Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 363 of 903 FirstFirst ... 263 313 353 361 362 363 364 365 373 413 463 863 ... LastLast
Results 7,241 to 7,260 of 18053

Thread: Clubul PlayStation 4

  1. #7241 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Nu stiu ce va tot vaitati atat. Stiati toate aceste aspecte inainte de cumpararea consolei.

    Cat despre probleme, personal nu stiu ce sunt alea. La mine inca functioneaza fara probleme ps3 phat din prima gen, 360 nu are nici un stres. De ps4 si xbone nu mai zic nimic, sunt din primul batch din RO si se incadreaza in parametrii normali.

  2. #7242 SP
    Member luciteck's Avatar
    pai bineinteles ca e doar "inchiriat". Daca ai avea putin mai multe cunostiinte despre ce inseamna o licenta, ai stii ca presupune un drept de folosinta si nu de propietate asupra softului respectiv. Asta e de cand lumea si pamantul si nu se aplica doar la jocuri.

  3. #7243 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    In fine, e clar ca directia este clara "always online"..lucitek , pai atunci orice produs ai cumpara nu este alt tau , caci cumperi produsul cu licenta,deci producatorul cand doreste el iti ia produsul deoarece este detinatorul licentei.. dupa cum ziceam ,nu ma afecteaza ,dar asta a fost o mare caterinca comerciala bazata pe imprumuturi de "licenta"


  4. #7244 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Ne place sau nu, totul tinde spre online si spre digital distribution. Cine vrea sa fie contra ideii, s-a nascut in perioada gresita. Pana si eu (desi imi place sa cred ca sunt un mic colectionar) am ajuns sa cumpar jocuri in varianta digitala... pentru ca de multe ori fie nu este retail-ul de gasit (nu e pe stoc), fie are un pret prea mare... fie sunt prea comod si nu am chef sa astept cate 2 saptamani sa vina din Papua...

    Uitati-va la smartphones... fara net si conexiune la diverse servere/servicii sunt aproape zero. Nu mai vorbesc de device-uri gen Chromebook, de idei gen Office 365, iCloud sau alte alea. Tendinta e foarte clara. Iar in cazul jocurilor de PS4, aveti oricand optiunea (cum este la DriverClub) sa nu-l cumparati. Va deranjeaza ceva la un joc, boicotati-l si nu-l cumparati... nu va mai plangeti ca babele ca o sa cada drobul de sare. Cumparati-va Wii ca nu are mai nimic online

    Iar PS4, asa cum e, cu micile sale probleme... fara suparare dar este clar ca nu-i pt. oameni precum temugin. Cand vezi un produs care se vinde mai bine decat poate face fata linia de productie iar tu esti Gigi Contra, e bine sa te intrebi daca nu cumva nu or fi toti aia peste 7 milioane (pana acum) prosti... si doar tu cel care ai descoperit ce mare aiureala e PS4.

    Va place sau nu, PS4 e cea mai puternica si cea mai bine vanduta consola construita pana acum... la un pret mai mult decat decent (la naiba, sunt bluray playere mai scumpe decat PS4). Si ganditi-va ca de-abia a trecut jumatate de an de la lansare! Potentialul este imens... titluri din ce in ce mai bune sunt pe drum spre noi.

    Ganditi-va ca "lauda" asta vine de la cineva care a primit un PS4 busit... caruia i s-au busit si controllerele... si tot o consider o consola "must have". Asa cum cred dealtfel si despre Xbox One. Orice gamer serios va face pe dracu' in patru sa si le cumpere (mai devreme sau mai tarziu). Cei care spun din start "Never", fara suparare... dar se pot duce sa se joace linistiti pe PC. Am zis!

  5. #7245 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Se pare ca in sfarsit cei de la Sony au dezvaluit adevaratul motiv pt light bar -> Project Morpheus.

    Sony caused a lot of fuss when it confirmed that there would be no way of turning off the DualShock 4's light bar (the tyranny!), but do you want to know why it was really on there? Because of Project Morpheus.
    Jed Ashforth, Senior Designer at Sony Computer Entertainment Europe, told TechRadar that Sony's virtual reality superteam ensured the tracking light was put into the controller - though everyone had to keep quiet about its main purpose.
    Inner Tron

    "The tracking light… it was our department that said we need that on," said Ashforth. "It was for tracking for VR."
    "And when all these things were coming out six months ago and everyone was going 'it's reflecting in my TV,' we were going 'oh no' because we couldn't tell anyone what it was for."

  6. #7246 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Degeaba, cat timp eu ma joc fara PS Eye si nu am niciun dispozitiv de VR imi e complet inutila. Puteau foarte bine sa iti dea posibilitatea sa o opresti naibii si sa se aprinda doar cand e nevoie. S-or trezi si ei la un moment dat. Sau poate e vreo smecherie sa faca autonomia rusinoasa la controller incat sa te faca sa mai iei unul.

  7. #7247 SP
    Admin MonkY's Avatar
    tudy: stii vreun gamepad pan acum care sa nu aiba cel putin un led? Ma refer la astea mai recente, de la PSx incoace. PS2, PS3, Wii, Wii U, Xbox, Xbox 360, Xbox One... toate au avut led. E logic, fara el nu-ti dai seama nici macar daca ai controllerul pornit (de unde stii ca s-a terminat bateria?). La fel, daca sunt mai multi players, fara led e imposibil sa-ti dai seama care e player 1, 2, 3 sau 4. Eu zic ca pe setarea DIM e mai mult decat decent.

    Da, la faza cu autonomia sunt de acord... si nu o sa inteleg niciodata de ce nu au trecut la Bluetooth 4.0 (care a bazat pe WiFi), care mai are si modul LE (Low Energy) cu care ar face de rusine orice Bluetooth 2.1. Sau de ce nu accepta acumulatori, ca la Xbox One. Dar nah, acum faptul e consumat... Nu putem decat sa speram ca vor scoate o versiune imbunatatita (eu zic ca ar putea sa puna linistiti o baterie cel putin dubla).

  8. #7248 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Pai tu compari LED-ul de pe PS3/X360 cu ce e pe PS4? Pe Dualshock 4 e bec de-a dreptul, ca in bucatarie si mai puternic decat cel din camara. Daca se vroia se putea gasi o solutie mai eleganta pentru a vedea starea bateriei, a carui player e maneta si alte alea. Toate astea fara sa fie aprins becul ala constant.

  9. #7249 SP
    Member cipvas's Avatar
    LED-ul din interiorul DS4 nu consuma mult. Lumina e puternica din cauza unui dispersor de lumina foarte eficient din interiorul controlerului.

  10. #7250 SP
    Admin MonkY's Avatar
    LED-ul acela de pe DS4 de fapt sunt 6 LED-uri pozitionate in spatele unui difuser si 2 shield-uri... Ti se par extrem de puternice datorita difuzorului si a modului in care se "reflecta". Si controller-ul de la Xbox 360 avea 4 LED-uri, dar pentru ca erau altfel pozitionate, nu deranjau.

    Da, cred ca ar fi putut sa faca ceva de genul: "Prima oara cand pornesti controllerul sa se aprinda LED-ul, si daca e setat pe OFF, sa se stinga in 10 secunde or so". La fel, sa poti vedea onscreen ce player esti... Postati si voi ideea pe conturile lor de Twitter... am observat ca iau in considerare idei de genul asta.

    P.S. Si daca totusi vreti sa opriti de tot LED-urile, incercati asa:


  11. #7251 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    despre ce crezi ca se vorbeste mai sus , nu-i nimic stiu ca din graba.

    se putea evita aceasta discutie daca ar mai fi pus 4 leduri extrem de mici ca la DS3, pentru a sti daca e on sau ce player, iar ledul principal sa se aprinda doar daca ai nevoie. totusi cam multa vorbarie despre un led, de cand s-a lansat PS4 s-a vorbit doar despre 2 chestii: ledul si incalzirea, inainte se vorbeau despre jocuri, sa ne intalnim online, despre viitoare jocuri, despre experienta noastra si etc. fiecare consola are avantaje si dezavantaje si fiecare isi cumpara ce i se potriveste .

    in alta ordine de idei, cum e comunitatea RO online pe PSN? va mai intalniti ca inainte? stiu ca se juca mult KZ2 in clanuri si stuff like this.

  12. #7252 SP
    Member temugin's Avatar

    Post

    Cu tot respectul Monky, e vorba de mult mai mult decat Ps4 nu e pt mine sau altii care poate au 150-200 E pe luna salariu, dar trecem peste problema financiara, este vorba de ideologia marilor producatori si lacomia fara limite, de expresia ''merge si asa'', daca covrigii de la colt de strada sunt cel mai bine vanduti rezulta ca sunt si sanatosi ?

    Cand am spus ca Ps4 nu este puternic ? sau ca nu vor rectifica usor usor din revizii ? problema de fond - iau jocul fizic ( CACI ASA VREAU EU sau altii), din ce spun unii useri MA OBLIGA SA fiu conectat la Ea sau alti producatori, asta nu inseamna DRM ON sau gresesc undeva ??

    Hai sa dam link cu ce spunea tata Treton,



    Piata de jocuri second inseamna cu mult mai mult decat simpla achizitie a jocului fizic, pentru mine simplul fapt ca imi cumpar ceva digital INTERZICE 100% sa vand, arunc, donez samd acel titlu, daca asta nu este grav, atunci eu m-am nascut in era gresita. Poate ne da si noua cineva teste cu temperaturile la Ps4 in idle si load, cea mai puternica si vanduta, ravnita si deocheata consola. Si cred ca nu merit sa fiu pus la zid din cauza ca Infamous sau Resogun nu constituie suficiente titluri incat sa motiveze achizitia consolei.....raman la Ps3, so what ?

    Am voie sa imi exprim parerea vizavi de actual gen, sper.

  13. #7253 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Problema cu ledul (ledurile) ds4 se poate rezolva atat de usor cu un decal... nu sunt nici scumpe nici greu de gasit, nu inteleg de ce in continuare se plang asa multi.

  14. #7254 SP
    Member Kratos's Avatar
    @temugin: e mai simplu de cat crezi tu. Nu-ti place - nu-ti cumperi! Nu ti-l baga nimeni pe gat!

    @flavi_us: nu e vorba de ascunderea luminii cat de faptul ca multi considera ledul sau ledurile ca fiind un consumator in plus. Si consuma degeaba!

  15. #7255 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Aici sunt de acord, dar macar are mufa microusb de data asta. Cand raman fara baterie, joc cu el conectat la incarcatorul de Samsung
    Din cate am vazut pe net insa, majoritatea se plang pentru ca se reflecta in tv sau lumineaza prea mult camera cand joaca pe intuneric... desi eu nu am patit niciuna din chestiile astea, raman la optiunea de mai sus: decal + dim maxim

  16. #7256 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Cei care se plang ca le reflecta in TV lumina fie se joaca prea de aproape, fie au un TV sau monitor extrem de prost si prin urmare extrem de reflexiv. Parerea mea. Hac

  17. #7257 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Da, e vina noastra ca avem un bec inutil pe controller. Sa mut canapeaua la 10m si sa schimb si TV-ul. Ce sa zic, tot vina noastra e, nu Sony...

  18. #7258 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Da, e vina noastra ca avem un bec inutil pe controller. Sa mut canapeaua la 10m si sa schimb si TV-ul. Ce sa zic, tot vina noastra e, nu Sony...
    Esti prea negativist. Ti s-a oferit solutia cu decals, solutia cu taiatul led-ului de tot. Mai mult ca pamflet a venit si solutia sa te joci de mai departe sau sa iei un tv normal la cap, nu cu sticla reflexiva pe el. Nu-ti place niciuna. Nu stiu ce sa zic. Daca eram la 1600 probabil ca se cerea decapitarea tuturor celor de la Sony. Niste nemernici niponii astia

    P.S. Si cand o sa vina Morpheus, o sa vrem toti sa dea led-urile mai tare, ca nu se vede suficient de bine

  19. #7259 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Man, pana la urma ei nu sunt obligati de nimeni sa faca ceva intr-un anumit fel Sony a creat un produs, asa cum au stiut/crezut ei mai bine, mai departe nici nu ar trebui sa ii intereseze daca noua ne place sau nu SI TOTUSI II INTERESEAZA. Ultimul update de firmware s-a adresat exclusiv problemelor reclamate de noi, cei care am cumparat un produs de-al lor, DIN PROPRIE INITIATIVA. Noi nu cumparam Sony, noi cumparam un produs de-al lor, daca ne place sau nu e o chestie de gust si o problema personala, ei nu sunt vinovati de nimic. Vrei sa ii taxezi?! Atunci nu mai cumpara niciun produs de-al lor, ramai doar pe Xbox sau Wii sau chiar Ouya, cum zicea OEE la un moment dat.

  20. #7260 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Bai oameni buni, daca nici pe un forum nu pot sa fiu "negativist" si sa critic un produs, ce facem noi aici? Doar laude si atat? Lasa, sa comentez eu in continuare de becul ala pana ii fac ei cum trebuie. Atunci poate ma voi lega de altele, sau poate o sa zic ca e cea mai buna consola ca sa fiti toti fericiti.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

Similar Threads

  1. Clubul PlayStation 5 By nelutzzu in forum Sony PlayStation 5
    Replies: 4273 Last Post: 25-03-2024, 12:54
  2. Clubul PlayStation 3 By MonkY in forum Sony PlayStation 3
    Replies: 23484 Last Post: 07-02-2023, 22:50
  3. Clubul PlayStation 1 - PSX By steauacroitoru in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 147 Last Post: 21-10-2022, 12:14
  4. Clubul PlayStation 2 - PS2 By EvilG in forum Console Retro & Arcade
    Replies: 994 Last Post: 17-09-2022, 09:32
  5. Clubul PlayStation TV - PS TV By MonkY in forum Sony PSP, PSP Go & Vita
    Replies: 51 Last Post: 15-04-2019, 15:57

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts