E normal ca la aparitie sa coste mult, cineva are bani garla si-l ia atunci, restul poporului sta cuminte si asteapta un an-doi si-l ia sub jumatate de pretul de lansare.

Stiu, acum pare ciudat cand explic, insa cine e un pic mai in varsta intelege perfect. Si eu ma uitam prin magazine in 2007 si visam un TV de 40-42" Full HD. Pretul lor se invartea pe la 10.000 lei. Azi iei un TV de 42" Full HD (si mai performant - constrast, luminozitate, consum, ect) la 2.000-2.500 lei.

Fix asa va fi si cu 4k-urile, la inceput vor fi un vis frumos pt "muritorii de rand", dar in 2-3 ani vor fi accesibile pt aproape oricine.

19. #479 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    EA working on "3 to 5 new IPs" for PlayStation 4, calls machine "spectacular" | PS4 News | Official PlayStation Magazine

President of EA labels, Frank Gibeau has been talking about PS4 again saying that EA are working on, “3 to 5 new IPs for next gen consoles”. He also mentions the hardware adding, “I’ve seen the machines that we’re building games for, and they’re spectacular”.
    Se apropie...

20. #480 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by RaverX View Post
    Depinde si de diagonala. La inceput vor costa probabil si mai mult. Daca luam un TV FUll HD de 42" de azi, el costa intre 1700 lei si 3500 lei (aprox, probabil sunt si mai scumpe). Unul mediu sa zicem ca e cam 2500 lei. Cand o sa apara TV-urile 4K unul de 42" ma astept sa sara de 5000 lei, exact cum ai zis si tu, ba probabil se vor apropia de 10.000 lei (alea de top). Insa intr-un an (aproximativ) pretul va scadea dramatic si vei gasi probabil si modele sub 2.000 lei.

E normal ca la aparitie sa coste mult, cineva are bani garla si-l ia atunci, restul poporului sta cuminte si asteapta un an-doi si-l ia sub jumatate de pretul de lansare.

Stiu, acum pare ciudat cand explic, insa cine e un pic mai in varsta intelege perfect. Si eu ma uitam prin magazine in 2007 si visam un TV de 40-42" Full HD. Pretul lor se invartea pe la 10.000 lei. Azi iei un TV de 42" Full HD (si mai performant - constrast, luminozitate, consum, ect) la 2.000-2.500 lei.

Fix asa va fi si cu 4k-urile, la inceput vor fi un vis frumos pt "muritorii de rand", dar in 2-3 ani vor fi accesibile pt aproape oricine.
    Am �nțeles perfect ce ai spus, și sunt de acord cu tine, dar nu cred că �n "doar" 2-3 ani vor fi accesibile pentru aproape oricine. Cum ai spus și tu, �n 2007 prețul lor era aproximativ 10000 lei. �n 2012, după 5 ani, prețul e de 5 ori mai mic. Tare mă tem să nu sară TV-urile 4k peste 10000 lei. Oricum, Sony, care are planuri cu acest tip de televizoare, nu sunt cunoscuți pentru prețul lor extrem de accesibil. �ncă au televizoare vechi de ceva vreme ce sar de 2500 de lei.

Trebuie să luăm �n considerare și saltul uriaș de la 1080 la 4000. Iarăși vor fi prezentate TV-urile noi ca ultimul răcnet, da shiz, sau cum vrei tu să �i spui. Cred că va dura ceva vreme p�nă se vor ieftini. Și totuși există persoane cărora 2500 de lei nu li se pare chiar accesibil, sau chiar util. Nouă da, că mai dăm un game pe PS3/Xbox360 și avem nevoie de o rezoluție bună și ecran mare, dar intră �n ecuație și utilizatorul de r�nd, care nu cred că simte nevoia să vadă fiecare fir de păr de pe fața lui Măruță, Bianca Drăgușeanu, Botezatu sau la ce naiba se mai uită.

It's all speculation at this point.

---------- Post added 05-09-2012 at 01:54 PM ----------

Minunați-vă! I hope PS4 supports 4k.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 24 of 903 FirstFirst ... 14 22 23 24 25 26 34 74 124 524 ... LastLast