Deci pot cumpara cu contul US variantele digitale ale jocurilor + DLC-urile aferente, iar cand joc multiplayer ma voi conecta la serverele europene. Suna perfect pentru mine![]()
Deci pot cumpara cu contul US variantele digitale ale jocurilor + DLC-urile aferente, iar cand joc multiplayer ma voi conecta la serverele europene. Suna perfect pentru mine![]()
Guys,
Vreau sa imi iau PS Plus si m-ar interesa pe care store este recomandat sa cumpar, US sau UK? Spre exemplu pe allromedia.com, observ ca e mai ieftin cel de US.
Preferabil sa cumperi pe contul pe care joci, trecand peste economie, astfel beneficiezi si de functia de cloud saving si mai sunt si alte beneficii din ce imi aduc eu aminte.
La fel și pe ps4,descarca ffffoarte greu. De aprox 40 minute, 10%...apuc și eu sa ma joc pana mâine....
Nu stiu de voi dar eu in 5 minute dupa ce am dat redeem ma jucam...
Conectati-va consola pe direct, lasati routerul.
ati cumparat un item din amazon.com si ati fost nevoiti sa apelati la garantie? eu vreau sa-mi cumpar consola din sua si am vorbit pe chat cu un angajat si mi-a zis ca daca se intampla ceva pot sa trimit consola inapoi la ei prin curier si imi platesc ei transportul. ce ziceti este ok ?
naz a avut un XBONE luat din state, care s-a stricat.A rezolvat pana la urma...vorbeste cu el, te va lamuri.
Bookmarks