Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 292 of 903 FirstFirst ... 192 242 282 290 291 292 293 294 302 342 392 792 ... LastLast
Results 5,821 to 5,840 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #5821 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by chesterb View Post
    palflo a desfăcut controllerul pentru aceeaşi problemă cu triggerele şi a deconectat şi ledul. Merge fără probleme şi fără.
    interesant !

---------- Post added 03-01-2014 at 20:07 ----------

Quote Originally Posted by chesterb View Post
    Asta nu știu. Știu doar că a conectat ledul la loc. A zis că are nevoie ca să îi indice când îi moare bateria.
    pai stai putin, nu iti arata nivelul bateriei in meniu , adica apesi ceva buton si vezi pe tv cat mai ai din baterie ?!

---------- Post added 03-01-2014 at 20:10 ----------

Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Din cate vad eu, daca decuplezi acel flex care alimenteaza LED-ul, nu o sa mai poti incarca controlerul cu cablul microusb la consola sau alt incarcator usb.
    asta nu e prea bine, probabil cel mai ok ar fi sa se indure prea sfintii sa adauge ceva update cu optiuni pt dezactivare led, n-ar strica si o posibilitate de adaugare hdd pe usb 3.0

2. #5822 SP
    Member chesterb's Avatar
    Ba da. Îți arată nivelul bateriei dacă ții apăsat pe ps button. Când mai are baterie puțină, ledul începe să pâlpâie.

3. #5823 SP
    Senior Member 077danyel's Avatar
    dar ce a facut ala in filmulet sa nu i se mai blocheze l1 si r1?

4. #5824 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    pai este destul de clar, a slefuit lateralele pt a aluneca mai usor ,practic a redus frecarea.

5. #5825 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    In sfarsit...
    Super,de unde ai cumparat camera??

6. #5826 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Are ceva daca tin consola putin ridicata? pe patru bucati de carton tare cilindrice? ca sa aiba un airflow mai bun si sa nu se incalzeasca pe "burta". Se poate "lasa" de la caldura ca sta doar pe colturi?

7. #5827 SP
    Member flightcrank's Avatar
    asa o am si eu pusa ,totul e ok,se incalzea destul de mult suprafata pe care sta consola.

8. #5828 SP
    Member cipvas's Avatar
    Quote Originally Posted by flightcrank View Post
    Super,de unde ai cumparat camera??
    amazon.co.uk

9. #5829 SP
    Member CataPuscas's Avatar
    Eram in screenul de multiplayer si warzones in killzone de ceva vreme ca faceam altceva si la un moment dat s-a inchis aplicatia si mi-a ejectat cd-ul. S-a mai intamplat la cineva? e normal daca esti idle sa faca asa? Plus, a mai observat cineva ceva latency in killzone multiplayer? sa inregistreze un kill dupa mai multe secunde sau sa se deconecteze de la server?

10. #5830 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    @Cata, nu e normal sa-ti scoata discul daca lasi consola neatinsa iar ce zici de KZ tine de internet si legatura facut cu serverele, am patit sa ma scoata din joc primind ce stiu eu ce erori dar nu am patit sa imi inregristreze kill-urile dupa secunde bune.

11. #5831 SP
    Member the_fool2k's Avatar
    Quote Originally Posted by CataPuscas View Post
    Eram in screenul de multiplayer si warzones in killzone de ceva vreme ca faceam altceva si la un moment dat s-a inchis aplicatia si mi-a ejectat cd-ul. S-a mai intamplat la cineva? e normal daca esti idle sa faca asa? Plus, a mai observat cineva ceva latency in killzone multiplayer? sa inregistreze un kill dupa mai multe secunde sau sa se deconecteze de la server?
    Am mai citit si eu despre probleme similare. Aparent, solutia a fost sa miste consola: ori in pozitie verticală, ori la orizontală, dar verifica sa nu existe obiecte sau părti de mobila, de care sa se atingă butonul de eject.

12. #5832 SP
    Member eNHajeL's Avatar
    Va salut. A mai intampinat cineva situatia in care PS4 legat direct sau prin modem la internet de 1Gbps de la RDS sa ramana blocat la valoarea maxima de 55-58 Mbps? Mi se pare straniu deoarece atat la MonkY cat si la Hostile (consola si internet la fel) merge in parametri normali (peste 100 Mbps). Merita mentionat ca pe laptop ating 500-700 Mbps si indiferent daca leg consola direct sau prin router, nu merge mai mult de 55-58 Mbps, daca incerc wireless, scade pana la 17 Mbps. Nu are rost sa vorbim de router atata timp cat si pe direct intampin problema. Help?

L.E. Am uitat sa va zic faptul ca si pe PS3 este la fel, numai ca viteza maxima este de 25-28 Mbps. Oare are legatura cu PSN EU unde am cont?

13. #5833 SP
    Member cipvas's Avatar
    La fel si la mine. Acelasi abonament la RDS. Dar, la mine, in cazuri fericite se apropie de 60 Mbps. In rest 20-30Mbps. Pus si pe direct si prin router.
    Pe laptop, prin acelasi router, 600-700 Mbps.
    Am vazut si eu la Monky 200 Mbps si am ramas

14. #5834 SP
    vedeti ca merge scos L1 si R1 fara a desface DS4 in caz ca va ramane blocat sau merge mai greu (eu am scos L1 ca mai ramanea apasat si lam curatat putin iar acum merge f bine )

15. #5835 SP
    Admin MonkY's Avatar
    eNHajeL: asteapta un picut sa iasa lumea din hibernare (a se citi vacanta). A mers execrabil totul pe extern in perioada asta... iar PSN-ul cel putin pentru mine a fost dezastru.

16. #5836 SP
    mi se pare mie sau au inceput sa tina mai mult ds4 incarcate (eu am consola de vreo 2 sapt si la inceput tinea cam 4-5 h iar acum ma tine cam 1 zi si ma joc vreo 12+h/zi)

17. #5837 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Pai ca bateria sa functioneze la capacitate maxima trebuie cateva cicluri de descarcari-incarcari.

18. #5838 SP
    Member sinnombree07's Avatar
    Asa am observat si eu ca tine mai mult incarcata ds4

19. #5839 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Daca cumpar un joc de pe contul de us si am ps plus pe contul de uk, il pot juca multiplayer?

20. #5840 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Da il poti, setezi contul de UK pe care ai PS+ ca si primary. Uite un video mai detailat despre asta postat de Dant3 in aria ghid playstation4

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.