Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 263 of 903 FirstFirst ... 163 213 253 261 262 263 264 265 273 313 363 763 ... LastLast
Results 5,241 to 5,260 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #5241 SP
    Senior Member mark's Avatar
    This is some ****ed up ****!
    "PS3 game disc required to play digital version of the game on your PS4 System."
    Si nu va fi singurul joc...
    Attached Images Attached Images kpieut7.jpg

  2. #5242 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Mi se pare normal. Ca sa iei jocul digital, la pretul redus, trebuie sa si dovedesti ca il detii pe cel de PS3.

  3. #5243 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Pai da, dar nu mai poti vinde jocurile vechi.

  4. #5244 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Intr-adevar, dar nici nu cumperi versiunea de PS4 la pret intreg. Eu spun ca este corect. Ai jocul de PS3, nu te mai chinui sa il vinzi ca apoi sa cumperi de PS4. Dai o suma destul de mica (10euro) si ai acelasi disc, dar joci versiunea de PS4.

  5. #5245 SP
    Junior Member Razvanss's Avatar
    Adică eu care am versiunea digitală bf4 şi întru în acelaşi cont de ps3 îmi va cere discul?Nu cred.

  6. #5246 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Daca ai luat pe PS4, digital, la pret intreg, nu iti cere nimic.

  7. #5247 SP
    Junior Member Razvanss's Avatar
    Nu,am luat pe ps3 digital.

  8. #5248 SP
    Sunt Eco Dj Mo's Avatar
    Nu iti cere disc, pentru ca apare pe contul tau, achizitia in format digital. Oricum, chestiuta asta este tot pentru a mai stopa din vanzarile SH, dar atata timp cat este avantajos pentru client, totul ok.

  9. #5249 SP
    Member MSlv's Avatar
    plus ca va merge in continuare si pe ps3 deci practic ai 2 jocuri

  10. #5250 SP
    Member Ramon's Avatar
    Quote Originally Posted by ReNeGaDe124 View Post
    De pe consola care este setata ca Primary poti juca jocul de pe orice cont aflat pe ea, iar de pe a doua consola te poti juca doar logat pe contul unde a fost cumparat jocul.
    Poti activa mai multe PS4, din care doar unul e primary? Sau de fapt nu se poate decat activa un singur PS4?
    Eu vreau sa ii dau COD Ghosts digital unui prieten, asa ca nu mi-am activat inca consola mea, ca sa o activez pe al lui.

  11. #5251 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Ramon View Post
    Poti activa mai multe PS4, din care doar unul e primary? Sau de fapt nu se poate decat activa un singur PS4?
    Eu vreau sa ii dau COD Ghosts digital unui prieten, asa ca nu mi-am activat inca consola mea, ca sa o activez pe al lui.
    Am raspuns in ghid: http://www.consolegames.ro/forum/f11...aystation-4-a/. Da, poti juca pe oricate console vrei... una este primary iar restul guest. Atentie insa, Sony spune ca nu merg decat 2 in acelasi timp (un primary si un guest).

  12. #5252 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Am butonato si eu putin eri, cateva impresii asa la prima vedere:
    +imi place forma si dimensiunea, nu e mare deloc...este exact cat PS3-slim
    +imi place DS4, se potriveste mai bine in maini, e mai ergonomic mai solid, aproape toate butoanele is super ok
    -nu imi plac stickurile analog, is prea mici si ca inaltime si ca circumferinta...mi se par putin ciudate...tb sa ma obisnuiesc cu ele...
    -nu imi plac butoanele de options si share ca sunt inglobate in carcasa la acelasi nivel si nu sunt scoase mai in afara, stau sa le caut cu lumanarea unde sunt, pe pipaite
    +imi place noul XMB, simplu si rapid, mult mai rapid decat cel de pe PS3
    +PS-Store se misca mult mai rapid decat pe ps3, faoarte misto
    +imi place functia cand apesi pe PS-buton si te scoate instant in meniul consolei din joc si la fel cand vrei sa reintri inapoi, apesi un buton si esti acolo, super rapid, super misto
    -nu imi place ca nu sunt mai multe optiuni de a organiza lista de friends decat online si offline, dar lucru asta probabil ca va fi updatat pe parcurs
    -nu am gasit optiune sa stergi un prieten din lista, ciudat! poate exista dar eu nu am vazut
    +imi place foarte mult ca downlodeaza si instaleaza jocurile ce le bagi la download pe fundal, in timp ce eu ma joc, nici nu se simte nimic, aseara am pus sa deie jos de pe store toate free to play-urile(aprox 20-25Gb cred) si cat m-am jucat Resogun in vreo 3 ore le-a downlodat si instalat pe toate
    -nu imi place ca se incalzeste cam tare, ma cam ingrijoreaza putin sincer...aseara dupa vreo 3 ore de functionare era super calda, PS3-ul nu s-a incalzit asa tare niciodata
    +head setul ce vine cu consola e destul de bun, l-am incercat aseara si se auzea foarte bine
    +cross game chat foarte bine venit, de cand il asteptam, merge si cu Vita sa comunici, am incercat cu Renegade

    De jocuri nu ma pronunt ca nu am jucat prea mult, ce am incercat in schimb Resogun si Killzone mi-au placut, urmeaza weekendul...

    Per total impresie foarte buna, mai is cateva chestii cu care tb sa ma obisnuiesc, sper ca incalzitul sa nu fie o problema, si in rest Doamne Ajuta!

  13. #5253 SP
    Member cipvas's Avatar
    M-am jucat si eu ieri putin cu noul meu PS4. Cine zicea ca e foarte silentios si ca nu se incalzeste mai deloc???

    Dupa ce l-am pus nitel la treaba(update, instal joace de pe disc, download altele, etc) a inceput sa suiere ca un uscator de par. Poate cam exagerez, dar totusi e cam galagioasa, mai ales cu discul in ea. Mi se pare ca se incalzeste destul de bine, dar nu exagerat. Se incalzeste ca un PS3 slim(am avut odata unul pe mana), dar nu ca un PS3 phat. Grasutul meu are 5 ani si parca nu l-am simtit sa se incalzeasca asa. Repet, nu se incalzeste exagerat.

    Primul controler(cel din cutia consolei) s-a descarcat dupa 3 ore. Mai aveam altul cumparat separat... si el a cedat dupa 4 ore. Stickurile mi se par mult mai rigide, iar la BF4 asta chiar m-a incomodat. La fel si L3 si R3...se apasa mult mai greu. Enervant la controlere e ca si la Killzone si la BF4 au inversat L1L2 si R1R2, si dupa ce te-ai obisnuit ani de zile sa folosesti L1R1 acum e total peste mana cu L2R2.Partea buna la controlere e ca le poti incarca la un incarcator de priza cu USB(ceea ce nu e valabil si la controlerele de PS3). Stiu ca se poate lasa alimentare pe porturile usb de la PS4, astfel incat sa poti incarca controlerele cand consola este inchisa, dar pentru mine e mai ok sa le incarc la priza.

    O chestie foarte faina e controlul consolei de pe telefonul mobil sau tableta. Pot comanda de la distanta sa porneasca consola su sa o trec in stand-by. Misto e si faptul ca odata cu consola pornesc toate device-urile legate la ea(TV, home cinema)....ce-i drept nu am gasit cum sa le fac si sa se opreasca odata cu aceasta. Pana acum, daca eram la servici si cumparam un joc de pe Store sau aparea vre-un dlc, trebuia sa ii dau telefon nevestii...vezi draga, da drumul la consola si la tv, intra pe contul y, dupa care intra pe contul z , da-i x acolo si bifeaza aia, stinge televizorul, dar lasa consola pornita...etc. Acum e parfum.

    Alta problema. Aviz celor cu internetul de 1GB de la RDS. Eu mi-am facut acest abonament special pt PS4. Mi se pare useless. Mai mult de 2-3 MB /sec nu am vazut. Consola mea e pusa pe fir. Cu toate cand am dat la Test conection am avut peste 50mb/sec la download. Sau poate e vre-o setare din router...nu stiu. Cert este ca eu am lasat aseara la downloadat BF4(35GB), ca imi cadeau ochii in gura. A, partea faina e ca, daca ramane ceva la downlaodat si treci consola in stand-by, ea continua sa isi downloadeze in background.

    Sunetul....a...sunetul. E peste tot ce stiati. Mai ales daca aveti un sistem pe masura. 10+. Mai mult nu comentez.

    Si inca ceva. Cum sa pui la un aparat patrato-dreptunghiular doar 3 picioruse de cauciuc? Dadeau faliment daca mai puneau unul?

    La capitolul grafica... e de vis. Cele 60fps sunt...nu stiu cum sa zic, dar nu pentru ochii mei. Ma ia cu ameteala acea fluiditate. Sau poate nu sunt eu invatat.
    Per total consola e foarte ok. Mai sunt multe probleme de rozolvat si de adaogat prin meniu, dar speram ca se vor rezolva la urmatoarele update-uri.



    +ce a zis colegul de mai sus. Vad ca la multe e in gand cu mine.

  14. #5254 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Ciudata faza cu internetul, mie la test imi arata peste 60 la download(PS3) si am doar FL 100. Probabil e de la router? Cele doua DS4 au fost încărcate complet? Doar 3-4 ore? Înţeleg eu multe dar mie nu imi place deloc. Multumesc pt păreri amândurora, hai si altii, curaj

  15. #5255 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai stai ca abia acum o saptamana s-a lansat, majoritatea o au de 2-3 zile. E greu sa iti faci o impresia la inceput cand esti mult prea entuziasmat. Eu nici dupa o saptamana de cand o am nu am ajuns sa am o parere completa sau definitiva.

    Mai ales ca, daca nu ai 4-5 jocuri full e greu sa iti faci o parere judecand consola dupa un joc si 3 PSN games. Give it time.

  16. #5256 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Chestia cu L1 R1 e ca si cu gamerii care vin de pe pc pe consola te obișnuiești stai linistit

  17. #5257 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Pai stai ca abia acum o saptamana s-a lansat, majoritatea o au de 2-3 zile. E greu sa iti faci o impresia la inceput cand esti mult prea entuziasmat. Eu nici dupa o saptamana de cand o am nu am ajuns sa am o parere completa sau definitiva.

    Mai ales ca, daca nu ai 4-5 jocuri full e greu sa iti faci o parere judecand consola dupa un joc si 3 PSN games. Give it time.
    Cu 2-3 jocuri iti dai seama daca se încinge consola sau nu, cu 2-3 jocuri poti sa vezi ca acumulatorul DS4 e sau nu jalnic, cu 2-3 jocuri poti sa vezi cum se misca meniul, ps store, s.a.m.d. Pe mine asta ma intereseaza, nu am cerut un full review, am cerut daca se poate un unboxing pe youtube si cateva impresii despre DS4. Pana acum am auzit cateva, dar te-am auzit si pe tine ca nu intelegi faza cu temperatura consolei, doar nu stai cu ea in brate, dar dupa o sesiune de 2-3 ore poti sa o atingi un pic sa ii iei temperatura

  18. #5258 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Ciudata faza cu internetul, mie la test imi arata peste 60 la download(PS3) si am doar FL 100. Probabil e de la router? Cele doua DS4 au fost încărcate complet? Doar 3-4 ore? Înţeleg eu multe dar mie nu imi place deloc. Multumesc pt păreri amândurora, hai si altii, curaj
    Nu au fost incarcate complet. Cum erau ele din cutie...tinand cont de faptul ca alti colegi forumisti au spus ca le-au scos din cutie si au jucat 6 ore.

  19. #5259 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    A mea e silentioasa nici cand citeste discul nu face ca si Phatul meu de Ps3. Nu prea se incalzeste, nu o controlez toata ziua dar am pus mana pe ea si e acceptabil de caldutza.

    Ce nu-mi place e ceea ce a zis si @kobayashi, stickurile mici de la controler, ei bine incep sa ma obisnuiesc incet cu ele dar prima oara cand am pus degetele pe ele zici ca imi lipsea DS3-ul.

    Tot legat de controler ma enerveaza viata scurta a bateriei si led-urile alea colorate care nu au nici un rost daca nu ai un PS Eye, nu fac nimic altceva decat sa-ti suga bateria si sper din suflet sa bage o optiune in viitoarele FW-uri de unde sa poti decupla ledurile.

    Functia de power saving pentru controler mai ajuta la viata bateriei dar ce e foarte enervant e ca atunci cand il repornesti te intreaba care user(daca ai mai multi pe consola) il va folosii. Pai ce ma? Nu-s logat cu useru X de pe care il reactivez? De ce ma mai intrebi cine unde si cum il foloseste. Daca as vrea sa schimb user-ul l-as aprinde si apoi l-as schimba dar astia de la Sony nu nu, tin ei neaparat sa fie politicosi si sa intrebe.

    Pro la controler e touchpadul care functioneaza de minune chiar si cu degetele mele care cateodata sunt leoarca de transpirate. Sufar de hiperhidroza si transpir in palmi mai tot timpu, imi faceam probleme ca touchpadul nu va raspunde bine la atingere precum mai patesc la smart phonurile astea ce le urasc.

    Difuzorul de pe controler iar e f cool si implementat in jocuri ca si de ex in KZ4 unde iti reda audiologurile e f bine venit. Chiar ma gandeam la jocuri cu masini ce fain ar fi sa-ti fluiere rotile si sa le auzi direct in controler, cool ha?

    In rest consola e dementiala si cu un potential mare pe viitor.

  20. #5260 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Legat de bateria controlerului, la mine nu s-a descarcat fiindca nu l-am folosit decat 3 ore, insa am vb cu un prieten pe chat aseara, care are de cateva zile deja consola si mi-a zis ca i-a oprit difuzorul si vibratiile si l-a tinut cam ~12 ore.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4276 Last Post: Yesterday, 10:06
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts