Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 362 of 903 FirstFirst ... 262 312 352 360 361 362 363 364 372 412 462 862 ... LastLast
Results 7,221 to 7,240 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #7221 SP
    Cons. Mercedes-Benz djleo666's Avatar
    Si acum imi aduc aminte campania lor anti Microsoft : consola lor necesita conexiune non-stop on-line, a noastra nu ! oupsss dar daca vreti sa va si jucati pe PS4 va trebuie totusi on-line Nu am nimic cu Sony, dar si-au facut campanie la PS4 anuntand anumite lucruri care totusi nu s-au adeverit !

  2. #7222 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    ^ Dezvolta, nu prea înţeleg la ce te referi, ce au anuntat si nu este? Unde ai nevoie de conexiune sa te joci?

  3. #7223 SP
    Member legokid220's Avatar
    Quote Originally Posted by temugin View Post
    O sa te rog sa citesti posturile de anul trecut, sa vezi cat de ''Nostradamus'' am fost inainte de E3, nu pot ghici 100% toate jocurile, dar din pacate vorbeste experienta de jucator, am spus ca Ds4 va fi un fiasco - ESTE o bila neagra, si la suprapret inca, vrei sa spui ca preferi aspectul futuristic cu o baterie de 5h contra unuia clasic dar fiabil ? te ajuta ledul sa omori adversarii mai rapid si eficient ? Pe mine unul, nu.

    Ca sa pun cireasa pe tort, cu riscul de a ma repeta, asa arata un devkit de Ps4 pe care lucreaza programatorii, iar noua ne-au ''aruncat'' o consola de 2-3x mai redusa in dimensiuni, nu trebuie sa fii as in hardware sa deduci problemele aparute si postate deja online.

    La Ps3 mplayerul era FREE, la Ps4 nu este, daca asta este un progres pentru utilizatori, blame me. Stiti vorba aceea, lasa ca ''merge si asa'', si uite ca merge din ce spun unii useri.
    Scuza-ma. sunt eu mai bleg.. ce sunt cu pozele ca nu m-am prins..???

  4. #7224 SP
    Member temugin's Avatar
    Exact, normal ca aparent nu ai nevoie de conexiune, jocurile pot fi cumparate si retail, ba se laudau ce le poti arunca, imprumuta sau vinde ORICUI, DARRR din ce in ce mai multe tind sa apara doar digital, DLC care iti dau ''papuci'' mai rapizi, arme cu raza 3x samd, si toate costa, excludem titlurile ieftine gen Journey, Child of Light etc...care la promotie gen Steam chiar merita.

    Intr-o singura idee, propaganda este fina si eficienta, multi sunt jucatori noi, nu au avut ps2, ps3, dar isi iau ps4, conteaza ce a fost ieri si ca puteai juca gratis cu prietenii pe online ? NU.

  5. #7225 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    iarasi a venit circul in oras...

    LE: nu va mai certati, avem atatea posibilitati, nu v-a bagat nimeni pe gat sa cumparati jocul digital si in plus prea multe lucruri "moca" vrem si noi. pana acum se cumpara orice joc, iar acum nu ne mai convine nimic
    Attached Images Attached Images afis-royal-kiss-214x300.jpg

  6. #7226 SP
    Member Buyk's Avatar
    Revenim la vechea poveste Digital vs Retail si PS + sincer personal prefer jocurile digitale si mi-as dori ca totul sa treaca pe asa ceva, nu mai stai cu bibliotecile pline in casa de jocuri (dar va fi foarte dezamagitor pentru colectionari si fanii inraiti), asa ca momentant se gasesc jocurile in orice format vrei, iar ceea ce tine de online totul este legat de Ps+, care nu il vad deloc rau ba chiar este un avantaj destul de mare pentru cei care il poseda (5 jocuri moca in fiecare luna) pe 3 platforme, intr-adevar ni sau promis mai multe legat de PS4 dar vom vedea cu timpul, totul este la inceput. Dar ceea ce ma deranjat la ei este faza cu Drive Club care este clasat ca joc AAA free pe ps + numit " PS plus Version" aka "demo" , abureala pe fata dar in fine, sper sa nu o tina tot asa pe viitor.
    In rest este ok si nu ma deranjeaza deloc ca ne-au "obligat" sa cumparam ps+ 165 ron ~ 275 ron pe an nu este o avere daca ai bani sa iti iei jocuri retail .

  7. #7227 SP
    Member temugin's Avatar
    Ai dreptate partial, nu ne-a bagat INCA nimeni pe gat, dar tinta Ms, Sony si restu ramane aceeasi, bun, trec si io pe digital 100% DACA - preturile sunt din START cu cel putin 30% mai ieftine decat retail, pai transportul nu mai costa, vanzatorii nuh, etc nu, so ???

    In vara 2013 deja MS visa la Xone legat nstop pe internet, mare noroc pentru noi cu mr. Don Matrick si celebra fraza, legendara de astfel




    Adio Don de la MS.

    Scuze ca postez pe aria Ps4, dar are legatura cu jocurile si Ps+.

  8. #7228 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Nu te supara dar spui multe prostioare acolo.

    In primul rand, controlarul nu tine 5 ore. Media este undeva la 10 ore. Probabil al tau e mai special. Ai PS4 nu ?
    LUMINA aia a dracu e folosita pentru PS4 CAMERA in primul rand. Nu e acolo de fun e pentru ce se cheama tracking. Sa vada unde dracu e controlarul ala in momentul respectiv cand te joci PlayRoom.

    Faza cu DLC-uri, release digital se intampla pe toate platformele. Nu vad unde este problema pana la urma ? Exista suficiente jocuri in format fizic pe care DA, poti sa le arunci,imprumuta sau vine. Acum stai ca nu pot sa-l vand ca apare nu stiu ce DLC. Ok, vrei sa joci DLC-ul ghici ce ? Nu vinzi jocul, il pastrezi. Acum tu ce vrei sa vinzi si jocul, sa poti sa joci si DLC-ul dupa ce vinzi jocul ? Nu inteleg.

    Iar probleme hardware sunt foarte reduse in comparatie nu numarul de console vandute. Nu mai aruncati cu rahat in stanga si dreapta fara nici o baza solida.

    Iar daca cauti pe net o poza cu un dev kit de ps3 o sa vezi ca minune mare, era tot gigant fata de retail.

  9. #7229 SP
    Member temugin's Avatar
    Controllerul tine 5-6h sau 10h cu noroc ? fata de 30h la ps3 este un progres da ? Nu detin Ps4, momentan nu prezinta titluri ce merita jucate dpdv personal, dar am prieteni care au consola si nu spun eu prostiile, cei care au raportat problemele o fac, faza cu DLC este sensibila, nu te obliga nimeni in mod direct sa le cumperi, DAR fac tot ce se poate sa promoveze acest lucru.

    Deci este firesc ca dupa 1-2 saptamani sa duci maneta la service, e bine de stiut. Fac abstractie de cei care joaca cu manusi sau 5h saptamanal.
    Mi se parea normal sa faca OPTIONAL controller cu led, speaker sau touch, si altul normal, faptul ca ei produc doar 1 singur MODEL - te obliga indirect sa il achizitionezi.

    Sa asteptam E3, am uitat de un joc mmo, Deep Down, va aparea in mod sigur, fiind online nu se poate sa nu fie promovat. Oare o sa apara alt user cu 15h la DS4 ???

  10. #7230 SP
    Banned asperas's Avatar
    Care vrea jocuri''moca"(eu nu vreau asa ceva),cloud samd sa isi achizitioneze PS+ dar nu ma obliga tu SONY si ceilalti sa platesc internetul de 2 ori pentru a ma folosi 100% de jocurile achizitionate legit de catre mine..!Nu veniti cu vrajeli ca se gandesc astia asa mult la noi gamerii ca nu tin..!Am renuntat la a mai fi $uB$criber PS+(nu imi place sa fiu luat de fraier) iar acum spuneti-mi ce fac cu Fifa14,NBA2k14,Batllefield 4,Killzone SF..doar am platit pentru astea pretul cerut de catre ei nu am stat sa negociez..?

  11. #7231 SP
    Member cipvas's Avatar
    Le joci doar in single player. Stiai inainte de a le cumpara ca iti trebuie +Plus pentru multiplayer...

  12. #7232 SP
    Member luciteck's Avatar
    @ temugin Situatia e f simpla. Nu iti place / nu iti permiti / esti fanboy ms / insert reason here, nu cumperi. Ramai la PS3. Controllerul nu tine niciodata mai putin de vreo 8 ore, acum cu updateul chiar mai mult. Ai tendinta sa generalizezi, fara sa ai suficiente informatii. Nu toata lumea are controllerul stricat sau consola. Asta s-a intamplat doar la primul lot, iar cum multi au fost nerabdatori sa o cumpere chiar inainte de lansarea oficiala din RO, e firesc sa apara si probleme. Cum spunea si cineva mai sus, raportat la numarul de unitati vandute, nr de defecte se incadreaza in limitele normale.

    @asperas. Serverele alea pe care joci tu MP au nevoie de finantare pentru a functiona in conditii optime. De asta tot timpul live gold-ul a fost mai bun pe partea de MP in ceea ce priveste conexiunile fata de ps. Pe langa faptul ca mai primesti si jocuri gratis luna de luna, chiar nu vad unde e problema. Orice serviciu de calitate costa, insa probabil e mai greu pentru unii sa inteleaga asta.

  13. #7233 SP
    Banned asperas's Avatar
    Ma asteptam la aceste raspunsuri,iar sincer sa fiu(m), noi ne cam meritam ''jocurile anuale'' asa ca tot inainte..!Puteti considera acel ''strigat'' al meu deja amutit fiindca chiar nu are rost asa ca pun stop aici..pace!

  14. #7234 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    Ma asteptam la aceste raspunsuri,iar sincer sa fiu(m), noi ne cam meritam ''jocurile anuale'' asa ca tot inainte..!Puteti considera acel ''strigat'' al meu deja amutit fiindca chiar nu are rost asa ca pun stop aici..pace!
    Spuse cel care a cumparat atat FIFA 14 cat si FIFA 14 World Cup. Daca te deranjeaza asa mult jocurile anuale de ce nu esti tu primul care sa le boicoteze prin a nu le mai cumpara?

  15. #7235 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    ^ Dezvolta, nu prea înţeleg la ce te referi, ce au anuntat si nu este? Unde ai nevoie de conexiune sa te joci?
    De exemplu , am BF4 (PE DISC) , instalat in consola , am premium , bun.
    Nu am net bagat in consola , vreau sa pornesc battlefield 4 sa joc campania, fara net activ, well, nu se poate...nu intra in meniu jocul fara a se conecta mai intai la EA/Origin..deci am jocul pe disc degeaba, tot inchiriat ramane...caci nu functioneaza fara online..(dar au mintit frumos cei de la sony, doar ca nu e vina lor..e vina EA in cazul de fata)

    ---------- Post added 08-05-2014 at 16:40 ----------

    Quote Originally Posted by cipvas View Post
    Le joci doar in single player. Stiai inainte de a le cumpara ca iti trebuie +Plus pentru multiplayer...
    pai ce te faci , caci nu prea merge

  16. #7236 SP
    Member luciteck's Avatar
    poiuyt, pai e evident ca e vina EA, caci ei au facut jocul, nu sony. Si hai sa fim seriosi. Cine isi cumpara BF4 ca sa joace doar campania ?

  17. #7237 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by luciteck View Post

    @asperas. Serverele alea pe care joci tu MP au nevoie de finantare pentru a functiona in conditii optime. De asta tot timpul live gold-ul a fost mai bun pe partea de MP in ceea ce priveste conexiunile fata de ps. Pe langa faptul ca mai primesti si jocuri gratis luna de luna, chiar nu vad unde e problema. Orice serviciu de calitate costa, insa probabil e mai greu pentru unii sa inteleaga asta.
    Care servere, ale lui EA?

  18. #7238 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Nu stiam, nasol, dar bănuiesc ca la fel e si pe xbox one, deci...mai astept de la djleo lista cu gogoşile Sony

  19. #7239 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    Nu sunt fan MS,(daca eram, postam interviul de mai sus ??? god sake...), vreau atat - ''daca le dau un deget sa nu imi ia toata mana'', pricepeti expresia ? iar ei asta fac, usor usor, fin, indirect din cauza presiunii presei si a forumurilor de specialitate. Ma bucur ca au iesit revizii mai ok la Ps4, dar totusi - cu aia de au luat primele ii trecem la pagube colaterale ? De ce le ansambleaza la chinezi ?

    Adica pasta termica uscata si crapata care vine de la generatia ps3, nu de ieri,nu de azi, e ceva de iertat ? Costul serverelor e infim comparativ cu banii castigati din PSN. Informatiile despre userii cu ps4 le gasiti pe aria dedicata, chiar unul din moderatori a fost nevoit sa schimbe hdd samd, daca va e greu sa cititi, nu postati contra.

    Daca asa bine sunt unii informati sa ne zica si noua de ce se tureaza coolerul precum avionul in Killzone sau Infamous, dar stati sa vina 35-40 C afara, acum e inca bine, pai nu spuneau ei ca Ps4 e cu nspe C mai rece ca Ps3 ? unde, pe hartie ?

    Si slimul sau phatul ps3 daca le iei noi, stau pe la 60-65C max, daca nu ma insel, Ps4 deci sta n 45-50C load ? cmon...nu ma puneti sa caut linkuri.

    Referitor la EA cu drm, pai Sony are cuvant de spus peste EA, dar sunt ''mana in mana'', vedeti d-ne ? noi dam voie la offline games dar producatorii nuh, asa ca ce sa FACEM ? lasa sa mai scoata ei multe cu nevoia impusa de net, ca iar o sa iasa scandal, USA sau JP nu e Ro, acolo chiar ies aia in strada. Nu stiam de respectivul joc ca cere net, deja se intind oamenii.

    Si asa vad ca ies jocurile AAA la fel de greu ca la ps3, cu toata lauda lor de programare usoara la ps4....ma refer la exclusive only.

  20. #7240 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    Quote Originally Posted by luciteck View Post
    Cine isi cumpara BF4 ca sa joace doar campania ?

    Da omule, asa-i , cine si-l cumpara pt campanie ?!
    Pai vezi ca sunt niste arme de deblocat prin campanie, poate n-am jucat campania, poate vreau armele deblocate si n-am nici net (o zi), dar am DVD-ul cumparat introdus in consola si vreau sa joc campania, well, ghinion

    Oricum ar fi , tot de porc este faza, asta doar demonstreaza ca jocul pe care eu il am "fizic" este doar , inchiriat.

    ---------- Post added 08-05-2014 at 16:45 ----------

    Quote Originally Posted by SWTFU View Post
    Care servere, ale lui EA?
    exact alea !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4275 Last Post: 17-04-2024, 21:38
  2. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 148 Last Post: 09-04-2024, 10:45
  3. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23485 Last Post: 09-04-2024, 10:42
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts