Acum am observat şi eu " one time licence fee"
Pe xbox one poate fi jucat pe X conturi, atata timp cat sunt toate pe aceeasi consola iar consola este setata la Home Console pe contul principal.
S-ar putea totusi sa introduca pe viitor iar ideea de "Family Sharing", dar momentan nu merge sharing pe mai multe console decat cu setarea de mai sus.
Exact ca pe PS4. Iti setezi consola personala drept "Home" si poti accesa continutul fara internet. Continutul contului poate fi accesat si de pe alta consola, insa doar cat timp esti logat pe contul respectiv.
Ca ne convine, ca nu ne convine nu prea avem ce face. Eu sunt multumit totusi ca nu este situatia de la Wii U, unde contul este legat de consola permanent, nu il mai poti activa pe alta consola decat daca o schimbi si suni la Nintendo. Cred ca si publisherii au avut un cuvant important de spus atunci cand au fost introduse aceste limitari. Sigur au avut pierderi masive din cauza sharingului de pe PS3, in special atunci cand existau 5 sloturi.
Uou uou uou. Pai inseamna atunci ca ne punem 10 impreuna si cumparam 1 joc pe contul unuia dintre noi si il activam pe toate consolele. Nu cred asta.
mersi,este valabila aceasta optiune si pentru demo, jocuri free nu?
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Si eu sunt nemultumit ca toti ceilalti utilizatori in legatura cu aceasta restrictie la jocuri, si cea ca nu se pot vedea trofeele offline, in principiu tot ce era pe ps3 as vrea pe ps4 in afara de teme si multimedia, acestea chiar nu au rost pe ps4 pe ps3 aveau dar ps4 nu este multimedia center chiar si sony au spus asta
N-am inteles ce vb. Sunt noob in regulile PSN+. Maine imi vine si mie PS4. Poate ma lamuriti cu ce am spus mai sus.
Daca ai prieteni ft buni, preferabil 1 cat mai ok, atunci cred ca e chiar indicat sa faci share ca iesi la jumătate cu prețul.
---------- Post added 27-06-2014 at 10:42 ----------
Apropo, mi-a sosit consola. God damn ce faina ii![]()
de ce nu vad pe forum nici un topic cu final fantasy XIIV ? este un mmorpg nemaipomenit.. nu il joaca nimeni?
Bookmarks