PS4 va primi in curand Music Player :
The PS4 May Finally Be Getting A Music Player | Tech Booters
PS4 va primi in curand Music Player :
The PS4 May Finally Be Getting A Music Player | Tech Booters
salut , a reusit cineva sa beneficieze de 14 zile trial pns plus ?
mie nu ami acepta cardul
trebuie card de us sau uk ?
Nu conteaza cardul, adresa e importanta, trebuie sa fie de unde ai contul (UK sau US). Eu mi-am activat trial si pe un cont uk si pe unul us.
Mie mi-a mers cardul pe uk cu adresa de uk, dar pe us nu a mers cu adresa de us. Acolo mi-a zis ca nr cardului nu e bun.
Toate schimbarile pe care le aduce noul update: Major PS4 System Update Out Tomorrow, Updates for PS Vita and PS App – PlayStation.Blog
La PS3 se putea folosi paypal? Ma gandesc ca daca la paypal ai atasat un card romanesc tot nu e ok, nu?PlayStation Store Payment Support: Similar to PS3, we’re introducing Alternative Payment Methods (APMs) for PS4 for content purchased on PS Store, starting with PayPal support.
Tocmai ce am intrat in cont pe UK si am optiunea pentru paypal. Sa insemne asta renuntarea la prepaid cards?
Nu,LOL...nu toata lumea iubeste PayPal,si nimanui nu-i plac taxele...plus ca PSN cards se gasesc si la oferte...
Cum sa se elimine PSN cards???
Updateul de firmware 1.70 este disponibil. Lista cu toate modificarile aduse de acest update se gaseste in poza atasata:
Bookmarks